φίλε μου καλησπέρα, πιστεύω ως κάτοχος μια ''τλ σε'', ότι αν δε σε καλύπτουν τα γκάζια της, δεν θα σε καλύψει περισσότερο τίποτα απο ένα βαρβάτο ενισχυτή..
αφού όμως μιλάμε για πεταλιέρα, βρες μια τλ σε, και ανέτρεξε πιο πίσω στο θέμα αυτό, και τήρησε κατα γράμμα τις συμβουλές του ''playloud'', o οποίος μου δίνει στεγνά τις συμβουλές, για γκάζια που ρε φίλε, δε σου χρειάζονται ότι κ αν θες να παίξεις... μιλάμε ότι εγώ που γουστάρω τρελά τους high gain ήχους, σε ορισμένες ρυθμίσεις, και ΧΩΡΙΣ έξτρα μπούστ της πεταλιέρας που κυριολεκτικά σε στέλνει(επιμένω πως τόσο γκάζι δεν το χρειάζεσαι με τίποτα),δε θα μπορείς να το βάλεις πάνω απο το 7, χωρίς να γίνεται της κατίνας απο παράσιτα..
αν πάλι θες κ άλλο, δώστο τέρμα(μα δε χρειάζεται), και ενεργοποίησε το νόισ ρεντιούσες όσο σου χρειάζεται.. ρε φίλε αν τα κάνεις αυτά και δεν καλυφθείς, σου χαρίζω την tonelab, η οποία δε με κάλυψε, γιατί μου τη σπάει το τζιτζίκισμα και ενώ τελικά ψαχνόμουν για high gain κεφάλι, κατέληξα σε rack.
η δική μου εμπειρία λοιπόν είναι ότι αν δοκιμάσεις την τονε λαμπ και δε σε καλύψει, ο θεός μαζί σου.
φιλικά έτσι...
επίσης τα λάιν σιξ μπροστά στο θέμα που συζητάμε και με μια μικρή δοκιμή που έκανα κάποτε, είναι νεροπίστολο.