VOX πεταλιερα

sergei

Νέο μέλος
Πόντοι
16
οτι οι πεταλιερες boss ειναι καλες και ποιοτικες (σχετικα) το ξερουμε. εχει παιξει ποτε κανενας σας με VOX tonelab SE? εχω διαβασει πολλα καλα reviews αλλα αν καποιος εχει παιξει με διαφορες πεταλιερες θα ηθελα να αναφερει συγκριτικα στοιχεια.

Δεν υπάρχει λόγος για συγκριτικά στοιχεία.Μόνο αν δε σε παίρνει οικονομικά.

Πάρε την Tonelab.Θα στο πούνε και άλλοι εδώ μέσα απλώς δεν μπορώ να τους μετρήσω γιατί χρειάζομαι άλλα 10 χέρια :lol: :lol:

δεν ειναι θεμα το οικονομικο. περιπου ιδια λεφτα εχουν.
Όπως είσαι πας και την παίρνεις και την έχεις για μια ζωή :wink:

καταρχην ευχαριστω. αλλα γενικα τι αλλες επιλογες εχω σε αυτα τα χρηματα? η ειναι τοσο καλη η tonelab που δεν αξιζει να κουβεντιαζουμε?
Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν είναι ανάγκη.Παρόλα αυτά το αυτί σου μπορεί να λέει άλλα :wink:

Οπότε έχεις μεταξύ Boss GT6(βγήκε και GT8 δεν είμαι σίγουρος) Line6 PodXt Live Digitech GNX3 και Tonelab

Προσωπικά απο τις 3 προτιμώ την Digitech.¶λλα στα εφφέ τουλάχιστον όλες πάνε για βρούβες μπροστά στην Tonelab λόγω του πιο ζεστού ήχου της.

Επίσης κάποια άτομα εδώ μέσα έχουν βγάλει πολύ καλούς ήχους με τη Boss και είναι ευχαριστημένοι.

επισης πατωντας το κουμπι ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ και γραφοντας τη λεξη Tonelab στο "κουτακι" :lol: θα βρεις τα παντα για αυτην..

http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=search

αυτο μπορεις να το κανεις & για οτιδηποτε αλλο εχει συζητηθει ποτε στο φορουμ...

παντως για να μην πολυκουραζεσαι ειναι οντως η καλυτερη και πιο "αναλογικη" πεταλιερα που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη ετη φωτος απο αποψη ηχου μπροστα απο ολες τις αλλες...

Έχω την εντύπωση όμως ότι δεν ενδείκνυται για hard-rock metal καταστάσεις... :roll:

Για τέτοια φάση, καλύτερα το pod.

Μια χαρα ενδεικνυται... :wink:

Με τοσα γκαζια που εχει μπορει να γινει ανετα η χαρα καθε μεταλλα... :lol:

Βεβαια για να ειμαστε και σοβαροι μη περιμενεις απο καμμια πεταλιερα να σου βγαλει τον ογκο ενος Triple rectifier μεσα απο 2 κτηνωδεις καμπινες 4χ12.. :lol:

...ναι,βγάζει τέτοιο *όγκο* που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να λέγεται "triple rectum frier" :lol:

ε,ειναι μικροι ακομα.. :lol: οταν μεγαλωσουν λιγακι θα ανακαλυψουν οτι αν θες να παιζεις hard rock ο δρομος ειναι ΜΟΝΟ ενας

:wink: MARSHALL

:lol:

Βεβαια για να ειμαστε και σοβαροι μη περιμενεις απο καμμια πεταλιερα να σου βγαλει τον ογκο ενος Triple rectifier μεσα απο 2 κτηνωδεις καμπινες 4χ12.. :lol:
:wink: 8)

Αν δεν πολυ σκαμπαζεις απο ηχο,παρε Tonelab ....ειναι μια καλη αρχη γιατι ειναι αρκετα απλη και ευχρηστη.......

Αν εχεις εμπειρια στο τι ηχο θες να εχεις και ξερεις να τον βγαλεις με οτι και να σου δωσουν(περιπου) τοτε παρε GT8 !

