We're stars (Hear'n'aid) cover

Μπορώ να πάρω το 6.17 με τέλος αν δεν το θέλει κάποιος άλλος. 

Εννοείται! Γράψε ό,τι θέλεις και στείλε μου μετά να συμπληρώσω! 

Δικο σας ειναι το θεμα και μην επεμβαινω αλλα υπαρχει μια πολυ ωραια δισολια στο κλεισιμο-δε θυμαμαι αν ειναι στην "κανονικη" βερσιον,νομιζω οχι-και μπορειτε να παιξετε και παρεα,περαν των αλλων.

Υπήρχε μια δισολία Murray-Smith αλλά την θυμάμαι μόνο στο making of. 

Μπορει να ειμαι και λαθος αλλα νομιζω στο LP υπηρχε αυτη η εκτελεση με Murray-Smith ολοκληρη.

Δεν λεει κατι,οπως θελετε κανετε.

Παίρνω και 4.52 με 5.10 εκτός αν με έχει προλάβει άλλος και δεν το έχω δει.

Πάρτο τώρα γιατί θα ανέβει η τιμή. :classic_biggrin:

Σοβαρά τώρα, μπράβο σε όλους σας.

μπρο το έχει καλύψει ο gvour! μετα το 6:17 παίξτε άφοβα!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μπρο το έχει καλύψει ο gvour! μετα το 6:17 παίξτε άφοβα!

Ξαναγράψτε τότε τι είναι διαθέσιμο γιατί μια σελίδα πίσω είχε γράψει ο gvour να παίξουμε και σε εκείνο το σημείο ?

Ξαναγράψτε τότε τι είναι διαθέσιμο γιατί μια σελίδα πίσω είχε γράψει ο gvour να παίξουμε και σε εκείνο το σημείο ?

Oκ ο gvour συμπεριέλαβε και όλα τα σόλος του, ψηφίζω να μείνουν ώς έχει.

Ακουστε παλικαρια.

Δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασουμε για τιποτα τις καρδιες μας και τη φαση.

Προτεινω να παιξουν τα παιδια οπου γουσταρουν και στην τελικη φτιαχνουμε δυο εκδοχες,τρεις,οπως λαχει.

Του λογου μου αποφασισα να κενωσω? το χωρο,επαιξα παρα πολυ και δεν ειμαι και για τετοια.

Τωρα που το σκεφτομαι,κανουμε μια βερσιον πιο μεγαλη απο την κανονικη,βαζουμε μεσα τα παντα και οποιος αντεχει την ακουει.

Τι να ειναι 7,30 τι 8,30.10'' ειναι το καθε λιντ.

άλλη ιδέα είναι 2 εκδοχές, μια οσο το δυνατόν "ακριβείας" και η άλλη πιο ελεύθερη.

έχουμε και τα φωνητικά....

Η δευτερη εκδοχη μπορει να γινει ιντρουμενταλ. Ενας πληκτρας μπορει να αναλαβει να "τραγουδησει".

στην πιο ελεύθερη θα γίνει ο καμός με τα φωνητικά... βάλτε τα spandex και τα make up σας παληκάρια ?

Λοιπόν σε σχέση με το που βρίσκεται το πράγμα στο SD forum, τα εκει μέλη τώρα αρχίζουν τις ενέργειες για τα σόλο. Οπότε, όποιος θέλει πάει εκεί και ποστάρει τα τρακς του. Να κάνω τον ενδιάμεσο δεν μπορώ.

Και παράλληλα, εξελίσουμε εδώ την δική μας έκδοση, βασιζόμενοι αποκλειστικά σε υλικό μελών του νόιζ. (δηλ απλά προσθέτουμε φωνητικά και είμαστε έτοιμοι!)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back