Βοηθειαααα! Προβλημα με randall rg50

ενοοω οτι ο ενισχυτης εχει 2 τριμμερς για μπαιας...προφανως ενα για καθε λαμπα ξεχωριστα...εχω ηχογραφησει και 2 κλιπακια με το rc-2 και μολις μπορεσω θα τα ανεβασω..

Γιατί υπάρχει περίπτωση να παίξει με μία μόνο τελική???  :o

Μήπως έτσι γίνεται class A???Afto ine???  ;D

Οχι δεν θα παιξει το δοκιμασα ηδη!  :P με δυο λαμπες παιζω αλλα η καθεμια εχει διαφορετικο τριμμερ για μπαιας

Εντιτ: Ρε παιδια μια τελευταια απορια: Η λαμπα η μια η καινουρια ειναι 5881 αλλα οχι σοβτεκ ειναι μια αλλη γερμανικη...μηπως δεν θελει μπαιας και ειναι οκ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
hitman είπε:
Γιατί υπάρχει περίπτωση να παίξει με μία μόνο τελική???  :o

Μήπως έτσι γίνεται class A???Afto ine???  ;D
Το θέμα δεν είναι αν θα παίξει, αλλά για πόσο ;D ;D ;D

Τελευταία φορά που το είδα αυτό ήταν σε μία κεφαλή orange, που απ'τη μία στιγμή στην άλλα έγινε "λαμπατέρ" και Smoke Machine ταυτόχρονα ;D ;D ;D

Τουλάχιστον έγινε πάνω στο σόλο? ;D ;D

johnthemetal είπε:
Εντιτ: Ρε παιδια μια τελευταια απορια: Η λαμπα η μια η καινουρια ειναι 5881 αλλα οχι σοβτεκ ειναι μια αλλη γερμανικη...μηπως δεν θελει μπαιας και ειναι οκ?
Όλες θέλουν bias. Ελπίζω να βάλεις ένα ζευγαράκι, όμως, ίδιας μάρκας....

myster_maze είπε:
Τουλάχιστον έγινε πάνω στο σόλο? ;D ;D
Νομίζω (πάνε και κάτι χρόνια) και απλά ακούστηκε ένα μπάμ και φυσικά σταμάτησε η κιθάρα του..."κατόχου" ;D ;D

(που είναι ο playloud, πρέπει να θυμάται καλύτερα πως έγινε)

Κρίμα αν σταμάτησε απότομα!  ;D

Σε φίλο έχει τύχει να σολάρει και ο ενισχυτής να βγάζει καπνούς! Και, ήχο είχε ακόμη! Θεαματικό! Βέβαια, ο ενισχυτής καιγόταν... σιγά-σιγά!

johnthemetal, σόρυ για το οφτόπικ... και Χρόνια Πολλά αν όντως σε λένε Γιάννη!

myster_maze είπε:
Κρίμα αν σταμάτησε απότομα!  ;D

Σε φίλο έχει τύχει να σολάρει και ο ενισχυτής να βγάζει καπνούς! Και, ήχο είχε ακόμη! Θεαματικό! Βέβαια, ο ενισχυτής καιγόταν... σιγά-σιγά!
Ουάου!!!! :o :o :o

johnthemetal, σόρυ για το οφτόπικ... και Χρόνια Πολλά αν όντως σε λένε Γιάννη!
Ναι όντως, Χρόνια Πολλά!

οι λαμπες ειναι ακριβως ιδια μοντελα η μια σοβτεκ και ηα λλη μια γερμανικη...εχει 2 τριμμερς ο ενισχυτης οποτε και παιρνουν διαφορετικο μπαιασ σετινγκ..προφανως...εχει κανεις καμια ιδεα-βιντεο-σαιτ πως να το κανω  μονος μου?

Αν διαβάσεις σχετικά θα καταλάβεις ότι το bias είναι μια μικρορύθμιση για το πόσα ακριβώς miliVolt/miliAmpere θα τροφοδοτηθούν οι λυχνίες, και εξαρτάται από την κάθε μία λυχνία, ακόμα και ίδιου τύπου, ίδιας μάρκας, ίδιας παρτίδας. Ακόμα και οι matched λυχνίες ίσως θέλουν ελαφρώς διαφορετικό bias, αλλά υποτίθεται ότι μετρήθηκαν στο εργοστάσιο και έχουν περίπου ίδια χαρακτηριστικά. Πάντως δεν είναι μια διαδικασία που μπορείς να την κάνεις σπίτι σου αν δεν ξέρεις τι κάνεις, οπότε καλύτερα να τον πας σε ηλεκτρονικό που ασχολείται με ενισχυτές λυχνίας να το κάνει.

ο πατερας μου ειναι ηλεκτρονικος(οχι ενισχυτωω,αλλα εχει δουλεψει με λαμπες στο παρελθον) οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να ξερω τον τροπο που γινεται:)

johnthemetal είπε:
ο πατερας μου ειναι ηλεκτρονικος
Σωστά, το είχα ξεχάσει αυτό...  :)

Κάνε ένα search στο νόιζ, νομίζω κάπου υπάρχει ένα θέμα με βασικές οδηγίες, και ψάξε και στο νετ. Στείλε και κανένα πμ στον toneless, ίσως σε βοηθήσει.

Trending...

Νέα θέματα

Back