1.up-down,ουσιαστικά για να πας από τον ήχο 1 στον ήχο 4 πρέπει να πατήσεις το down 3 φορές να χάσεις χρόνο και να περάσεις και από τους υπόλοιπους ήχους της
2.το κουμπί edit για τη ρύθμιση των παραμέτρων,που καταργεί για εμένα το pedal-like χαρακτήρα των tonelab όσον αφορά τη ρύθμιση τους
το δυντατό χαρτί:
Φυσικά η θύρα usb
Στην αρχή μόλις είδα το ποστ αμφιταλαντεύτηκα(από καιρό θέλω να πάρω μια LE),αλλά τα αρνητικά για εμένα υπερτερούν και πιστεύω ότι θα είναι κάπως δύσχρηστη η ST-σε σχέση πάντα με τις 2 προηγούμενες!
Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι αξίζει να περιμένω μέχρι τέλος του μηνός μήπως πέσει η τιμή της LE ή να βιαστώ κιόλας μήπως ανέβει??θυμάται κανείς τι είχε γίνει στην ανάλογη περίπτωση των SE-LE?
Εγώ την άκουσα και μου φάνηκε πολύ καλή. Τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με τις προηγούμενες. Η ευχρηστία της δεν χάθηκε, αντιθέτως το μικρό μέγεθος εμένα με βολεύει περισσότερο από τις μεγάλες καθώς μεταφέρονται ευκολότερα. Οι φαν της Tonelab που είχατε τέτοιο θέμα, τώρα μπορείτε να "βολευτείτε". ;D
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.