- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα, έχω αρχίσει και ασχολούμαι με το recording...έχω ένα laptop με core 2 duo 2.0GHz, 2GB Ram και Vista HP..έχω πάρει την EMU 0202 και δουλεύω με το nuendo και vst για την κιθάρα έχω κάποια amplitube τα οποία έχουν αρκετά αξιοπρεπείς ήχους...δεν αναζητώ κάποια τρομερής ποιότητας ηχογράφηση, έτσι απλά για να κάνω την πλάκα μου..
μέχρι στιγμής γράφω πάνω από backing track, ή χρησιμοποιώ exported drums από το Guitar Pro.. ;D..αλλά κάπου έμαθα για αντίστοιχα vst για drums..το λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε, εφόσον ξέρετε κάποια τέτοια προγραμματάκια, εύχρηστα και ελαφριά για το μηχανηματάκι μου για να μπορώ να γράφω drums για κομμάτια δικά μου, ή απλά κάποια loops για backing tracks...
thank you!
μέχρι στιγμής γράφω πάνω από backing track, ή χρησιμοποιώ exported drums από το Guitar Pro.. ;D..αλλά κάπου έμαθα για αντίστοιχα vst για drums..το λοιπόν, θέλω να μου προτείνετε, εφόσον ξέρετε κάποια τέτοια προγραμματάκια, εύχρηστα και ελαφριά για το μηχανηματάκι μου για να μπορώ να γράφω drums για κομμάτια δικά μου, ή απλά κάποια loops για backing tracks...
thank you!