Θα με υποχρέωνες προσωπικά. Με ενδιαφέρουν οι vintage δυνατότητες της TL, ιδίως όσον αφορά σε πιο βαριούς ήχους, e.g. Cream, Hendrix, Gallagher.Deadmeat είπε:υ.γ. Kαιρός να προσηλωθώ να γράψω κάτι πιό mellow και vintage και να το μοιραστώ μαζί σας...πάντα με την Tonelab φυσικά!!!![]()
Πήγαινε εδώ: http://guitarpatches.com/patches.php?unit=tonelabse Έχω ανεβάσει κάποια patches με το όνομα "sp".RayDTutto είπε:Θα με υποχρέωνες προσωπικά. Με ενδιαφέρουν οι vintage δυνατότητες της TL, ιδίως όσον αφορά σε πιο βαριούς ήχους, e.g. Cream, Hendrix, Gallagher.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Είναι μάνα σε αυτάRayDTutto είπε:Θα με υποχρέωνες προσωπικά. Με ενδιαφέρουν οι vintage δυνατότητες της TL, ιδίως όσον αφορά σε πιο βαριούς ήχους, e.g. Cream, Hendrix, Gallagher.
Ειδικά αυτά τα τρία που έγραψες τα έχει άνετα. και όταν με το καλό αποκτήσεις πες μου να σου στείλω τα "pacthάκια"RayDTutto είπε:Θα με υποχρέωνες προσωπικά. Με ενδιαφέρουν οι vintage δυνατότητες της TL, ιδίως όσον αφορά σε πιο βαριούς ήχους, e.g. Cream, Hendrix, Gallagher.
Κοίτα τις αγγελίες.RayDTutto είπε:Thanks guys. Με την ΕΧ γίνεται δουλειά όμως; Γιατί SE δεν πρόκειται να βρω...
Για να απαντήσω θα πρέπει να ξέρω. Έχει VR Gain η ΕΧ και αν ναι που είναι? Στις φωτογραφίες δε βλέπω κάτι.RayDTutto είπε:Thanks guys. Με την ΕΧ γίνεται δουλειά όμως;
Χαιρομαι που βοηθησα, αντε, μπραβοrigas-oeo είπε:Λοιπόν.
Κατ'αρχην να σου πώ πως επι colorado θαύμαζα σκηνική παρουσία, γιατί τότε δεν είχα καν σκευτεί να παίξω κιθάρα. Μετ'επειτα επι sticky, θαύμαζα την tl ;D ;D ;D.
Μετά.
Ο ενισχυτής μου δεν έχει δικό του βρώμικο, ή μάλλον έχει ένα υποτιπώδες, αλλά δεν έχω το πεταλάκι του(μάλλον θα αναθέσω στο μέλλον στον telegun να μου φτιάξει ένα).
Οσον αφορά το να βάλω την tl απο πίσω, εννοώντας να συνδέσω το mono με το send του boogie, και την κιθάρα στο input της tl, αστο καλύτερα.
Ναι, τις καμπίνες τις έχω ανοιχτές, γιατί έχω πλειάδα ήχων, και είναι όπως λες κι εσύ πιο δεμένος ο ήχος, αν και σε μερικές περιπτώσεις, λέει να τις έχω κλειστές.
Όσον αφορά το global σε υπερευχαριστώ, γιατί το έβαλα στο line και απο τότε δεν τη χορταινω.
Επίσης, έκανα το eq bypass, το κράτησα βέβαια μόνο του στο loop του ενισχυτή, και μπροστά έχω την tl.
Στο loop της tl τωρα, έχω το sachulator, 2 eq της boss, το freq booster της bbe, και το cry baby του wylde.
Δουλεύει ρολόι, φοβερός ήχος και με λίγο boostάρισμα όπου χρειάζεται, σε συνδιασμό με τα eq της boss, δεν μαζεύεται αγαπητέ.
Αν έχεις κανέλα άλλο tip προς δοκιμή, εκτός απο το global, ευπρόσδεκτο.
Οσον αφορά αυτο που λες για το setup, συμφωνώ τόσο πολύ, που πιστεύω ότι ακόμα και αν είχαμε ακριβώς το ίδιο, και πάλι δε θα ηταν το ιδανικό.
Οπως τη βρισκει ο καθένας...