Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν τα εμπιστεύομαι εγώ αυτά τα μαραφέτια, να κλείσει την ώρα που παίζω και να μου πιάσει κανένα χέρι μέσα απα πα!!lefos είπε:
Συνήθως αυτές οι κατασκευές είναι προσεγμένες, π.χ. το VAX77.notlrac είπε:Δεν τα εμπιστεύομαι εγώ αυτά τα μαραφέτια, να κλείσει την ώρα που παίζω και να μου πιάσει κανένα χέρι μέσα απα πα!!
Τι "κι εσεις το ιδιο" βρε Χαρη? Εδω οπως ειδες μιλαμε για μουσικα οργανα, οχι για...κρουστα/ντραμς.Haris είπε:Κι εσείς το ίδιο... 8)
Και ρομαντικός...και MacGyverharilatron είπε:Μην το φοβάστε, εγώ προχθές ήθελα να ανοίξω ένα κρασί και δεν έβρισκα τιρμπουσόν και έβγαλα μια βίδα από μια stratocaster.
Ρε Νινέττα ,ήμαρτον δηλαδή ,είναι εποχές να πετάμε βιολογικά ξύδια στα στομάχια ανικανοποίητων εραστών?Εδώ οι μπασσίστες κάνουν κρα να βρουν καλό ξύδι να σουρώσουν τις χορδές τους μετά τη βράση κι εσύ δίνεις τέτοιες σπάταλες συμβουλές?LK είπε:Φιλos harilatron,
Το πρόβλημά σου, χωρίς να θέλω να πώ ότι ΔΕΝ είσαι μοναδικός , είναι σύνηθες και η λύση του, απλή.
Πίνεις το κρασί ξύδι ….μονορούφι…και ταυτόχρονα παραδίδεσαι στην Κυρία.
Εκείνη τη στιγμή ΔΕΝ θα καταλάβεις τίποτα, και το επόμενο πρωί ΔΕΝ θα θυμάσαι τίποτα.
Σε ευχαριστώ για το γράμμα σου,
Νινέττα LK
;D ;D ;D ;D ;D
Που να σου πώ , πόσο χρεώνω τη συμβουλή... ;D ;D ;Dsamy paraga είπε:κι εσύ δίνεις τέτοιες σπάταλες συμβουλές?
Ντροπή 8)
Από ότι διάβασα σε άλλο θρεντ, υπάρχει πρόθεση/ενδεχόμενο να σε επισκεφτεί ο Περικλής.Waterfall-K είπε:Τι "κι εσεις το ιδιο" βρε Χαρη? Εδω οπως ειδες μιλαμε για μουσικα οργανα, οχι για...κρουστα/ντραμς.;D
Χαραμοφάης; ;DΚατά τα άλλα, όταν εμείς λανσάραμε τα Rhythm Traveler, τσ τσ τσ , κάποιοι μας «κορόιδευαν» και μιλούσαν για αντρικά σετ…και τώρα, τα ποστάρουν (τα αντίστοιχα).
Ονόματα δεν λέμε…αλλά αρχίζει από «Χαρ» και τελειώνει σε «ης»;D ;D ;D ;D ;D ;D