• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Vola Guitars

Βας

σκούφοΣ

Ξεσκούφωτος
Πόντοι
1,708
Τις Vola Guitars τις ξερετε. (?)

https://volaguitars.com/

Κυριως superstrat μοντελα με λιγες μοντερνες στρατ/τελε κ ολιγη ποικιλια.

Χωρα κατασκευης ΙΑΠΩΝΙΑ.

κρατηστε το αυτο.

Αποφασισαν να πουλαν μονο μεσω του site τους. Νομιζω πλεον εχουν αποθηκες σε καθε ηπειρο ωστε να μπορουν να το κανουν αυτο.

Το σημαντικο ειναι πως κοβοντας τον μεσαζοντα (μαγαζια) οι τιμες πεσανε. Οι τιμες πεσανε....... αρκετα

Ετσι καποιος τωρα μπορει να αποκτησει μια MIJ κιθαρα, με μοντερνα σπεξ κοντα στα 1200..

Παρακατω εβαλα καποια μοντελα που μου αρεσαν πολυ.

https://volaguitars.com/products/oz-24-rv-srm?fbclid=IwAR2ifMukTRam77f5IiJ9AIVVEylT12uKpQdxj-krLoYZRG1hXndA8Nde89s

https://volaguitars.com/products/oz-22-jrm?fbclid=IwAR26kV8bLHVcvZsZb80eEFadT6eHNf-57XnL5jYr2zJ0bH7aK8lyv90ZZpU

https://volaguitars.com/products/copy-of-vasti-kjm-kaspar-jalily-signature?fbclid=IwAR3ubmKs8ryF5aoQJuyWGKtsfb1MFC2FOl24TbMlDUb38c1RIGPX2f5Fpvs

Κιθαρα σε αυτες τις τιμες, MIJ, με baked maple κ stainless steel frets (οχι η στρατ που εβαλα οι αλλες)

Νομιζω αξιζει να τις κοιταξει καποιος που θα εψαχνε μια Ibanez AZ για παραδειγμα. Κ θα επρεπε να παρει ή Premium Κορεατικη, ή να δωσει αλλα 500 περιπου για γιαπωνεζα Prestige.

Οποτε οι πιο μοντερνοι στα γουστα μαλλον θα το ευχαριστηθουν

@vrasidas27, τις μάθαμε, θενξ. Λίγο μυτερούλες δεν είναι; κάτι πιο απαλό δεν έχει, υola guitars assούμε;
Πω πω δε σε πιανω πουθενα...

Φεντερ δε θες... μυτουλα δε θες... κολλημενος με το open book ρε παιδι μου...?

Να λες Ευτυχως που το V δεν αντιστοιχει σε προφιλ neck.

Το μυτερο του χεντστοκ σε αυτου του στυλ κιθαρες ειναι σχολη..

Δεν ειναι κ Tyler... Suhr-ιζει...

Ε ετσι κ αλλιως για Σουρ που απευθυνεται σε οποιον δε μπορει να παρει Σουρ τις βλεπω.. (παλι σαν τις ibanez az δηλαδη)..

Κάτσε να τις δείξω στη γυναίκα μου
Θα εκτιμησει τη ροζ εκδοση της στρατ που εβαλα ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το καλυτερο που μπορω να κανω για εσενα Γιωργη, επειδη ειχες κ τα γενεθλια σου, ειναι η πρωτη που εβαλα σε λευκο

Τα λες για να με παρηγορήσεις, αλλά ξέρω α. Ότι είναι ατουβστοκ. Και β. Οτι θα βγάλω κανα μάτι με δαύτη.

Τα λες για να με παρηγορήσεις, αλλά ξέρω α. Ότι είναι ατουβστοκ. Και β. Οτι θα βγάλω κανα μάτι με δαύτη.
Κριμα κ εγω την ασπρη τη μυτερη γουσταρα

Δεν είναι τουγούστουμου.
Τοξερουμε?

Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Ενδιαφέρουσες τιμές.

Η σχεδίαση για μένα δεν παλεύεται.

Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο).

Το έχει κάνει η Carvin στο παρελθόν, με πάρα πολύ καλές τιμές.

Και μάλιστα, μέσα στην πληρωμή υπήρχαν και τα έξοδα του τελωνείου.

Δεν είχε βέβαια αποθήκες στην Ευρώπη, τα όργανα έρχονταν κατευθείαν από Αμερική.

Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Ενδιαφέρουσες τιμές.
Ο κοσμος εκτος απο specs θελει κ φιρμα.

