Όπως είσαι πας και την παίρνεις και την έχεις για μια ζωή :wink:δεν ειναι θεμα το οικονομικο. περιπου ιδια λεφτα εχουν.
Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν είναι ανάγκη.Παρόλα αυτά το αυτί σου μπορεί να λέει άλλα :wink:καταρχην ευχαριστω. αλλα γενικα τι αλλες επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα? η ειναι τοσο καλη η tonelab που δεν αξιζει να κουβεντιαζουμε?
:wink: 8)Βεβαια για να ειμαστε και σοβαροι μη περιμενεις απο καμμια πεταλιερα να σου βγαλει τον ογκο ενος Triple rectifier μεσα απο 2 κτηνωδεις καμπινες 4χ12.. :lol:
+100000 :wink:ε' date='ειναι μικροι ακομα.. :lol: οταν μεγαλωσουν λιγακι θα ανακαλυψουν οτι αν θες να παιζεις hard rock ο δρομος ειναι ΜΟΝΟ ενας
:wink: MARSHALL
:lol:
Η εμπειρία μου με GT (όχι όμως με την 8 ) είναι πολλή ψηφιακίλα στα γκάζια και θόρυβος στο πολύ hi-gain (αλλά όμορφα εφέ). Βέβαια γούστα είναι αυτά. Μπορεί η 8 να είναι πολύ διαφορετική δεν ξέρω...Aν ομως εισαι ολα τα παραπανω και θες και ωραια γκαζια με ποικιλια και ρυθμισεις που δεν τελειωνουν ποτε.......τοτε παρε GT8.
Είχα vg-88 και τωρα έχω την GT-8 και είναι καλλίτερη απο πολλές απόψεις, κατα την αποψή μου βέβαια.Κοιτα αν δεν εχεισ οικονομικο προβλημα εγω θα σου προτεινα την roland vg-88. http://www.thomann.de/gr/roland_vg88_guitar_system.htm
Θεωρω οτι απο αποψη εφε (οχι παραμορφωσεων και προσομιωσεων) ειναι η καλυτερη.Το θεμα ειναι αν εχεις να τα σκασεις ομως.