siatrani είπε:
+τα κιθαριστικα ακουσματα μου ειναι red hot chili peppers (ολων των περιοδων ) ,hendrix ,jeff beck ,srv ,radiohead ,pink floyd ,parliament-funkadelic ,buddy guy ,howlin wolf ,satriani ,dream theater (ως το train of thought ,το ξερω ξεκαρφωτοι αλλα τοπ αγαπημενοι) ,eric johnson ,ενω τελευταια εχω προσεξει και τον ηχο του john mayer
Ο τελευταιος ειδικα εκτος του οτι γραφει κομματαρες εχει πραγματικα ΗΧΑΡΑ.
Δυσκολο να παρεις κατι που να σε καλυπτει απο μονο του ΑΠΟΛΥΤΑ σε καθαρα και crunch για αυτα που θες.
Ηχαρα ο Gilmour με ενισχυτες βρετανικους, ηχαρα και ο Mayer με κατι πανακριβους Dumble, Fender και Two Rock.
Προταση μου ειναι να παρεις εναν ενισχυτη με ωραιο καθαρο καναλι. Τα βρωμικα σου μπορεις να τα φτιαξεις με πεταλια-πεταλιερα, τα καθαρα ομως αν δεν ειναι καλα δε ''σηκωνουν'' πολλες μετατροπες...
Πεταλια-Πεταλιερα? Νεα εξοδα θα μου πεις και θα χεις δικιο...
Μακαρι ολα αυτα που ζητας (η εστω και τα ΜΙΣΑ

) να παιζονταν απο ενα ενισχυτη μονο... Και να εκανε και 500 ευρω.
Προταση μου για αρχη (αν ημουν στη θεση σου) ειναι ενας μεταχειρισμενος USA Peavey Classic 30, που θα σου βγει και φθηνοτερα. Εχω γινει γραφικος με τοσες φορες που τον εχω προτεινει αλλα πιστεψε με αξιζει. Και φυσικα ειμαι ακομα κατοχος του, ενω εχω πουλησει αρκετα ακριβοτερα και ''καλυτερα'' στα χαρτια μηχανηματα.
Αποτελει αψογη βαση για ολα τα πεταλια (ακομα και ''απαιτητικα'' οπως fuzz) και η ενταση του θα σε καλυψει σε σπιτια, προβες, live κτλ κτλ...
Πηρε το ματι μου και εναν Blues Jr. Προτιμω ομως τον Peavey.
Αν κανεις υπομονη, λογω γιορτων ολο και καποιες νεες ευκαιριες θα σκασουν.