- Πόντοι
- 38
Μια μπυρα βγηκα να πιω (τρεις ηπια) κι εχασα τα καλυτερα.warwickplayer είπε:??? ??? ???
Οτι καταλάβατε κατάλαβα
Εγω επιμενω οτι τα Vintage Modified ειναι μονοδρομος στα 300 ευρω.
Μια μπυρα βγηκα να πιω (τρεις ηπια) κι εχασα τα καλυτερα.warwickplayer είπε:??? ??? ???
Οτι καταλάβατε κατάλαβα
Για τα vintage modified όπως το natural jazz bass υπάρχει κι εναλλακτική(από το ίδιο εργοστάσιο). Το έχω αγοράσει κι είμαι ευχαριστημένος:Mprob είπε:Βλέπω προκάλεσα πανικό με την δημοσίευσή μου...
Τελικά εκτός από το Vintage Squire ποιές άλλες είναι οι προτάσεις μας??
προφανώς και εννοεί πως το όργανο τρίζει όταν το παίζεις...όχι όταν το παραφορτώνεις με την προίκα σου και το βγάζεις στην εθνική....pamelgio είπε:"Ειπα ο ηχος τριζει"...και συ μου λες το οργανο τριζει..τελος.Χαιρετω!
Ας μην συζητήσουμε καλύτερα αυτό στο παρών thread. Γενικά συμφωνώ με αυτή την άποψη... Πάντως τσέκαρε για Ibanez... Ο Τρίμης έχει (σχεδόν) τιμές thomann αν πληρώσεις μετρητοίς!Mprob είπε:Πήγα σήμερα σε διάφορα καταστήματα στην Αθήνα.ΟΙ τιμές τους δεν έχουν πέσει καθόλου.
Ωρήκα μια διαφορά σε ένα που μου αρέσει 120 ευρώ,μιλάμε για μπάσο μέχρι 300-350 ευρώ πάντα και άντε μου λέει το καλύτερο που μπορώ στο τέρμα είναι να μου κόψει 30 ευρώ.Του είπα ότι το λεχω βρεί πιο φθηνά αρκετά στο thomann και μου λέει ότι ναι,αλλά εκεί παίρνεις γουρούνι στο σακί......
Τι γνώμη έχετε για την άποψη αυτή?
Τα 2 που κατέληξες είναι σε άλλη κατηγορία τιμής...Mprob είπε:
Λίγο υπερβολικό σε βρίσκω....Sottos είπε:Το vintage Είναι πολύ κοντά στα musicman παρά τη διαφορά τιμής.
Καλοταξιδο!!!Mprob είπε: