WHITE STRIPES!

Μου αρέσει ρε noizers που ποτέ δε χάνετε την ευκαιρία να κατηγορείτε καταξιωμένα ονόματα της μουσικής σκηνής. Λες και αυτοί φταίνε για τα

κακώς κείμενα.
Κανείς δεν κατηγόρησε κανέναν,στο τρισάθλιο γούστο των περισσότερων Ελλήνων αναφέρομαι :wink:

Ottomo θα σου πω γιατί εκνευρίστηκα (λίγο), πάντως δεν ήθελα να σου την πω με κανένα τρόπο. Κάτσε να φάω λίγο την κασερόπιτά μου και θα σου εξηγήσω. :wink:

Λοιπόν καταρχάς δεν έχω πρόβλημα με τους white stripes και κακώς τους επιτέθηκα προσωπικά, απλά δεν μου λένε και πολλά. Μπορεί να είναι θεοί αλλά τουλάχιστον τα "commercial" τραγούδια τους που παίζονται δεν μου αρέσουν. Αυτό όμως δεν έχει καμιά σχέση.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το "αν έχεις λεφτά δες τους, αν δεν έχεις μην τους βλέπεις. Είναι σαν να λες "αν έχεις λεφτά φάε αλλιώς πέθανε". Δεν είναι σωστός τρόπος σκέψης αυτός, δεν συμφωνείς? Δηλαδή θα πάει το μπουκαλάκι το νερό 15 ευρώ και εγώ δεν θα διαμαρτυρηθώ επειδή μπορώ να πιω και από τη βρύση? Με καταλαβαίνεις? Αυτό με ενόχλησε. Αν εσύ είσαι πάμπλουτος και δεν σε ενδιαφέρει το χρήμα δεν πάει να πει ότι εγώ θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια στους απατεώνες. Όσο για τους kraftwerk όντως και τα 40 ήταν πολλά αλλά συγκρίνεις ανόμοια πράγματα δεν νομίζεις...? ¶ν το εισιτήριο στους white stripes ήταν πιο φθηνό μπορεί να πήγαινα και εγώ που δεν τους ακούω, έτσι για την φάση. Καταλαβαίνω τι λέει ο superfunk για την μικρή προσέλευση αλλά ίσως πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση... συγνώμη αν θίχτηκες αλλά ήσουν πολύ κυνικός.

ειρήνη τώρα. :wink:

Τι περιμένεις όμως στη χωρα του Τσακνή' date='του Μαχαιρίτσα & του Παπακων/νου... :cry: [/quote']
Συμφωνώ 100%...Έλεος πια.. δεν αντέχω άλλα νερόβραστα ξενέρωτα κλαψοτράγουδα...! ...κάτσε να κουρδίσω το banjo μου να πω κανα τραγουδάκι... :lol: :cry: :lol: :cry:

κατι μου θυμιζει αυτη η συζητηση!!!!!!

αλλα ξεχασα βεεεεεβαιααα@!! μονο οταν εγω ελεγα οτι καποιος ειναι ξενερωμα τοτε πεφτανε ολοι πανω μου!!! και...μη κρινεις...μη λες κλπ κλπ!!!

τωρα? μοκο ....ολοι οι μοντερειτορς?

Έλα βρε mule μην τσαντίζεσαι, εσύ δεν συμφωνείς? για ποιά συζήτηση λες? δώσε κανα link..

Με το ίδιο σκεπτικό που δε πρέπει να λέμε για τους διοργανωτές δε θα έπρεπε να λέμε και για τους αντιπρόσωπους ή τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ ή την κυβέρνηση. Ακριβώς επειδή είναι στο χέρι μας να μη πάμε δεν πηγαίνουμε κι αν το κάνουν αυτό όλοι κάποιοι θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν, όπως αναθεώρησαν και άλλοι με τα DVD κλπ.

ακριβως φιλε ικον ερχεσαι σε αυτο που ηθελα να πω απο την αρχη. η ελληψη συναυλιων στην ελλαδα κανει τον κοσμο να πηγαινει"ετσι για τη φαση"πραγμα που δυκολα συγκρινεαι με το μπουκαλακι του νερου κτλ. οτι εχει κιθαρα παμε να το δουμε. αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι αν το κοινο γινει πιο εκλεκτικο και πιο προσγειωμενο και δεν κανει κρα για την καθε μπαντουλα που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι μονο και μονο επειδη ειναι "τωρα" ετσι λοιπον και οι διοργανωτες δεν θα μπορουν να κλεινουν αυτες τισ συναβλιες - αρπαχτες...(υποπσιν βεβαια οτι αυτες οι πανακριωες συναυλιες δεν φερνουν χρηματα στουσ διοργανωτες μονο πακετα οπως μικροτερες μπαντες κτλ. δηλαδη συγνωμη αλλα οι coral και οι sons and daughters εχουν πουλησει πανω απο 1000 κοπιες στην ελλαδα παααααααααααρα πολυ χλωμο. τωρα για του white stripes μργαλο λαθος αν με ρωτας γιατι ο ελληνας δεν εχει country/bluegrass κτλ μουσικες καταβολες ασε που ειναι πολυ ματζορε για ελλαδα για να γινουν οι νεοι puressence (yuk!)και αυτο αποδειχθηκε με το ποσος κοσμος πηγε. ενω οι franz με την κλαπσοντισκο τους ειδες?για παντα στις καρδιες των ελληνων...περιμενε να γερασουν κιολας. παντως τωρα ποθ ειπες κασεροπιτα μου θυμησες ενα συγκεκριμενο μερος που πηγαινα οταν ειμουν σχολειο. χεχ

Γμτ κάηκε το μετροπολις και δε πρόλαβα να πάρω ένα dvd που είχε στη φτήνια!

