Βρε τι κάνουμε για τις γυναίκες.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Μια FB friend μου, ζήτησε το foxy lady. Aπ' ότι θυμόμουν όταν είχε έρθει μια άλλη στο στουντιάκι μας πάλι αυτό είχε ζητήσει. Τι γίνεται εδώ. Τέλος πάντων επειδή δεν μου αρέσει να χαλάω χατήρια σ' αυτές το παίξαμε, χωρίς πρόβα και έκτοτε δεν παίχτηκε ποτέ στη πρόβα ή live. Μήπως πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα για να έχουμε πιο πολύ θηλυκό κόσμο; Η εκτέλεση δεν δρέπει δάφνες, αλλά αφού έκανα το upload:

http://soundcloud.com/nestoras-apostolopoulos/4wd-foxy-lady?utm_campagin=timeline&utm_content=http%3A%2F%2Fsoundcloud.com%2Fnestoras-apostolopoulos%2F4wd-foxy-lady&utm_medium=facebook&utm_source=soundcloud

:o

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Jimmy!!  ;D

Αλλά εντάξει αφού ήταν πρώτη φορά δικαιολογήστε.  :)

oselifer είπε:
:o

Θα τρίζουν τα κόκαλα του Jimmy!!  ;D

Αλλά εντάξει αφού ήταν πρώτη φορά δικαιολογήστε.  :)
Eσύ τι έχεις κάνει για τις γυναίκες; 8)

Ρε συ Νέστορα δεν μπορώ να ακούσω την εκτέλεση τώρα αλλά διακαώς επιθυμώ να σε δω να παίζεις το κομμάτι στο γυναικείο σου ακροατήριο σύμφωνα με το performance του καταπληκτικού Garth Algar.

www.youtube.com/watch?v=_zaA9APEatw

Kλειδώθηκαν και οι τσατσάρες, δεν πιστεύω να έχουμε την ίδια τύχη. :D

Nestoras είπε:
Μήπως πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα για να έχουμε πιο πολύ θηλυκό κόσμο;
[move]ΝΑΙ [/move]

;D

Nestoras είπε:
Kλειδώθηκαν και οι τσατσάρες, δεν πιστεύω να έχουμε την ίδια τύχη. :D
Mπα...μία "παπάρα" θα επιζήσει..... 8)

Αλλά...κοίτα πώς μπορεί αμέσως να κλειδωθεί και το δικό σου...

"Αλήθεια, πώς το έπαιζε αυτό το κομμάτι ο Νταλάρας"?

kostas80 είπε:
Σωστά.

Γιατί είναι γνωστό πόσο πολύ περιμένει το γυναικείο φύλο να ακούσει το Foxy Lady.

Και μόνο η υπόνοια ότι θα παιχτεί αυτό το κομμάτι από τη μπάντα, δημιουργεί γυναικοσυρροή στα live κάθε ροκ 70s μπάντας. ;D

Αλήθεια...φίλος Νέστορα...τι μάρκα γιαούρτι τρώς?...για να ξέρουν οι γυναίκες που θα έρθουν... 8) :-*

marathon είπε:
Mπα...μία "παπάρα" θα επιζήσει..... 8)

Αλλά...κοίτα πώς μπορεί αμέσως να κλειδωθεί και το δικό σου...

"Αλήθεια, πώς το έπαιζε αυτό το κομμάτι ο Νταλάρας"?
Βρε συ μην κάνεις (γράφεις) τέτοια. Ο... «γέροντας» θα έχει ανεβάσει πίεση  ;D ;D ;D με το που το είδε  ;D ;D ;D

ΥΓ: Τι είναι αυτά που διαβάζω; Ο Νέστορας δηλαδή θα γίνει «εμπορικός» καλλιτέχνης  ;D ;D ;D προς τέρψη του ωραίου φύλου; Πάει, άλλο ένα κάστρο έπεσε  ;D ;D ;D ;D

Ωραία το παίξατε. 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βρε συ μην κάνεις (γράφεις) τέτοια. Ο... «γέροντας» θα έχει ανεβάσει πίεση  ;D ;D ;D με το που το είδε  ;D ;D ;D
Μόλις τον κεράσω μία μπύρα αύριο...θα επανέλθει στο κανονικό του...Αλήθεια που είναι αυτή η παπάρα το Leroi?

marathon είπε:
Μόλις τον κεράσω μία μπύρα αύριο...θα επανέλθει στο κανονικό του...Αλήθεια που είναι αυτή η παπάρα το Leroi?
Παπανικολή 18 στο Χαλάνδρι- είναι προς την πλευρά της Λ. Κηφισίας 

audiokostas είπε:
Σωστά.

Γιατί είναι γνωστό πόσο πολύ περιμένει το γυναικείο φύλο να ακούσει το Foxy Lady.

Και μόνο η υπόνοια ότι θα παιχτεί αυτό το κομμάτι από τη μπάντα, δημιουργεί γυναικοσυρροή στα live κάθε ροκ 70s μπάντας. ;D
Δεν ξέρεις εσύ. :)

Αλήθεια...φίλος Νέστορα...τι μάρκα γιαούρτι τρώς?...για να ξέρουν οι γυναίκες που θα έρθουν... 8) :-*
;)

Καλά ρε Νέστορα, το να παίξετε Hendrix είναι θυσία για τις γυναίκες; Να μου ανέβαζες κανά Ρέμο, κανά Ενρίκε Ιγκλέσιας να σας παραδεχτώ.

Πάει χάλασε η νεολαία στις μέρες μας. 

Η εκτέλεση είναι ωραία αλλά τι ήχος είναι αυτός στην κιθάρα; Φαζ;

Jazzjoker είπε:
1) Καλά ρε Νέστορα, το να παίξετε Hendrix είναι θυσία για τις γυναίκες; Να μου ανέβαζες κανά Ρέμο, κανά Ενρίκε Ιγκλέσιας να σας παραδεχτώ.

2) Η εκτέλεση είναι ωραία αλλά τι ήχος είναι αυτός στην κιθάρα; Φαζ;
1)  ;D  Πότε κινδυνεύεις να ξευτιλιστείς πιο πολύ, με Hendrix ή με Ρέμο. ;)

2) Αν θυμάμαι καλά γιατί πρέπει να είναι 8-9 χρόνια, ή MXR Distortion Pro ή Boss Ds-1. Δυστυχώς η ηλικία. :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Νέστορα αύριο για την πρόβα να μην ξεχάσεις τα τραγούδια του Πάριου (που έχεις και να τα τραγουδήσεις)  ;D ;D ;D ;D ;D

Εντάξει;  ;D ;D ;D ;D

άσχετο αλλά δεν αντέχω θα το πω :

προ αμομνημονεύτων χρόνων ξεκινάμε να στήσουμε hard rock μπάντα , κάνουμε καναδυό πρόβες και πάει καλά το πράγμα, οπότε πέφτει η κουβέντα σε συγκροτήματα και τραγούδια που γουστάρουμε και ανακαλύπτουμε ΟΛΟΙ ότι το πιο ελαφρύ ήταν κάτι ανάμεσα σε RIOT - Savatage. Μέχρι εκεί καλώς και σκάει την ατάκα ο τραγουδιστής : να παίζουμε και τα looosing my religion και Friday i'm in love , αρέσουν στην κοπελιά μου.

;D ;D ;D ;D ;D ;D

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ

:-X :-X

Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο....  8) 8) 8)

Όντως fuzzακι το κόβω.

Nestoras είπε:
2) Αν θυμάμαι καλά γιατί πρέπει να είναι 8-9 χρόνια, ή MXR Distortion Pro Plus ή Boss Ds-1. Δυστυχώς η ηλικία. :'(
Για DS-1 δεν μοιάζει. Για MXR + φέρνει αρκετά. :) Ωραία εκτέλεση btw.

saviola είπε:
Οι ληστές ζητούν ή τα λεφτά ή τη ζωή σου. Οι γυναίκες και τα δυο....  8) 8) 8)
Εμένα μου αρέσει πολύ να κουνιώνται τα κορμάκια ενώ παίζουμε.

Βαριέμαι να συζητήσω (at a noiz endless blah blah style) τι εκπτώσεις/παραχωρήσεις θα έκανα (και αν μπορούσα βέβαια) για αυτό το αποτέλεσμα.

Απλώς λέω ότι μ' αρέσει.

Πολύ.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back