- Πόντοι
- 16
ενοοω οτι ο ενισχυτης εχει 2 τριμμερς για μπαιας...προφανως ενα για καθε λαμπα ξεχωριστα...εχω ηχογραφησει και 2 κλιπακια με το rc-2 και μολις μπορεσω θα τα ανεβασω..
Το θέμα δεν είναι αν θα παίξει, αλλά για πόσο ;D ;D ;Dhitman είπε:Γιατί υπάρχει περίπτωση να παίξει με μία μόνο τελική???
Μήπως έτσι γίνεται class A???Afto ine??? ;D
Όλες θέλουν bias. Ελπίζω να βάλεις ένα ζευγαράκι, όμως, ίδιας μάρκας....johnthemetal είπε:Εντιτ: Ρε παιδια μια τελευταια απορια: Η λαμπα η μια η καινουρια ειναι 5881 αλλα οχι σοβτεκ ειναι μια αλλη γερμανικη...μηπως δεν θελει μπαιας και ειναι οκ?
Νομίζω (πάνε και κάτι χρόνια) και απλά ακούστηκε ένα μπάμ και φυσικά σταμάτησε η κιθάρα του..."κατόχου" ;D ;Dmyster_maze είπε:Τουλάχιστον έγινε πάνω στο σόλο? ;D ;D
Ουάου!!!!myster_maze είπε:Κρίμα αν σταμάτησε απότομα! ;D
Σε φίλο έχει τύχει να σολάρει και ο ενισχυτής να βγάζει καπνούς! Και, ήχο είχε ακόμη! Θεαματικό! Βέβαια, ο ενισχυτής καιγόταν... σιγά-σιγά!
Ναι όντως, Χρόνια Πολλά!johnthemetal, σόρυ για το οφτόπικ... και Χρόνια Πολλά αν όντως σε λένε Γιάννη!
Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό...johnthemetal είπε:ο πατερας μου ειναι ηλεκτρονικος