DC βγαζει το mooer που εδειξε ο φιλος,AC παιρνει (οπως ολα) απ τη πριζα.sotos9 είπε:απο οτι καταλαβαινω εαν οχι διορθωσε με εβαλες AC adopter σε πεταλι που απαιτει 9vDC...
το λεει ρητα στο manual..οχι AC.
NOTE: The External DC Power Supply is Not Included. WARNING!!! To avoid immediate damage to your unit and the voiding of your warranty,
the External Power Supply MUST be 9VDC with a NEGATIVE CENTER plug polarity and a jack size of 2.1mm x 5.5mm. Do NOT connect a
9-Volt AC Voltage Power Supply to the EXT Power Jack!
εχω καψει δυο φορες ενα rotovibe.......με την ιδια μ@λακια.
Δοκίμασε αυτό, 0049-9546-9223-641gerriv είπε:Ρε παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω το όνομα και το τηλέφωνο του Έλληνα στο Thomann γιατί στο site δεν βρίσκω τίποτα?
[email protected]gerriv είπε:Ρε παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω το όνομα και το τηλέφωνο του Έλληνα στο Thomann γιατί στο site δεν βρίσκω τίποτα?
Δες το λινκ.gerriv είπε:To τροφοδοτικό είναι center negative αλλά σήμερα που έχω λίγο χρόνο θα το ξανακοιτάξω και αυτό σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Γεία σου φίλε,harrisxr650 είπε:το τροφοδοτικο εαν δεν ειναι ελλατωματικο ειναι μια χαρα συμφωνα με τα spec του,
εχει input 100-240v VAC και εξοδο 9vdc 2000mA, απο τα 2000mA τα οποια τα προσφερει μονιμα το πεταλι θα τραβηξει οσο χρειαζεται και μονο δηλαδη 45mA.
εμενα μου ακουγεται για ψυχρη κολληση ή καποιος ελατωμματικος πυκνωτης, αν μπορεις να το ανοιξεις και να τσεκαρεις για παραμορφωμενο- πρισμενο πυκνωτη,
επισης υπαρχει πιθανοτητα ( κομματακι δυσκολο) να εχουν πιασει μακα τα βυσματα. και του πεταλιου και τα δικα σου
οκ, παω πάσο!harrisxr650 είπε:Ναι 100%, εχω το ιδιο για να δοκιμαζω τα πεταλια που φτιαχνω ;D τα οποια ειναι σχεδον ολα dc. 8)