Συμφωνώ φίλε μου με τη μόνη διαφορά οτι δεν είναι και τόσο κακό να πηγαίνεις σε μια συναυλία έτσι για τη φάση. Τέλος πάντων. Σας αφήνω τώρα γιατί θα παίξω call of duty online και θα τους τσακίσω!!!χαχαχαχαχα :twisted:

σας χαιρετώ. :wink:

........

καποτε καναμε μαυρα ματια να δουμε μια συναυλια της προκοπης και τωρα για να δουμε τα καλυτερα δεν σε φτανει ουτε ενας μισθος!!!

...γαμωτο παλι εχασα τους madrugada

τουλαχιστων προλαβα και ειδα τους rolling stones το '98

Αυτό που είναι απίστευτο (αν και αν δούμε λιγάκι την ΓΕΝΙΚΗ απογοητευτική κατάσταση της εγχωριας μουσικής σκηνής' date='ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημένο :cry: ) είναι κακογερασμένα συγκροτήματα των δεκαετιών του 70 & 80 να μαζεύουν 20.000 κόσμο και ενα απο τα υψηλότερα υστάμενα ,στο παγκόσμιο χρηματιστήριο της μουσικής,συγκροτήματα (νομίζω είναι μεσα στα 5 πλεον εμπορικά & περιζήτητα στον πλανήτη!) να ιδρώνει για να μαζέψει 4000 κόσμο![/quote']

Αυτό είναι πραγματικά απογοητευτικό!¶κου sold out οι scorpions.Έλεος!

Παίζει όμως και οι θεωρία ότι αυτοί που θα πάνε στους scorpions είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και μάλλον μπορούν να πληρώσουν ευκολότερα το εισητήριο από τους νεότερους και "φτωχότερους" που θέλαν να πάνε στους WS....

Εμένα δεν μου αρέσουν οι Scorpions (τους θεωρώ σεξιστές και ψιλοκάφρους) αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο ότι μαζεύουν κόσμο. Είναι γεγονός ότι η εμπειρία και η ιστορία ανταμείβονται, και καλώς ανταμοίβονται. Όσο για την τιμή του εισιτηρίου, η απάντηση είναι εύκολη - αφού ο κόσμος πηγαίνει, γιατί να πέσει η τιμή του εισιτηρίου;

Πάντως - και μην το πάρετε στραβά - ξεκολήστε ρε παιδιά με το ροκ και αυτές τις μπούρδες. Υπάρχουν 1000 είδη μουσικής στον πλανήτη, πρέπει συνέχεια να ασχολούμαστε με τις βεντέτες ή τις "θα-ήθελα-να-γίνω-και-εγώ" βεντέτες; Πως θέλετε δηλαδή να δημιουργηθεί χώρος (στο κοινό, στη δισκογραφία, στο πορτοφόλι μας, στο μυαλό μας) για κάτι άλλο, αν ασχολούμαστε μόνο με τα "αστέρια" της ροκ σκηνής; Από τη μία καταγγέλετε την εκμετάλευση και το ξεπούλημα, από την άλλη, όλο για αυτό μιλάμε. Αντιφατικό δεν είναι;

Καλύτερα οι σεξιστές παρά οι μετροσέξουαλ...

Οι Scorpions πρωτοήρθαν στην ελλάδα όταν δεν ερχόταν κανένας άλλος, οπότε δικαιολογούνται να έχουν την προτίμηση του κόσμου.

Ευχαριστώ πολυ Superfunk..ήξερα οτι απευθυνόμουν στον κατάλληλο ανθρωπο!)Παρεπιπτόντως συμφωνώ απόλυτα και με τις τοποθετήσεις για το "μουσικο γούστο" στην Ελλάδα..τι να πεις..όταν την πρώτη φορά στον Spencer(Jon Spencer Blues Explosion) στο Ρόδον δεν είχε ούτε 200 άτομα..καταλαβαίνεις..και μιλάμε για τον άνθρωπο που κάνει ΤΟ LIVE!!Βοηθάει βέβαια που έχει δίπλα του και τον ΘΕΟ Judah Bauer που ορίζει τον ήχο της Tele...αυτα..thks και πάλι:)

Στο αβοπολις διαβασα και μια χαρακτηριστικη κοτσανα. Για να εκθεσει την κακη ελληνικη πραγματικοτα, κάποιος γραφει ότι στην συναυλία κάποιος μέσα στη χαρά του χόρευε και έκαψε με το τσιγάρο τα ρούχα κάποιου κι εκείνος αντί να δείξει κατανόηση έκανε φασαρία.

Δηλαδή σύμφωνα με κάποιους θα γίνουμε ευρώπη όταν ο καθένας κυκλοφορεί με το τσιγάρο μέσα στο κόσμο και καίει τα ρούχα των άλλων "μέσα στη τρελλή χαρά του".

Trending...

Νέα θέματα

Back