Στα λεφτα που ηταν πριν δεν υπηρχε περιπτωση να κοψουν απο τον ανταγωνισμο (που ηταν στα ιδια λεφτα τοτε).

Οι Ibanez AZ (τζαπαν), που καποια μοντελα τους ειναι ακριβως η ιδια κιθαρα (ακριβως ομως) σαρωνουν στην αγορα με τα νεα αυτα μοντελα κ την προωθηση που τους κανανε

Πως να τις ανταγωνιστει η Vola. Ασε που η Ιμπυ σε μεταπωλητικη αξια κρατανε περισσοτερο, ειναι οπως κ να το κανουμε brand name.

Οποτε τωρα η Vola σου λεει πως συναγωνιζομαι τις Premium (οχι Japan). Το λεω γιατι ταργκετ γκρουπ δε μπορω να φανταστω καποιο αλλο (μαζι με τα σουπερστρατ offerings αλλων μοντερνων εταιρειων, που παλι δεν ειναι Τζαπαν).

Σε καποιους το MIJ παιζει ρολο συγκριτικα με Κορεα/Ινδονησια κλπ (σ'εμενα πχ).

Εκει πονταρει. Συμφωνω πως δε ξερω αν θα πιασει, αλλα μακαρι. Ειναι φοβερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα.

Η σχεδίαση για μένα δεν παλεύεται.
Για εμενα μια χαρα ειναι, υποφερονται, αλλα τις βλεπω ως σουπερστρατ οχι ως κλασικ στρατ (ακομα κ τις στρατ τους..?)

Το έχει κάνει η Carvin στο παρελθόν, με πάρα πολύ καλές τιμές.

Και μάλιστα, μέσα στην πληρωμή υπήρχαν και τα έξοδα του τελωνείου.

Δεν είχε βέβαια αποθήκες στην Ευρώπη, τα όργανα έρχονταν κατευθείαν από Αμερική.
Ακομα η Kiesel (πλεον), απο το site της πουλαει.

Κ αυτη εκανε rebranding κ φουλ προωθηση.

Πιο ακριβες, αλλα παλι παμφθηνες αν σκεφτεις πως ειναι custom, American κ μπορεις να φτιαξεις οοοοο,τι σου κατεβει!

Σε αυτες κ αν το design τους (ειδικα σε στρατ/σουπερστρατ) ειναι ασχημο..

Ευτυχως εχουν τις headless (νομιζω ενας απο τους λογους που πετυχαν τοσο ειναι κ αυτος...?)

Ακομα η Kiesel (πλεον), απο το site της πουλαει.

Κ αυτη εκανε rebranding κ φουλ προωθηση.

Πιο ακριβες, αλλα παλι παμφθηνες αν σκεφτεις πως ειναι custom, American κ μπορεις να φτιαξεις οοοοο,τι σου κατεβει!

Είχα προλάβει να πάρω και πριν, και μετά την αλλαγή.

Είχα πέσει ακριβώς σ' εκείνη την περίοδο.

Σε αυτες κ αν το design τους (ειδικα σε στρατ/σουπερστρατ) ειναι ασχημο..

Ευτυχως εχουν τις headless (νομιζω ενας απο τους λογους που πετυχαν τοσο ειναι κ αυτος...?)

Διαφωνώ ότι είναι άσχημο το design τους.

Είναι σίγουρα κάπως ... ιδιαίτερο βέβαια, αλλά εγώ δεν τις πολυκοιτούσα έτσι κι αλλιώς.

Καλές είναι οι headless, αλλά δεν υπάρχει μοντέλο με εργονομικό σώμα ρε γμτ.

Είναι κάτι σαν σύγχρονες steinberger.

Διαφωνώ ότι είναι άσχημο το design τους.

Είναι σίγουρα κάπως ... ιδιαίτερο βέβαια, αλλά εγώ δεν τις πολυκοιτούσα έτσι κι αλλιώς.
Στα στρατ/σουπερστρατ μοντελα τους ΛΑΙΜΑΙ

Καλές είναι οι headless, αλλά δεν υπάρχει μοντέλο με εργονομικό σώμα ρε γμτ.

Είναι κάτι σαν σύγχρονες steiberger.
Η Χολντσγουωρθ εχει πιο μικρο σωμα κ ειναι κ σουπερ ισορροπημενη.

Δεν ειναι ergonomic, αλλα οι περισσοτερες που δηλωνουν ergonomic στην πραξη δεν ειναι κ τοσο...

Στην ουσια το design μοιαζει εργονομικο, αλλα απο τη στιγμη που δε προσφερει εργονομια πρακτικα, μαλλον εναλλακτικο ειναι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back