- Πόντοι
- 16
Γνώμη μου είναι να πάρεις την Gibson. Αμήν τι άλλο είναι μια κλασική εταιρεία και η explorer είναι ένα αναγνωρισμένο μοντέλο. Και επειδή καταλαβαίνω ότι είσαι κάπου μεταξύ 16-19 πρέπει να σου πω φίλε ότι η αναποφασιστικότητά σου ΔΕΝ είναι σε καμιά περίπτωση κάτι το ανησυχητικό. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι σ' αυτήν την ηλικία έτσι ήμασταν και μη σου πω ότι ακόμα και στα 30 που είμαι τώρα αρρωσταίνω κατά καιρούς με διάφορα όργανα. Έτσι είναι το παιχνίδι.
Απλά από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι μέχρι τώρα ίσως έχουν περάσει από τα χέρια μου καμιά 10αριά όργανα και το μόνο που έχω κρατήσει είναι μια fender strato (οκ και 2 ακόμα αλλά για συναισθηματικούς λόγους). Και η επόμενη που θα αγοράσω θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια Gibson. Κλασικά πράματα δηλαδή, δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.
Απλά από προσωπική εμπειρία θα σου πω ότι μέχρι τώρα ίσως έχουν περάσει από τα χέρια μου καμιά 10αριά όργανα και το μόνο που έχω κρατήσει είναι μια fender strato (οκ και 2 ακόμα αλλά για συναισθηματικούς λόγους). Και η επόμενη που θα αγοράσω θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μια Gibson. Κλασικά πράματα δηλαδή, δεν χάνουν ποτέ την αξία τους.