- Πόντοι
- 2,368
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά μίνι δεν θα πάρω, αλλά ωραίοι είναι.για να εισαι φουλ κομπλε πρεπει να παρεις και αυτους
Προβολή συνημμένου 42058Προβολή συνημμένου 42059Προβολή συνημμένου 42060Προβολή συνημμένου 42061Προβολή συνημμένου 42062
+1Πολύ καλή επιλογή, αλλά ειναι αρκετά δυνατό σαν ένταση (πιο δυνατός από τον burgera V5). Δεν θα καταφέρεις να παίξεις με βρωμικο ήχο χωρίς να φτάσεις σε ικανή ένταση. Οι μικροί solid state combo έχουν υπέροχα καθαρά και ίσως σε βολέψουν καλύτερα.
Συμφωνώ στην εμφάνιση. κεφάλι-καμπίνα είναι πιο ωραία.Θα κάνεις έγκλημα αν δεν πάρεις κεφάλι-καμπίνα τον orange... Ειναι κόσμημα ενώ ο combo είναι χάλια εμφανισιακα
Ειλικρινά θες; ?Δεν ξέρω.....πείτε μου εσείς αν εγώ είμαι ο λαλάκας....?
Το "λαλάκας " το δέχομαι.Βρες το "holly grail" σου, αγόρασε το και θα δεις ότι δεν θα γυρίζεις ούτε να κοιτάξεις τα "υποκατάστατα". ?
Η τιμή είναι σούπερ (και μάλιστα και εγώ Ζαλονικη Καλαμαρία μένω), αλλα έχω ένα θέμα με τα used...(εξαιρώ βέβαια το vintage - που είναι sine qua non) .
Βρες το "holly grail" σου, αγόρασε το και θα δεις ότι δεν θα γυρίζεις ούτε να κοιτάξεις τα "υποκατάστατα". ?
Μια χαρά παίζουσι όλα.
Φίλος με 2 Χ δεν περνάνε οι... ζαβλαμάδες. Ανέβα... ανέβα... ?Εγώ φίλοΖ , κιθάρα με 2000,00 € ΔΕΝ την παντρεύομαι! ?
Γι' αυτό δεν σε παντρεύονται. Βλέπουν τα φτηνοόργανα και την κοπανάνε!Καταλαβαίνεις τώρα γιατί εσύ είσαι Happily married man. ...και εγώ από κανάρα σε κανάρα θα πετάω.?
Εγώ φίλοΖ , κιθάρα με 2000,00 € ΔΕΝ την παντρεύομαι! ?
Είδες μου χάλασαν τα προξενιά.Γι' αυτό δεν σε παντρεύονται. Βλέπουν τα φτηνοόργανα και την κοπανάνε!