- Πόντοι
- 16
Χαιρετε παιδια! Μεγαλο προβλημα με την περιπτωση μου! Θελω να αγορασω κιθαρα κ δεν ξερω ποια! μου αρεσουν παρα πολλες κ τους 3 τελευταιους μηνες βασανιζομαι παρα πολυ γιατι βδομαδα παρα βδομαδα αλλαζω συνεχεια γνωμη! Εχω φτασει σε ενα απελπιστικο αδιεξοδο κ πραγματικα δεν ξερω τι μου γινεται!!! Τις τελευταιες μερες ειμαι αναμεσα σε μια Gibson explorer 84 reissue κ μια Schecter C7 Hellraiser (κοκκινη). Τα χρηματα που διαθετω ειναι μεχρι 900 ευρω, εκτος αν βρω την explorer κ μπορεσω να δανειστω κ κατι παραπανω για την αγορα της. Τα χαρακτηριστικα που γενικα μου αρεσουν σε μια κιθαρα ειναι 1ον το playability, 2ον metal προσανατολισμος αλλα κ κατι σε ποιο all around, 3ον εξωτερικη εμφανιση απο αποψη φινιρισματος, μου αρεσουν τα περιεργα inlays οπως της schecter, τα abalone bindings κτλ. 4ον ΝΟ FLOYD ROSE. Ξερω πως το να παρω μια 84reissue explorer ειναι καπως ποζεραδικη φαση αλλα κ εγω οπως κ πολλοι ακομη δεν εχω ξεφυγει απο το hetfield συνδρομο ακομα. Επισης κατι ακουσα σημερα πως πλεον δεν αξιζει να παρεις Schecter! Γιατι ρε παιδια το λενε αυτο??? Σημερα πηγα μαυρομουστακη κ δοκιμασα την C7hellraiser κ μου αρεσε παρα παρα πολυ!!! Κ με βολεψε αρκετα παρολο που πρωτη φορα δοκιμασα 7χορδη! δεν ειχα κανενα προβλημα ουτε μπερδευομουν ουτε τιποτα. Συγνωμη που σας κουραζω, απλα εχω φτασει σε απελπιστικη κατασταση κ ισως αυριο-μεθαυριο να προτιμησω παλι κατι αλλο κ πρεπει να δωσω ενα τελος κ να πω τερμα, αυτη ειναι η κιθαρα που θελω. Μακαρι να ημουν σαν τους περισσοτερους κιθαριστες στα γουστα... θελουν πολλες κιθαρες, αλλα μονο μια ειναι η μοναδικη για αυτους... κ συχνα ψιλοαπιαστη στα χρηματα αλλα εχουν το ονειρο... εγω ουτε αυτο δεν εχω... Please help..
Tα ακουσματα μου ειναι κλασικα metallica, iced earth, rotting christ, haggard, divine heresy, dark lunacy, system of a down κ γενικα metal οτιδηποτε.
Ο τωρινος εξοπλισμος μου ειναι:
IBANEZ rg350ex
cort x1
Eνισχυτης roland cube20x κ ενα πεταλακι death metal digitech
Oποιος ενδιαφερεται ισως κ να πουλησω τις παραπανω κιθαρες.. Η ibanez με βολεψε αρκετα αλλα δεν εχει το φινιρισμα που θα ηθελα...
Kιθαρες που ηθελα κ ισως ακομα θελω να αγορασω αυτους τους 3 τελευταιους μηνες της καταντιας μου ειναι:
DBZ barchetta eminent
DBZ bolero banneret
ESP ex 400 white αλλα κ μαυρες
Jackson RR
GIBSON les paul (δεν με πολυβολευει το υψος των χορδων απο το σωμα κατα καποιον τροπο οταν παιζω γρηγορα downstrokes)
Gibson explorer μαυρη με emg's κ η 84reissue Πιο πολυ.
Schecter C1 k C7 κοκκινη
Θελω η κιθαρα που θα αγορασω να φωναζει ΠΑΙΞΕ ΜΕ!!! να με *******ει! να μην την αφηνω απο τα χερια μου! κ να ειναι ενα κοσμημα στο δωματιο μου! αυτο θελω... ;D
Σας πεθανα το ξερω! αλλα προτιμησα να δωσω πληρες ιστορικο κ λεπτομερειες του τι συμβαινει ωστε να με βοηθησετε με τον καλυτερο τροπο! Περιμενω την φωτιση σας γιατι παιζει να πασχω απο G.C.S = guitar choice syndrome!
Tα ακουσματα μου ειναι κλασικα metallica, iced earth, rotting christ, haggard, divine heresy, dark lunacy, system of a down κ γενικα metal οτιδηποτε.
Ο τωρινος εξοπλισμος μου ειναι:
IBANEZ rg350ex
cort x1
Eνισχυτης roland cube20x κ ενα πεταλακι death metal digitech
Oποιος ενδιαφερεται ισως κ να πουλησω τις παραπανω κιθαρες.. Η ibanez με βολεψε αρκετα αλλα δεν εχει το φινιρισμα που θα ηθελα...
Kιθαρες που ηθελα κ ισως ακομα θελω να αγορασω αυτους τους 3 τελευταιους μηνες της καταντιας μου ειναι:
DBZ barchetta eminent
DBZ bolero banneret
ESP ex 400 white αλλα κ μαυρες
Jackson RR
GIBSON les paul (δεν με πολυβολευει το υψος των χορδων απο το σωμα κατα καποιον τροπο οταν παιζω γρηγορα downstrokes)
Gibson explorer μαυρη με emg's κ η 84reissue Πιο πολυ.
Schecter C1 k C7 κοκκινη
Θελω η κιθαρα που θα αγορασω να φωναζει ΠΑΙΞΕ ΜΕ!!! να με *******ει! να μην την αφηνω απο τα χερια μου! κ να ειναι ενα κοσμημα στο δωματιο μου! αυτο θελω... ;D
Σας πεθανα το ξερω! αλλα προτιμησα να δωσω πληρες ιστορικο κ λεπτομερειες του τι συμβαινει ωστε να με βοηθησετε με τον καλυτερο τροπο! Περιμενω την φωτιση σας γιατι παιζει να πασχω απο G.C.S = guitar choice syndrome!
Τελευταία επεξεργασία από moderator: