Καλά ρε παίδες σιγά το θέμα. Ένα lifestyle πρόγραμμα είναι, είπε κανείς ότι πρόκειται για καλλιτεχνικό δρώμενο; Γιατί κρίνουμε πράγματα με άσχετα κριτίρια; Δηλαδή μην ακούμε βιολί και λέμε ότι παραείναι πρίμο για κοντραμπάσο. Δε μίλησε κανείς για διαγωνισμό σύνθεσης, ένα χαβαλετζίδικο πράγμα είναι που βασικά μετράει πόσο "περνάς" στον κόσμο. BTW, όχι δεν είμαι ο Χατζιγιάννης; ;D ;D ;D

Τέλος πάντων, η μουσική σκηνή στην ελλάδα είναι αυτή που είναι γιατί αυτά γουστάρει ο κόσμος. Κι εγώ δεν ψήνομαι, άλλα πράγματα ακούω, αλλά δεν έχουν λόγο όλοι να ακολουθήσουν τη δική μου άποψη, ούτε και τη δική σας
Δε χρειάζεται κάτι να πηγαίνει στραβά, απλά υπάρχουν διαφορετικά γούστα.
Αυτό συμβαίνει παντού. Για να χρησιμοποιήσω παράδειγμα από το nickname σου, πριν κάποια χρόνια οι Maiden και οι Metallica είχαν αλλάξει ημερομηνίες κυκλοφορίας για να μην πέσουν μαζί τα releases. Γιατί είναι κακό;maidenas είπε:Επισής, θεωρείτε τυχαίο το γεγονός ότι οι δισκογραφικές δουλειές των "μεγάλων" ονομάτων βγαίνουν σε τέτοια περίοδο ώστε να μην συμπίπτουν χρονικά και γίνει άμεση σύγκριση...έχετε δει ποτέ σε θεσμό η Βίσση να κοντράρεται μούρη με μούρη με την Βανδή, την Κοκκίνου με την Ζήνα, τον Τερζή με τον Πάριο κτλ. Θέλετε να διχαστεί η Ελλάδα? Να ξεσπάσει εμφύλιος σπαραγμός? Η αίθουσα να γεμίσει τραμπούκους, να έχουμε θύματα?

Τέλος πάντων, η μουσική σκηνή στην ελλάδα είναι αυτή που είναι γιατί αυτά γουστάρει ο κόσμος. Κι εγώ δεν ψήνομαι, άλλα πράγματα ακούω, αλλά δεν έχουν λόγο όλοι να ακολουθήσουν τη δική μου άποψη, ούτε και τη δική σας