- Πόντοι
- 403
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αν θες, κάνω κι ένα για αρπισμούς.?
Εντάξει, είπαμε να πλύνει την θήκη, μη τον βάλεις να πλύνει και την κιθάρα ....
Αν θες, κάνω κι ένα για αρπισμούς.?
Notation Σπύρο θα με βοηθούσε αρκετά μιας και το αυτί μου δεν είναι και ότι καλύτερο.Ευχαριστώ, Bill. Θα ήθελα να μάθω αν και πως δουλεύει αυτός ο τρόπος για σένα. Το προσάρμοσες κάπως ώστε είναι πιο αποδοτικό? Το συνδύασες με κάτι που ήδη κάνεις και αν ναι, πως?
Με ενδιαφέρει επίσης feedback, από σένα και από όποιον άλλο, για τον τρόπο παρουσίασης. Προφανώς εδώ έκανα ένα πρόχειρο στήσιμο, αλλά θα ήθελα να ξέρω, για παράδειγμα, αν θα βρίσκατε χρήσιμη την ύπαρξη tabs/notation ή κάποιου βίντεο κλπ.Η όποιο άλλο σχόλιο/παρατήρηση σχετικά με αυτό.
Συμφωνώ,θα βοηθούσε αρχάριους σαν και εμένα.Πολύ ωραίο το συνολικό λικ Σπύρο. Για ευκολότερη κατανόηση των μερών θα πρότεινα να κρατήσεις τα γρήγορα parts αυστηρά για το τέλος και αφού εξαντλήσεις τα παιξίματα ένα-ένα και συνολικά σε single time.
Ευχαριστώ, Νίκο. Σημειώνεται!Notation Σπύρο θα με βοηθούσε αρκετά μιας και το αυτί μου δεν είναι και ότι καλύτερο.
Τώρα tabs/video πιστέυω να ήταν ευπρόσδεκτα απο κιθαρίστες αλλά ας μιλήσουν αυτοί.
Συμφωνώ,θα βοηθούσε αρχάριους σαν και εμένα.
Επειδή έγραψε Allan με ένα L. ?Είναι πολύ καλό αυτό που άκουσα.
Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι γιατί θύμωσες με το 1ο σχόλιο του @dimsonic
Ο ήχος και το feel οδηγεί σ' αυτά που κάνει ο Holdsworth. Τώρα για καρσιλάμά δεν ξέρω γιατί δεν ξέρω πως είναι το συγκεκριμένο beat.
Τότε να τον κακίσω κι εγώ. Αύριο όμως γιατί σήμερα γιορτάζει.Επειδή έγραψε Allan με ένα L. ?
Γι΄αυτό είσαι Sir. Άλλο level.Τότε να τον κακίσω κι εγώ. Αύριο όμως γιατί σήμερα γιορτάζει.
Αύριο όμως γιατί σήμερα γιορτάζει.