Βοηθεια για αγορα κιθαρας με τρεμολο Floyd Rose

al6sjackson!

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλο μεσημερι σε ολους σας παιδια!Καιρο ειχα να μπω νοιζ και πολυ χαιρομαι!θα η8ελα τη γνβμη σας για καινουργια κιθαρα με τρεμολο FR στυλ(δε με νοιαζει η μαρκα),με το οποιο να μην αντιμετωπισω προβληματα με ξεκουρδισμα ουτε με τα bends μου.εγω σκεφτομουν αυτη μιας και μου αρεσουν πολυ οι ibanez...

http://www.thomann.de/gr/ibanez_rg350mye.htm

Eπισης...

http://www.thomann.de/gr/ibanez_s570bk.htm

Καταλαβατε πιστευω για τις τιμες που ψαχνω.Αν ΔΕΝ παιζει καν καλο τρεμολο σε τετοια τιμη,μην ντραπειτε παιδια!ΟΛΟΙ ευπροσδεκτοι.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσωπικά βρίσκω τις 2 κιθάρες που πόσταρες αρκετά αδύναμες – τουλάχιστον από πλευρά μαγνητών.

Μια και οι σουπερστρατς δεν είναι στη μόδα τσέκαρε αγγελίες που όλο και κάποιο καλό deal θα πετύχεις… ;)

Εεεε κοιταξα τις αγγελιες και δεν βρηκα μια που να με ενδιαφερει....αλλωστε δεν με ενδιαφερουν οι μαγνητες μη νομιζεις.αυτοι βλεπεις αλλαζουν ενω η γεφυρα αν δεν κατασκευαστει σωστα,και με αλλαγη προβληματα 8α εχεις.ΓΙ'αυτο αν δεν εχεις αρνητικη γνωμη ωσ προς το τρεμολο πεσ μου... :)

al6sjackson! είπε:
Εεεε κοιταξα τις αγγελιες και δεν βρηκα μια που να με ενδιαφερει....
...εεε...υπομονή... :)

...δε νομίζω ότι σε αυτές τις σειρές τα τρέμολα λένε κάτι....

Κατα γενική ομολογία το ZR θεωρείτε καλύτερο του Edge III και γενικά για τα λεφτά της πιστεύω ότι η s570 είναι μια χαρά κιθάρα , αν θες αργότερα αλλάζεις και μαγνήτες και έχεις ένα πολύ αξιοπρεπές όργανο.

Στις αγγελίες βρίσκεις καλές κιθάρες και σε καλές τιμές αλλά θέλει να ψάξεις και να τις πετύχεις οταν ανέβουν.

πχ. δυο ibanez με τα κορυφαία Edge Pro

http://smart.noiz.gr/details.php?id=7848

http://smart.noiz.gr/details.php?id=16774

Loki εισαι τελειος και οι κι8αρες που μου εστειλς με ενδιαφερουν απιστευτα.Με την s570 ομως εχεις παιξει η απλα απο φημολογιες ξερεις οτι ξερεις?γιατι εγω δυστυχως δεν εχω παιξει...

φιλε η prestige RG2620 που σου ποσταρε ο λοκι δεν παιζεται... ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα αλλα και απιστευτα καλη κιθαρα... η συγκεκριμενη ξεφευγει απο τα ορια του μη εππαγγελματικου οργανου... ευκολα θα την ειχε καποιος επαγγελματιας... απλα πραγματα...

Μια αλλη λυση κατωτερη βεβαια αλλα ετσι για την ιστορια ειναι αυτη

http://www.alvertos.gr/product.php?pid=52

εχει απο ολα τα καλα αλλα δεν ειναι πρεστιζ... ;D ??? ;D ??? :-[

Όποια κιθάρα και να πάρεις αρκεί να είναι εξοπλισμένη με Original ® Floyd Rose. Οχι FRTO2000 ούτε κάτι παρόμοιο. Με το ορίτζιναλ θα κουρδίζεις μόνο όταν αλλάζεις χορδές  ;)

Τα ψευδο-floyd της Ibanez είναι όλα μάπα εκτός του ΖR το οποίο προαναφέρθηκε.

fidelis είπε:
Όποια κιθάρα και να πάρεις αρκεί να είναι εξοπλισμένη με Original ® Floyd Rose. Οχι FRTO2000 ούτε κάτι παρόμοιο. Με το ορίτζιναλ θα κουρδίζεις μόνο όταν αλλάζεις χορδές  ;)

Τα ψευδο-floyd της Ibanez είναι όλα μάπα εκτός του ΖR το οποίο προαναφέρθηκε.
φιλε μου τα εχεις μπερδεψει λιγο... ολες οι κιθαρες μεχρι και τα 1000 ευρω περιπου που δεν ειναι made in usa εχουν το original floyd rose ( made in korea ) η αλλιως γνωστο και ως FRT0200 κτλ... τα συγκεκριμενα τρεμολα λοιπον ειναι καραγνησιοτατα floyd rose απλα ειναι κατασκευασμενα στην κορεα με οτι αυτο σημαινει... σιγουρα δεν ειναι το ιδιο καλα με τα made in germany ομως ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπη... εχω 2 κιθαρες με αυτα και οτι περιγραφη και να κανω σχετικα με τον βιασμο που τους κανω ειναι λιγη...επιπλεον να σου πω οτι και οι charvel οι αμερικανες αυτο το τρεμολο εχουν πανω...kai den ksekoyrdizoyn oti ...oti kai an kaneis...

