Δημήτρη για το συγκεκριμένο κομμάτι έγραψα πέντε (ναι 5....) μέρη και τελικά κράτησα μόνο δύο γιατί, πέρα του ότι μεγάλωνε ανησυχητικά..., εντέλει όμως μου ακούγοταν αλλοπρόσαλλο! Το πρώτο ακόρντο από το 1ο μέρος είναι η Em7 στα πρώτα τάστα και το 1ο απ'το δεύτερο μέρος η Dmaj7. Ακόρντα που ο Young τα έχει "ξεφτιλίσει"......dimsonic είπε:..................................
Για τον Gilmour δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω....Nestoras είπε:Κι' εγώ άκουσα τον 3rd Beatle αλλά και σε κάποια σημεία τον Gilmour (στο 2ο και καλύτερο μέρος του κομματιού).
Φαινεται, καθως γραφονται Beatles. ;Dcigaret13 είπε:Beetles ποτέ δεν άκουσα στα σοβαρά....
;D ;D ;D ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Φαινεται, καθως γραφονται Beatles. ;D
ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ!!!!!!! Μα εντελώς! Ίσως όμως λίιιιγο από Satriani.... 8)Ακουω και επιρροες σε σημεια απο Edge ή ειναι τυχαιο?
Θα συμφωνήσω εμφατικά.Nestoras είπε:σε κάποια σημεία τον Gilmour (στο 2ο μέρος του κομματιού).
Το κομμάτι μπορεί να φωνάζει για φωνητικά Στράτο μου, αλλά ο Φώτης δεν θεωρεί ότι δεν τραγουδάει καλά....ο Φώτης το ξέρει ότι δεν τραγουδάει καλά...!fusiongtr είπε:Παίρνω εδώ την ευκαιρία να μιλήσω για την φωνή.
Ναι, το κομμάτι φωνάζει για φωνητικά.
Ναι, ο Φώτης θεωρεί ότι δεν τραγουδάει καλά.
Που ξέρεις?![]()
Θα στο πω αλλιώς λοιπόν.cigaret13 είπε:Εντάξει, στην "μελωδική πρόζα..." ίσως να τα καταφέρνω λίγο καλύτερα (λαίμαι τώρα... :) αλλά μέχρι εκεί!
Βρε εντάξει κι ο Gallagher, ο Jagger, ο Morrison και πολύ άλλοι φάλτσοι ήταν....εδώ τραγουδάει, άκουσον άκουσον, ο Satriani στα live του, τι να πεις...!dimsonic είπε:τώρα αμα σου πω ότι κι ο Hendrix φάλτσος ήταν....![]()
Thank you Καλλιτέχνη...φίλε μας καλέ μας φίλε ΕΥΓΕ.
Πολύ δυνατές ενορχηστρώσεις.
Το μονό που βρήκα στο ακουσμα , την κιθάρα στο πρώτο μερος ιδιαίτρα λιγο πολύ "μπροστά" σε ένταση σε σχέση με τα υπολοιπα.
Στοίχημα ότι το 1. αλλάζει σε μια εβδομάδα όταν αλλάξει το 2. ?cigaret13 είπε:Το θέμα μου όμως είναι ότι
1. εγώ δεν τό'χω και
2. δεν νιώθω εντάξει πρώτα με τον εαυτό μου....
Περίπου κάτι τέτοιο προσπάθησα να κάνω παλαιότερα, αλλά φευ....βέβαια ίσως είναι και ψυχολογικό... O0 μην ξεχνάς ότι είμαι μόνος....fusiongtr είπε:Θα στο πω αλλιώς λοιπόν.
Πάρε την μελωδική πρόζα σου, και βρες τι νότα τραγουδάς (αυτό κάνει κάποιος στην πρόζα συνήθως τραγουδάει μια νότα) στην κιθάρα.
Μετά παίξε μια δεύτερη νότα στην κιθάρα (σαν συνέχεια της πρώτης) και προσπάθησε να την βρεις με την φωνή.
Αν το κάνεις και με τρίτη νότα .... νάτη η μελωδία της φωνής τραγουδισμένη "απαγγελτικά" στην αρχή.
Ξέρεις κάποια καλή ψυχολόγο...; :-[ ;D :-[ ;DΣτοίχημα ότι το 1. αλλάζει σε μια εβδομάδα όταν αλλάξει το 2. ?![]()
1. Έχεις δίκιο.cigaret13 είπε:1. μην ξεχνάς ότι είμαι μόνος....
2. Ξέρεις κάποια καλή ψυχολόγο...; :-[ ;D :-[ ;D
Μιλάς με γρίφους γέροντα!fusiongtr είπε:1. Έχεις δίκιο.
2. Την καλύτερη ψυχοθεραπεύτρια.![]()