Θα σου ήταν εύκολο να μας πεις μερικά τέτοια όργανα? Αυτό εγώ δεν το ήξερα και πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια σε πολλά θέματα!!!!Υπάρχουν βέβαια και ορισμένα workstations τα οποία είναι εξαιρετικα synth. Cool
Το θέμα σου δεν είναι το μπέρδεμα.Το τι σκέφτεσαι να κάνεις είναι το θέμα σου.Gregorio είπε:Ειλικρινα τωρα μπερδευτικα...Το κακο στα foroum αυτο ειναι...Οτι εκει που θα σου δωθει μια απαντηση και θα καταλαβεις κατι,θα ερθουν αλλες δεκα και θα γινει της...τρελης!!
κάποια στιγμή,πριν καμια δεκαετια και βάλε, δημιουργήθηκαν καποια ΣΥΝΘΕΣΑΙΖΕΡ τα οποια είχαν χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω (stavros D80 Π.Χ.)Gregorio είπε:Αυτη τη στιγμη Arranger θελω να παρω,απλα ηθελα να μαθω ποια η διαφορα Workstation με Synthesizer!
βίτρίνες και πρόΙόντα προς πώληση..μην τρελαίνεσαι και μην αναρρωτιέσαι..όλα όσα θες να κάνεις είναι μέσα σου.Gregorio είπε:![]()
![]()
Ok Korgious!!! Απλα βλεπω καποια οργανα τα οποια μπορει να ειναι ιδια με καποια αλλα της ιδιας εταιριας,σε γενικες γραμμες ( αν θυμηθω ποια ειδα θα το postαρω ) και να ειναι το ενα Work και το αλλο Synth και λεω...Μα γιατι...
Το PC3 απο kurzweil είχα στο μυαλό μου αν και δεν το πουλάνε σαν workstation αλλά σαν Perfomance Controller (για live χρήση δλδ. και έλεγχο άλλων midi συσκευών) αν και πληρεί όλες τις προυποθέσεις ενος workstation με την εξαίρεση του "sampling". Αυτό το κένο "σχεδόν" πάει να καλύψει το PC3K (Θα έχει την δυνατότητα για sample import αλλά όχι πραγματικό sampling, live audio input + ηχογραφηση + επεξεργασια δλδ)... Υπάρχουν βέβαια και άλλα μοντέλα απο άλλες εταιρίες korg Μ3-oasys,Yamaha Μotif,Clavia,Roland κτλ.fotmos είπε:Θα σου ήταν εύκολο να μας πεις μερικά τέτοια όργανα? Αυτό εγώ δεν το ήξερα και πραγματικά θα μου έλυνε τα χέρια σε πολλά θέματα!!!!
Όχι μόνο μου έλυσες τα χέρια αλλά μου απάντησες και για το όργανο που με ενδιέφερε!!Ελπίζω να σου έλυσα τα χέρια κ να ήμουν σαφείς αλλα δε νομίζω...τυχαίο... Roll Eyes