χωρις ιχνος διαθεσης για αντιπαραθεση' date='δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να υπαρχει συγκριση αναμεσα στον ηχο αναμεσα στους mogwai(και στους καθε mogwai-τυχαιο παραδειγμα ηταν) και στον οποιονδηποτε βιρτουοζο-progressive-bluesman-jazzista...Προσοχή ! δεν κρίνω το πως παίζουν κιθάρα οι mogwai...ίσα ίσα μ'αρέσουν κιόλας...απλά μην συγκρίνουμε τον ήχο των mogwai με τον ήχο μεγάλων κιθαριστών...
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα...στην μια περιπτωση θελει τεχνη να βγαλεις ηχο με την κιθαρα καρφι στον ενισχυτη...και εκει ακουγονται όλα ! και τι κιθαρα εχεις και τι ηχο εχεις...χωρις ιχνος διαθεσης για αντιπαραθεση' date='δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μπορει να υπαρχει συγκριση αναμεσα στον ηχο αναμεσα στους mogwai(και στους καθε mogwai-τυχαιο παραδειγμα ηταν) και στον οποιονδηποτε βιρτουοζο-progressive-bluesman-jazzista...Προσοχή ! δεν κρίνω το πως παίζουν κιθάρα οι mogwai...ίσα ίσα μ'αρέσουν κιόλας...απλά μην συγκρίνουμε τον ήχο των mogwai με τον ήχο μεγάλων κιθαριστών...
ολοι μουσικη παιζουν κ ολοι ψαχνουν τον ηχο τους. απλα απευθυνονται σε διαφορετικα αυτια, με διαφορετικο ΓΟΥΣΤΟ.
παρεπιπτοντως, θελει πολυ τεχνη να βγαλεις ηχο μεσα απο την συγχρονη κιθαριστικη κατευθυνση(εννοω radiohead-mogwai κλπ ηχο). δως μου εμενα πχ 30 πεταλια και ασε με να βγαλω ηχο παιζοντας δυο ακκορντα και αν δεν με καρυδωσεις απο τον ηχητικο εμετο που θα βγαλω τα λεμε :lol: :lol:
σχετικα με το κομματι σου superfunk, απ οτι θυμαμαι εχεις γραψει οτι ειναι σε guitar rig και επιπροσθετα με ενα fuzz factory, οποτε οποια απο τις κιθαρες σου κ να ναι δεν θα μου κανει εντυπωση.
παντως ψηφιζω κ γω [b']crucianelly[/b] :roll:
μα ακριβως!σε αυτα τα ειδη ΔΕΝ χρειαζονται ουτε τα εφε,ουτε οι ενισχυτες στο τερμα (ενας καλος ΚΑΘΑΡΟΣ ηχος χρειαζεται & μη ξεχνας οτι μιλας κυριως για ΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ κιθαρες,(κυρίως κλασικούς αλλά τα τελευταία χρόνια με ανθρώπους που ασχολούνται με φλαμένκο και ¨τζαζ¨)
(π.χ. αν καποιος βασίζει τον ηχο του στο tremolo & στο delay & στα διαφορα φιλτρα δεν νομιζω να μπορει να παιξει και παρα πολλες νότες :lol: )
BUCKETHEAD(ξερω...εχω λυσαξει :lol: )ΤΙΓΚΑ στα φιλτρα και τα εφφε...και ομως οταν θελει να τρεξει' date=' καταλαβαινεις πως ηταν μαθητης του gilbert :lol: :lol: [/quote']
Κι εγώ κάπου διάβασα ότι μεγάλωσε με τις κότες και αυτές του έμαθαν κιθάρα... :lol:
Κι εγώ κάπου διάβασα ότι μεγάλωσε με τις κότες και αυτές του έμαθαν κιθάρα... :lol:
οοοχι...δεν παει ακριβως ετσι.τον ειχαν κλεισμενο στο κοτετσι απλα...κιθαρα εμαθε μονος του...οι κοτες απλα παρεα του εκαναν.
και το αυτοκολλητο με την λεξη "funeral" πανω στον κουβα KFC που φοραει στο κεφαλι του' date=' το εχει βαλει σαν tribute στα νεκρα κοτοπουλα...μιλαμε για ΘΕΟ οπως καταλαβαινεις...[/quote']
Εγώ έμαθα κιθάρα ενώ φυλούσα τα πρόβατα... Για αυτό το παίξιμό μου έχει κάτι το ...βουκολικό και η κιθάρα μου έχει το σχήμα γκλίτσας ως tribute στα πρόβατα που με βοηθούσαν να κουρδίσω την κιθάρα δίνοντάς μου το ΛΑ κάνοντας "μπεεεεεε" :lol::lol::lol::lol:
![]()
το ανέκδοτο το ξέρετε;οοοχι...δεν παει ακριβως ετσι.τον ειχαν κλεισμενο στο κοτετσι απλα...κιθαρα εμαθε μονος του...οι κοτες απλα παρεα του εκαναν.
και το αυτοκολλητο με την λεξη "funeral" πανω στον κουβα KFC που φοραει στο κεφαλι του' date=' το εχει βαλει σαν tribute στα νεκρα κοτοπουλα...μιλαμε για ΘΕΟ οπως καταλαβαινεις...[/quote']
Εγώ έμαθα κιθάρα ενώ φυλούσα τα πρόβατα... Για αυτό το παίξιμό μου έχει κάτι το ...βουκωλικό και η κιθάρα μου έχει το σχήμα γκλίτσας ως tribute στα πρόβατα που με βοηθούσαν να κουρδίσω την κιθάρα δίνοντάς μου το ΛΑ κάνοντας "μπεεεεεε" :lol::lol::lol::lol:
![]()
ποιό είναι το ποιό δύσκολο όργανο;;;
η φλογέρα
γιατί πρέπει να φυλάς και τα πρόβατα :lol:
κρύο αλλά κολλούσε στην περίσταση![]()
![]()
Επαναλαμβάνεσαι ή μου φαίνεται?Εγω μπορω να καταλαβω αν ειναι LES PAUL!!Ειδικα ο ηχος της ξεχωριζει!!!Του Gary Moore για παραδειγμα φωταει αν και χρησιμοποiει και Fender.
Στο Still got the blues φαινεται.
Ειδικα η Les Paul εχει ενα ηχο σκληρο rock τραχυ ηχο και θεωρω LES PAUL με EMG στυλ Zakk Wylde ειναι τελειος!!!Πολυ heavy ηχος.!!!
κατ αρχας πιστευω οτι ο superfunk εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο.εμενα ο αγαπημενος κιθαριστικος μου ηχος ειναι οτιδηποτε εχει παιχτει στο ok computer των radiohead' date=' του τακη o ηχος του srv.[/quote']
ok λοιπον αφου εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο σε ρωταω:με τι κιθαρα παιζει ο gary moore στο ομωνυμο κομματι απο τον δισκο still got the blues;(για να μην σου πω σε ολο τον δισκο...)
α!και δεν ειναι ο αγαπημενος μου ηχος του srv,απλα ειναι για εμενα απιστευτος παιχτης :wink: