- Πόντοι
- 2,148
Αποστολή εξετελεσθη!
Μην το βιαστείς.cigaret13 είπε:Lyrics θέλει το κοινό μου, lyrics θά'χει......λίαν συντόμως!
Εάν δεν το "βιαστώ" Στράτο, θα το παρατήσω και δεν θα ασχοληθώ ποτέ πια με αυτό ....Οπότε το γοργόν και χάριν έχει...fusiongtr είπε:Μην το βιαστείς.
Take your time.
Μόνο όταν αισθάνεσαι άνετα ανέβασε lyrics.
Κάθε μέρα μπορείς (και πρέπει) να γράφεις φωνή, αλλά ... μόνο για σένα.
Όταν έρθει η ώρα που νομίζεις ότι κάτι έγινε, ανέβασε.![]()
Έχεις απόλυτο δίκιο Mr Ez, πες ότι τό'κανα κιόλας....το δοκίμασα και όντως έτσι είναι καλύτερο!Μιά χαρά είναι η βόλτα σου με τον Νέο...
Εκείνο που προσωπικά θα μου άρεσε πιό πολύ, είναι και το πρώτο μέρος να παιζόταν σε half tempo, ένα πράγμα να σέρνεται ;D ρε παιδί μου...
Μόνο...; >Ααα, και χρειάζεται κανα 3λεπτο ακόμα διάρκεια...τουλάχιστον ;D 8)...
Thanks Mr Mitso....Ωραιότατο το θέμα με μπόλικο Neil Young μέσα του!
Ναι με αυτό George! Ή εισαγωγή του Γεώργιε, αυτό το απότομο μπάσιμο, είναι το καλύτερο (για μένα) μέρος του.....απλώς, θα συνταχθώ με τον Ez (που κάτι ξέρει περισσότερο) σε ότι αφορά την "ταχύτητα" των τυμπάνων της. Οπότε.... :Με αυτο λοιπον ειχε να κανει το ψαξιμο για τον ηχο του.
θα μου αρεσε να ανοιγει οπως κλεινει,πιο "ακουστικα" δηλ.Λεμε τωρα.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά Σπύρο...!pipityri είπε:Εγώ, να σου πω την αλήθεια, άκουσα λιγότερο τις διάφορες επιρροές που αναφέρθηκαν-το τεμάχιο μου φαίνεται 100% Fotis.
Που είναι δύο ίδια presets του guitar ring με μόνη διαφορά τους ότι το ένα έχει overdrive και το άλλο treble booster....όλα παιγμένα με τον bridge της Strat....; Όσο για το slide, γιατί δεν ανέφερες ότι "πρασινίζει" λιγάκι.....; :και μου άρεσε ιδιαιτέρως η ποικιλία στις χροιές και το slide.
Έμ δεν είναι όλοι ίσοι κι όμοιοι... 8), όταν παλιώσεις στο Νόιζ Dim, ίσως έχεις κι εσύ την ίδια μεταχείριση :έχεις ρεύμα Φώτη μου....
είδες?
όλοι πέσαν πάνω σου φτιάξε κι αυτό, δες και κείνο...
σ αγαπάνε ρε!
(εμένα μου λενε....καααλό είναι...πίκρα κατηραμένη...) :-\
;D
Κι εσύ πατέρα μαζί τους κι εσύ.........; :-\ :npap είπε:ρε λάλα το άσμα κι άσε τα κουτσομπολιά μη σε αποκληρώσω... καλύτερα παράφωνος παρά βουβός και άφωνος λαιμαι...;D
Reverb έ...; Κι εμένα μου ακούγετε "κάπως" το ταμπούρο, αλλά δεν ήξερα πως να το φτιάξω.... Τενκσ!ΥΓ ωραία ατμόσφαιρα με τσι κιθάραι... αν θες "απλώνεις" και λίγο το snare με σεμνό σε χρόνους reverb, να ρθει κι ένα κλικ πίσω δένοντας με τις κιθάρες για να μην είναι μπροστά τους ¨κοβοντας" τες στην μέση... αν λέω πάντα... :angel:
Όχι καλέ.....για ήχο Neil Young μιλάμε, όχι για Phil Collins στο "in the air tonight".... :Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Για gated snare μιλαμε?
αν θες "απλώνεις" και λίγο το snare με σεμνό σε χρόνους reverb
Μάλλον έχεις δίκιο....απλά εγώ όταν διαβάζω για gated snare, το μυαλό μου πάει στo snare του Phil....Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Μα δεν χρειαζεται να ειναι εκκωφαντικο το reverb για να ειναι gated αρκει να κοβεται η ουρα, αυτο δεν εννοει με τον σεμνο χρονο ο npap? Αν δεν καταλαβα λαθος.
Emfasis τα βιμπράτα δεν φτάνουν για να γράψω κάτι που να "φέρνει" σε Oldfield.....Δύσκολο, πολύ δύσκολο.....ούτε καν που το διανοούμαι! Όσο για τους ambient ήχους, στην κιθάρα έτσι;, με τι εξοπλισμό βρε...; με ένα guitar rig που κι αυτό τώρα το "μαθαίνω"...;Emfasis είπε:..από την μεριά μου προτείνω
να εμπνευστείς/ζυμώσεις τεμάχιο instrumental με τον τίτλο Walking with Mr Oldfield (ναι τον Mike)
περνώντας τα Κιθαριστικά Vibrata σου αλλά καί κάποιους της αρεσκείας σου ambient ήχους.![]()
Κάπως έτσι ....είναι προφανώς θέμα έμπνευσης,διάθεσης καί εποχής...cigaret13 είπε:Τώρα που το σκέφτομαι, έχω ένα τεμάχιο που, τουλάχιστον η εισαγωγή του, θυμίζει Mike.....κατ'εμέ...https://soundcloud.com/fotistsigos/space-quest
και καλά κάνειςcigaret13 είπε:Μάλλον έχεις δίκιο....απλά εγώ όταν διαβάζω για gated snare, το μυαλό μου πάει στo snare του Phil....