- Πόντοι
- 688
Γειά σε όλους,
αν μου έλεγε κάποιος στα 20 μου ότι θα άνοιγα thread για Telecaster,θα τον έλεγα τρελό.
Έλα που όμως διαβάζοντας Superfunk,είμαι εδώ και αρκετά χρόνια κάτοχος δύο,
και θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για μία τρίτη.
Weller Telecaster λοιπόν και ψάχνοντας έχω καταλήξει στα εξής:
H Weller,με έδρα τη Γερμανία, ήταν μέχρι το 2008 ένα εργαστήρι που εισήγαγε κιθάρες από Κορέα και μετέπειτα Κίνα,
τις συναρμολογούσε,έκανε το quality control και τις πουλούσε,έχοντας μάλιστα και περίπτερο στη Frankfurt Musik Messe.
Tα σχόλια που διάβασα σε γερμανικά forum έκαναν λόγο για vfm οργανα,αλλά γινόταν αναφορά κυρίως σε ακουστικές και Les Paul κόπιες.
Αυτά που με ιντριγκάρουν στη φωτό είναι,πέρα από την εμφάνιση, η neck through-strings through κατασκευή και ο έβενος; στην ταστιέρα.
Στην περιγραφή δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα από χαρακτηριστικά.
Η τιμή 350ευρώ.
Η γνώμη σας;
αν μου έλεγε κάποιος στα 20 μου ότι θα άνοιγα thread για Telecaster,θα τον έλεγα τρελό.
Έλα που όμως διαβάζοντας Superfunk,είμαι εδώ και αρκετά χρόνια κάτοχος δύο,
και θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας για μία τρίτη.
Weller Telecaster λοιπόν και ψάχνοντας έχω καταλήξει στα εξής:
H Weller,με έδρα τη Γερμανία, ήταν μέχρι το 2008 ένα εργαστήρι που εισήγαγε κιθάρες από Κορέα και μετέπειτα Κίνα,
τις συναρμολογούσε,έκανε το quality control και τις πουλούσε,έχοντας μάλιστα και περίπτερο στη Frankfurt Musik Messe.
Tα σχόλια που διάβασα σε γερμανικά forum έκαναν λόγο για vfm οργανα,αλλά γινόταν αναφορά κυρίως σε ακουστικές και Les Paul κόπιες.
Αυτά που με ιντριγκάρουν στη φωτό είναι,πέρα από την εμφάνιση, η neck through-strings through κατασκευή και ο έβενος; στην ταστιέρα.
Στην περιγραφή δεν αναφέρεται απολύτως τίποτα από χαρακτηριστικά.
Η τιμή 350ευρώ.
Η γνώμη σας;

Τελευταία επεξεργασία από moderator: