Μπορώ να φανταστώ τα αποτελέσματα' date=' αλλα ποτέ δεν ξέρεις...[/quote']
Υπάρχει ήδη thread που επιχειρεί να τοποθετηθεί σοβαρά απέναντι στο νέο λειτουργικό της Microsoft. Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει ένα poll τη στιγμή που οι περισσότεροι (ίσως και εσύ) δεν έχουν προσωπική εμπειρία του θέματος.
Δε σβήνεις καλύτερα την EMU να ησυχάσεις;Oπότε για audio production με κάρτες ΕΜU προς το παρόν:svista
E, άμα είναι θέμα πίστης, να τσεκάρουμε και πόσοι πιστεύουν στην Σταχτομπούτα.Να δουμε τι ποσοστο πιστεύει οτι το νεο λειτουργικό μπορει να σταθει στα πόδια του από τώρα...
Tη θέλω για τα spdif και adat in/out :wink:Δε σβήνεις καλύτερα την EMU να ησυχάσεις;Oπότε για audio production με κάρτες ΕΜU προς το παρόν:svista
E' date=' άμα είναι θέμα πίστης, να τσεκάρουμε και πόσοι πιστεύουν στην Σταχτομπούτα.[/quote']Να δουμε τι ποσοστο πιστεύει οτι το νεο λειτουργικό μπορει να σταθει στα πόδια του από τώρα...
:lol: :lol: :lol:
(Και με την εκαιρία να δούμε αν πρόκειται και για τα ίδια πρόσωπα) :lol: :lol: :lol:
Σύμφωνα με αυτό αν περιμένουμε λίγο να σταθεροποιηθούν και βγουν και οι drivers (κανα 5-6μηνο δλδ) vista. Για δείτε λίγο τις αποδόσεις των optimized vista. Απ΄ότι λέει η μη διαφορά μεταξύ των 64 και 32 bit είναι η μη αναβάθμιση του cubase' date=' ώστε να αξιοποιεί το περισσότερο bandwith των 64, παρά πρόβλημα των vista. Αλλά η διαφορά μεταξύ των vista και xp είναι αρκετά μεγάλη!
Α ναι είναι και ίσως το πρώτο audio benchmark που έχω δει. Ας περιμένουμε να βγουν και άλλα :wink:[/quote']
Aν μας εξηγούσε κιόλας γιατί χρησιμοποίησε 768 buffer θα ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα.
E' date=' άμα είναι θέμα πίστης, να τσεκάρουμε και πόσοι πιστεύουν στην Σταχτομπούτα.[/quote']
εγω!!!!! :lol:
υγ.ελπιζω να μην βγηκα εκτος θεματος????
περα απο πλακα, πιστευω οτι ειναι νωρις να κρινουμε τοσο αυστηρα τα vista (οπως λεει και ο φιλος εδεσσαιος). θα δειξει...
Γι' αυτό έχει σημασία η σωστή ενημέρωση. Τα Vista είναι έτοιμα. Αρκετοί κατασκευαστές λογισμικού όμως ΔΕΝ είναι. Αυτό δεν είναι πρόβλημα της Microsoft.Προσωπικά μόλις έπεσε στα χέρια μου πριν δυο βδομάδες φυλλάδιο καταστήματος με υπολογιστές και είδα ότι τους δίνουν μονο με Vista πλέον φρίκαρα! Περίμενα Vista στο προσεχές εξάμηνο!
Αφού σου αρέσει το OSX, γιατί το κλέβεις λοιπόν;Ή θα "κλέψει" xp να κάνει τη δουλειά του ή θα πάει να παρει ένα mac να την κάνει ακόμα καλύτερη και να τελειώνει η υπόθεση με τη microsoft μια και καλή!