Βοήθεια σε αγορά μπάσου

Mprob είπε:
Αποφάσισα να χτυπήσω ένα από thomman.

Τώρα μια καλή θήκη για μεταφορά και για να είναι και πιο ασφαλές μέχρι να μου έρθει τι προτείνετε??
Ο thomann το στέλνει μέσα σε ένα κουτί σαν τανκ με πάρα πολλά προστατευτικά σακουλάκια και μπρατσάκια(έτσι μοιάζουν γιατί είναι με αέρα φουσκωμένα) και δεν παθαίνει τίποτα. Και σε ζώα μεταφορείς να πέσεις, δεν παθαίνει κάτι ή κι αν (χτύπα ξύλο) πάθει, ο thomann σου το αλλάζει και στέλνει τσάμπα νέο μπάσο με θήκη κι απ όλα για έξτρα ασφάλεια.

Ωραίο μπάσο (και ωραία μούρη! ). Το έπαιξα αρκετή ώρα (κάποτε το σκέφτηκα και εγώ). Θα το ευχαριστηθείς! Μην σκας για τη μεταφορά, ο Thomann είναι άψογος σε συσκευασία, και όχι μόνο. Καλόπαιχτο!

Απλά επειδή έχω το ίδιο μπάσο και το πήρα απο thomann δεν έχει στο πακέτο ούτε ζώνη οπότε σκέψου μήπως βάλεις στην παραγγελία και καμιά ζώνη εκτός απο θήκη.

Πιθανόν να χρειάζεται και σεταπ, μην τα τσιγκουνευτείς τα 20 ευρώ του μάστορα θα δεις άλλο όργανο μετά. Οι μαμά χορδές ήταν παραπάνω απο αξιοπρεπείς θυμάμαι, δεν χρήζουν αλλαγής.

Καλόπαιχτο!! :D

il_dottore46 είπε:
Πιθανόν να χρειάζεται και σεταπ, μην τα τσιγκουνευτείς τα 20 ευρώ του μάστορα θα δεις άλλο όργανο μετά. Οι μαμά χορδές ήταν παραπάνω απο αξιοπρεπείς θυμάμαι, δεν χρήζουν αλλαγής.
+ +

Ναι , αυτό είναι αλήθεια. Δεδομένου ότι από Γερμανία μέχρι να έρθει εδώ το δέμα θα διανύσει μια ικανή απόσταση και αυξομειώσεις θερμοκρασίας, το μπάσο θα χρειαστεί μάλλον εκ νέου set up.

Όχι ότι δεν ήταν εξαρχής σεταρισμένο. Απλά σε αντίθεση με τις κιθάρες (ό,τι κιθάρα μου ήρθε από thomman ήταν jet), τα μπάσα (και το δικό μου), λόγω tension χορδών και εν γένει ιδιοτήτων, θέλουν το set-up τους.

Οι χορδές, jet!

Παιδιά το κουμπιά στο volume είναι ψιλοστραβά.....

Δηλαδή από την μια μεριά εφάπτεται στο σώμα και από την κάτω όχι...αυτά ξεβιδώνουν??

Καταρχας καλοταξιδο...

Αν τα τραβηξεις τα κουμπια βγαινουν..Δεν νομιζω να ειναι ιδιαιτερο προβλημα...

Το όργανο είναι ανάγκη να πάει για setup τώτα που το έβγαλα από το κουτί και έχει κάτι μικρά τριξιματάκια όταν παίζω και fadarei η χορδή?

Mprob είπε:
Το όργανο είναι ανάγκη να πάει για setup τώτα που το έβγαλα από το κουτί και έχει κάτι μικρά τριξιματάκια όταν παίζω και fadarei η χορδή?
Πιθανόν και λογικόν.

Αν δεν περναει στον ενισχυτη και σου ειναι ανετο στο χερι αστο ως εχει..λιγο τριξιμο δεν βλαπτει..με τα ποτενσιομετρα τι εκανες?

Αυριο θα τα ξεβιδωσω μαλλον να τα ισιωσω,αλλά λέω να το πάω για 1 σερβις,να βάλω και 45αρεσ χορδες...λέω να πάω ζόζεφ..Τί λέτε?

Αφου λες να το πας για service ασε αυτον που θα στο σεταρει να σου φτιαξει και τα ποτενσιομετρα..απο αθηνα δεν ξερω τους μαστορες..γιατι 45αρες και οχι 40ρες?

Με βολεψαν καλύτερα λόγω μεγάλων χεριών και προβλήματος στα νύχια...

Έχω μια πάθηση,πληκτροδακτυλία λέγεται που γυρίζουν τα νύχια μπροστά και όταν ψιλομεγαλώνουν χτυπάνε την χορδή.

Mprob είπε:
Με βολεψαν καλύτερα λόγω μεγάλων χεριών και προβλήματος στα νύχια...

Έχω μια πάθηση,πληκτροδακτυλία λέγεται που γυρίζουν τα νύχια μπροστά και όταν ψιλομεγαλώνουν χτυπάνε την χορδή.
Ε ενταξει δεν ειναι κακο αυτο..ο ηχος αυτος ειναι θεμιτος..

αυτος ο μεταλικος ηχος που βγαινει οταν βαραμε με το νυχι ειναι αρκετα θεμιτος..δεν ειναι ηχος που μας χαλαει..εμενα τουλαχιστον..

Τώρα μου ανεβάζεις την ψυχολογία.....

Είψα φτάσει σε σημείο να έχω ξενερώσει πλήρως και να μιν κάνω μια άσκηση πολύ ώρα γιατί ήμουν fail......

Όχι,αλλά ακουγα όλους με ζεστό ήχο και έλεγα που πάω ο καραγκιόζης?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back