Αν εισαι Στρατοκαστερακιας...και γουσταρεις καθαρα ,και παιζεις funk,blues και soft rock παρε Tonelab......

Aν ομως εισαι ολα τα παραπανω και θες και ωραια γκαζια με ποικιλια και ρυθμισεις που δεν τελειωνουν ποτε.......τοτε παρε GT8.

Επισης πρεπει να εχεις και εναν σωστο ενισχυτη για να ακους σωστα την πεταλιερα ....οποια και αν ειναι αυτη...

Zakk.

8)

ε' date='ειναι μικροι ακομα.. :lol: οταν μεγαλωσουν λιγακι θα ανακαλυψουν οτι αν θες να παιζεις hard rock ο δρομος ειναι ΜΟΝΟ ενας
:wink: MARSHALL

:lol:
+100000 :wink:

Aν ομως εισαι ολα τα παραπανω και θες και ωραια γκαζια με ποικιλια και ρυθμισεις που δεν τελειωνουν ποτε.......τοτε παρε GT8.
Η εμπειρία μου με GT (όχι όμως με την 8 ) είναι πολλή ψηφιακίλα στα γκάζια και θόρυβος στο πολύ hi-gain (αλλά όμορφα εφέ). Βέβαια γούστα είναι αυτά. Μπορεί η 8 να είναι πολύ διαφορετική δεν ξέρω...

Κοιτα αν δεν εχεισ οικονομικο προβλημα εγω θα σου προτεινα την roland vg-88. http://www.thomann.de/gr/roland_vg88_guitar_system.htm

Θεωρω οτι απο αποψη εφε (οχι παραμορφωσεων και προσομιωσεων) ειναι η καλυτερη.Το θεμα ειναι αν εχεις να τα σκασεις ομως.

η προσωπικη μου εμπειρια με την tonelab ειναι οτιπροκειται για την καλυτερη πεταλιερα ολα σε ενα που μπορεις να παρεις εαν την εμφαση τη δινεις σε ηχους απο καθαρους, overdrives, εως γκαζατα crunch.......

Ομως οπως ειχα πει και σε ενα παλαιοτερο ποστ η εμπειρια μου μαζι της οσον αφορα τους high gain ηχους δεν ηταν ιδιαιτερα θετικη. Οχι επειδη δεν εχει αρκετο saturation και γκαζι(σαν ποσοτητες) οπως πολλοι υποστηριζουν αλλα κυριως οσον αφορα την ποιοτητα του high gain ηχου της που κατα τη γνωμη μου αν σε ενδιαφερει καλο θα ηταν να την ψαξεις αλλου.

Κοιτα αν δεν εχεισ οικονομικο προβλημα εγω θα σου προτεινα την roland vg-88. http://www.thomann.de/gr/roland_vg88_guitar_system.htm
Θεωρω οτι απο αποψη εφε (οχι παραμορφωσεων και προσομιωσεων) ειναι η καλυτερη.Το θεμα ειναι αν εχεις να τα σκασεις ομως.
Είχα vg-88 και τωρα έχω την GT-8 και είναι καλλίτερη απο πολλές απόψεις, κατα την αποψή μου βέβαια.

H VG-88 είναι καλή αν θες προσομοίωση μαγνήτη, κιθάρας και εναλακτικά κουρδίσματα. Πιο πολύ για session μουσικούς είναι, ασε που είναι βαβούρα ο ειδικός μαγνήτης.

και εγω τα ιδια ειχα ακουσει για την tonelab οτι υστερει στα γκαζια για αυτο και πηγα στην gt-8.Ειχα και παλιοτερα το 6 αλλα ηταν οντως πολυ ψηφιακουρα.Δεν ξερω αλλα το 8 μου ακουγεται αρκετα καλυτερο.Και τα fx που εχει πανω ειναι αρκετα καλα

και ενα Link http://www.thestompbox.net/ViewArticle.aspx?ArticleID=21

ισως σε διαφωτισει

δεν εχει βεβαια την tonelab...

Trending...

Νέα θέματα

Back