- Πόντοι
- 38
Πφφφφφ σιγά...... Ιταλοξεφτιλίκια....... ;Dmyrsias είπε:για άλλη μια φορά βροντοφωνάζω:
Markbass και πάλι Markbass!

Πφφφφφ σιγά...... Ιταλοξεφτιλίκια....... ;Dmyrsias είπε:για άλλη μια φορά βροντοφωνάζω:
Markbass και πάλι Markbass!
;D ναι μωρέ, δε βαριέσαι? Ducati, Ferrari, Markbass, Pizza...audiokostas είπε:Πφφφφφ σιγά...... Ιταλοξεφτιλίκια....... ;D![]()
ακριβωςaudiokostas είπε:Πφφφφφ σιγά...... Ιταλοξεφτιλίκια....... ;D![]()
The outputs of the crossover go to two Carver 2.0 amps that have been modified by Clair Brothers Audio. The 1,200 watt low-end monoblock amp goes to two Clair Brothers ML-18 1x18 cabinets. Danny says that the ML-18 cabinets supply the “full sound and deep low end” of Sting’s live tone. The top-end amp (about 750 watts a side) goes to two Clair Brothers 12 AM-7 cabinets, each containing a 12" Electro-Voice speaker and a 2550 JBL horn
On stage I have two big monitors, plus a 7500 watt bass rig behind me, so I don’t have any problem hearing it!”
Με τους Mark II & III που έπαιξα, μου άρεσαν πολύ.lgbesios είπε:Εμένα πραγματικά δεν μου αρέσουν ...άσε που δεν είναι αμερικάνικα ;D
Punk, λαμαρίνα και αίμα!Superfunk είπε:ακριβως
να προτεινω μερικες ακομα λογικες λυσεις
-εξαιρετικος για γρηγορες αρπαχτες και συνοικιακα μπαρακια των 40 ατομων
Εγώ πάντως για γνήσιο αμερικάνικο ήχο, προτείνω αυτό:Neurotic667 είπε:Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά τα λέτε επειδή δεν ξέρετε από αμερικανικο ήχο........ ;D
Φίλε, μη χαλάς το thread.
Τωρα φίλε Neurotic667 καταλαβαίνεις γιατι οι αμερικανοι ηθελαν να μπουν στο βιετναμ. Για να φτιαχτει ο ΣΩΣΤΟΣ ο ενισχυτης μπάσου!Neurotic667 είπε:Κάποιοι AMPEG είναι made in Vietnam...
Μπα,στην ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ φτιαχνονται (the land of FRUITS & NUTS... ;D)...χρεοκοπημενοι και αυτοι σαν και εμας....μη παρεις θα μεινεις απο λαμπες και δεν θα εχεις να αλλαξεις μετα.... ;Dαμερικανικοι ειναι αυτοι?
Ρε παιδια μονο που δε με κρεμασατε. Βασικα ημουν μεθυσμενος χθες και εγραψα λιγες εως αρκετες μ@λ@κιες.Ζητω συγμωμη απο τους Κινεζους,Ινδους,Κορεατες και Βιετναμεζους φιλους μας, καθως και για τον τιτλο του ποστ(αν και αυτος μου αρεσε).Δεν εχω κατι με τις συγκεκριμενες χωρες,απλα οταν παιρνει φωτια το δωματιο σου απο κινεζικο καλοριφερ οταν εσυ κοιμασαι και την γλυτωνεις παρα τριχα,μετα δεν ξαναπαιρνεις τιποτα κινεζικο τουλαχιστον...Ωστοσο μου δωσατε πολλες ωραιες λυσεις με φθηνους πρακτικους ενισχυτες απο 4000ευρω και ανω που τουλαχιστον μερικοι ειναι αμερικανικοι! ;DSuperfunk είπε:Μπα,στην ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ φτιαχνονται (the land of FRUITS & NUTS... ;D)...χρεοκοπημενοι και αυτοι σαν και εμας....μη παρεις θα μεινεις απο λαμπες και δεν θα εχεις να αλλαξεις μετα.... ;D