- Πόντοι
- 898
Θα πρέπει να έχει και rack (sound modules) στα live, απολύτως λογικό το βρίσκω.
Ο Ming μου είπε πως οτι γίνεται, έχει να κάνει με τα Kromes. Τώρα δεν ξέρω αν είπε αλήθεια η ψέματα και αν έχει λόγο να πει ψεματα.Μανώλης Χναράκης είπε:Θα πρέπει να έχει και rack (sound modules) στα live, απολύτως λογικό το βρίσκω.
Όσον αφορά τι; Τον ήχο ή το control ?Synthhero είπε:Ο Ming μου είπε πως οτι γίνεται, έχει να κάνει με τα Kromes.
ή λόγο να σου πεί όλη την αλήθεια, όπου α) δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει και β) δεν μας απασχολεί αυτό. Προσωπικά με απασχολεί το μουσικό αποτέλεσμα.Τώρα δεν ξέρω αν είπε αλήθεια η ψέματα και αν έχει λόγο να πει ψεματα.
... o.k. Νομίζω πως και τα σημερινά (και τα φθηνά) keyboards έχουν δυνατότητα για αστραπιαίες μεταβάσεις ή κάνω λάθος - δεν κατάλαβα κάτι σωστά;... η μετάβαση από το ενα τραγούδι στο άλλο ειναι αστραπιαία.
δε καταλαβα χριστο,μαλλον εχω χασει επεισοδια!Nikolas είπε:Δε ξέρω πόσο πλάκα είναι, κλπ, αλλά ο waterfall είναι ελεύθερος να επιστρέψει στο νοιζ... Αυτό που λες είναι ολίγον άκυρο πιστεύω... :-/
Τώρα πλάκα μου κάνεις;Μου θύμησες ένα program changer που είχα τέλη δεκαετίας 80 για ένα keyboard με δύο rack τότε, θυμάμαι είχα και ένα merger για να δουλέψει σωστά, τι εποχές ;DSynthhero είπε:Κύριε Μανώλη άλλο να αλλάζεις τους ήχους η τα studio setup, στη γλωσσα της Roland τελως παντων, σε 8 πλήκτρα έναν έναν και αλλο να τους αλλάζεις ολους με το πάτημα ενος κουμπιού.
Σε κάθε τραγούδι εχει και διαφορετικούς ήχους στα συγκεκριμένα πλήκτρα που παιζει.
ΕντάξειΕνα από τα μηνύματα που έστειλε, οσον αφορά τα Racks που τον είχα ρωτήσει πιο πάνω. Οσο και να επέμενα για sound modules εκείνος μίλησε μόνο για τα kromes.
Οπότε τι είναι αυτό που σε εκπλήσει, τι το καινούργιο σε αυτό που είχες γράψει παρακάτω;Synthhero είπε:Το γνωρίζω γιατί κατέχω ένα Fantom G7,
Κύριε Μανώλη άλλο να αλλάζεις τους ήχους η τα studio setup, στη γλωσσα της Roland τελως παντων, σε 8 πλήκτρα ξεχωριστά και διαδοχικά που έχει επι σκηνής εναν έναν και αλλο να τους αλλάζεις ολους με το πάτημα ενος κουμπιού.
Σε κάθε τραγούδι εχει και διαφορετικούς ήχους στα συγκεκριμένα πλήκτρα που παιζει.
Σωστά.Δεν είναι αυτό.
Αλλά αυτό.
![]()
+1 ;DΣτο 4:36 αρχιζει τη γνωστή παρουσίαση και κάπου φαίνεται και το midi mouse.