- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
μάλλον θα έλεγα πως διαφωνείς με το άρθρο που παρέθεσε ο ΟPΤο DX7 ήταν μια μετριότητα όταν κυκλοφόρησε
μάλλον θα έλεγα πως διαφωνείς με το άρθρο που παρέθεσε ο ΟPΤο DX7 ήταν μια μετριότητα όταν κυκλοφόρησε
Το DX7 ήταν μια μετριότητα όταν κυκλοφόρησε και είναι και μια παλιατζούρα πλέον, ένα ακόμα μπλιμπλίκι χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Απέχει πολύ από την πιο σημαντική εφεύρεση μετά τον ηλεκτρικό λαμπτήρα, ο οποίος χαρακτηρισμός ανήκει αβάδιστα στην τελε
Μπορείς να βάλεις φωτιά σε άλλη τελε ώστε κ να γλεψ κ να ζεσταίνει. Αλλά μην το οφτοπικιασουμε.Μα δεν ντρεπεσαι λιγο; Δεν αισχυνεσαι;
Ακου ο ηλεκτρικος λαμπτηρας πιο σημαντικος απο την τελε.
Μα η μονη χρησιμοτητα του ειναι να βλεπουμε τι παιζουμε με την τελε το βραδυ.
και τα τρία σημαντικά είναι.Ήθελα κ εγώ κάποια στιγμή να γράψω πως κ το D-50 κ το M1 είναι πιο σημαντικα συνθ κ καλύτερα, για να
Και πρέπει να είσαι γεννημένος από 1965 - 1980Πρεπει η να μην ξερεις τι εχεις, η να εισαι επενδυτης η ( ευπορος) συλλεκτης.
@manosx, στο dexxed αυτό το cart.zip έχει μέσα τα άπαντα; Λέω να πάω σπίτι να το ρίξω μέσα στο HALion. Σου λένε κάτι αυτά εδώ:
https://yamahablackboxes.com/collection/yamaha-dx7-synthesizer/patches/
ή λες να εμπεριέχονται ήδη στο cartridge compilέισο;
εγω που γεννήθηκα πριν το 60 τι πρέπει να πάρω?Και πρέπει να είσαι γεννημένος από 1965 - 1980
Τα προηγούμενα από τα digital που δεν είχαν και midi ?εγω που γεννήθηκα πριν το 60 τι πρέπει να πάρω?
τα βουνά?
Που ξεκούρδιζαν κιόλας. Όχι πως ενδιαφέρει και τόσο, αλλά λέμε τώρα...Τα προηγούμενα από τα digital που δεν είχαν και midi ?
- Συγκινείσαι όταν βλέπεις την Μάρθα Καραγιάννη νέα;
Αλλα η Καραγιαννη σε αυτην την ταινια ειναι τουμπανο.