εν τελει και δοκιμασμενο ειναι μια χαρα original floyd Τα οποια αν δεν στο πουν δεν προκειται να αντοληφθεις οτι ειναι τα made in korea... ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μιλαω για τα original που φτιαχνει η ping ουτε για τα special...

οσο για τα τρεμολα της ibanez το zr ειναι ενα καλο τρεμολο  τα edge pro και edge zero ειναι αψογα τρεμολα και κατα πολλους καλυτερα και απο τα original floyd rose...

Ειχα τη ibanez s570 bk.....η κιθαρα επαιζε παρα πολυ καλα και το τρεμολο δεν εχανε καθολου....σε αυτα τα χρηματα μονο το zr tremolo ειναι αξιοπιστο.....οσα αλλα εχω δοκιμασει σε αυτη την κατηγορια ηταν χαλια....εγω βεβαια ειχα αλλαξει και μαγνητες απο τη ωρα που τη αγορασα επιτοπου....δεν ειχα κανενα παραπονο απο τη συγκεκριμενη κιθαρα....παντως καμια σχεση με την αντιστοιχη ibanez prestige s 5470 που ειχα.....η 570 πολυ κατωτερη και φαινεται και αμεσως η διαφορα....ενταξει...εχουν και 1000€ διαφορα οποτε να μην τα συγκρινουμε...απλα το ειπα πληροφοριακα.

+100000 για την s 570 παντως. ;)

Μην χολοσκατε με τα original γιατι εχει χαλασει η ποιοτητα και σε αυτα!

Ασχολουμε καμια 15ετια με αυτα και γνωριζω τα παντα!

Μην σας φανει περιεργο αν πατε να βαλεται μια χορδη και σπασει και κολλησει μεσα το String Lock block Insert!

Μιλαω για τα καραOriginal made in germany (by schaller)!

Οποιος θελει μπορω να φτιαξω ενα guide με φωτος δειχνοντας τις διαφορες σε κορεατικα κινεζικα και γερμανικα!

Το καλυτερο πλεον για αξιοπιστια ειναι να κρατησεις απο το original ΜΟΝΟ την βαση (σκετο δλδ χωρις saddles κτλ) και ΟΛΑ τα υπολοιπα parts να ειναι aftermarket απο Τιτανιο.(βλεπε floydupgrades.com)

Aλλα ΚΟΣΤΙΖΕΙ δυστηχως...

fidelis είπε:
To FRTO2000 είναι made in Korea, και είναι ορίτζιναλ όσο μια μερσεντέζ made in Czech Republic  ;)
φιλε μου το τρεμολο γραφει επανω floyd rose ...τωρα απο εκει και περα... απο την στιγμη που γραφει αυτο και δεν ξεκουρδιζει και γενικα ειναι αξιοπιστο και δεν σπαει ας ειναι απο απο το καζακσταν... οσο για τις μερσεντες , δεν πιστευω να νομιζεις οτι οι μερσεντες του εμποριου φτιαχνονται στην γερμανια ετσι ?

Η εταιρια που κατασκευαζει τα floyd rose εχει μεταφερει και ενα εργοστασιο στην κορεα... βεβαια αν αρχισει αυτη η κουβεντα ουτε αυριο δεν θα τελειωσει...

ακομα και η φεντερ εχει ενα εργοστασιο στο μεξικο που δουλευουν οι μεξικανοι και λιγα χλμ πιο κει ειναι αυτο της αμερικης οπου παλι μεξικανοι δουλευουν ... χαρακτηριστικο και αυτο που διαβαζουμε σε διαφορα φορουμ που λεει για τις φεντερ

MIM : MADE IN MEXIKO BY MEXICANS

MIA : MADE IN USA BY MEXICANS

δεν αμφισβητω οτι υπαρχουν καποια ποιοτικα κρητηρια που κανουν τις δυο πλευρες να διαφερουν αλλα δεν θα πραβλαψω οτι και οι φεντερ μεξικο ειναι αξιολογες κιθαρες...

το θεμα ομως δεν ειναι να δουμε τελικα αν ειναι το φλοιντ της κορεας γνησιο η οχι , αλλα αν ειναι καλο... και λεω λοιπον απο εμεπειρια δικια μου αλλα και συζητησεις χιλιαδες που εχουν γινει εδω μεσα οτι οπου και να φτιαχνεται ειναι ενα πολυ καλο και αξιοπιστιο τρεμολο... απλα πραγματα

περαν τουτου το κατεξοχην γερμανικο μειντ ιν τζερμανι φλοιντ θα το βρει το παλικαρι μονο σε κιθαρες των 2000 ευρω και πανω... ο ανθρωπος θελει με 5 κατοσταρικα να κανει δουλεια... οποτε...  ??? ???

aris 17561 είπε:
περαν τουτου το κατεξοχην γερμανικο μειντ ιν τζερμανι φλοιντ θα το βρει το παλικαρι μονο σε κιθαρες των 2000 ευρω και πανω... ο ανθρωπος θελει με 5 κατοσταρικα να κανει δουλεια... οποτε...  ??? ???
+10000

Αν σεταριστεί σωστά το τρέμολο δε θα έχεις προβλήματα. Έχω παίξει σε Ibanez RG270 και δεν έχανε με τπτ.

Βασικά δώσε τα 500 € και τσίμπα την Ibanez Prestige RG2620 από τις αγγελίες. Το Edge Pro που φοράει είναι μια χαρά. Κουρδίζεις μόνο όταν αλλάζεις χορδές (εννοείται πως τις αλλάζεις μία μία!!!). Κάποια στιγμή αλλάζεις και μαγνήτες και είσαι κομπλέ. Άσε που και να μη σου αρέσει λεφτά δε θα χάσεις.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back