aris 17561 είπε:
ας ειμαστε θετικοι ανθρωποι...roussos είπε:δεν ειναι παραξενο που κανει 344 ενω τα 4 ηχεια και μονο κοστιζουν παραπανω;; Ειναι τρομερη τιμη, μακαρι να μην ειναι μουφα.
οκ, δεν πάει ακριβως έτσι...! δεν ξέρεις τίποτα για αυτή, τι μεγάφωνα πχ φοράει (ούτε καν αυτά τα... νούμερα που λες!!!) αλλά σου αρκεί που είναι fender και μάλιστα την προτείνεις και αλλου... τον τελευταίο καιρό αυτό βλέπω να γίνεται όλο και πιο συχνά εδώ.aris 17561 είπε:ενταξει fenter einai . δεν μπορει να μην ειναι καλη... βεβαια εχω εναν κομπο και θεπω να τον συνδεσω επανω αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κοιταξω απο νουμερα ωστε να μην τα καψω ολα...ισως και ο φιλος απο πανω να εξετασει και αυτην την επιλογη...
Έχει ξανασυζητηθεί αν θυμάμαι καλά, υπάρχουν Βρετανικά vintage 30 αλλά και Κινέζικα.roussos είπε:αλλα δεν ειναι παραξενο που κανει 344 ενω τα 4 ηχεια και μονο κοστιζουν παραπανω;;
Aν πετάξεις τα μεγάφωνα ίσως... Είναι φτιαγμένη για τις τρανζίστορ κεφαλές frontman
ρε φιλε μην ψηνεσε γαι διαφωνια... που ειδες εσυ στο παραπανω μηνημα μου να την προτεινω ? ημαρτον δηλαδη ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων ? πολυ απλα ελληνικα γραφω και λεω οτι αφου ειναι fender του που....η , καλη θα ειναι και γραφω παρακατω ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟς ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. το ισως εκφραζει πιθανοτητα , ενδεχωμενο . δηλαδη ειπα...frunobulax είπε:αλλά σου αρκεί που είναι fender και μάλιστα την προτείνεις και αλλου... τον τελευταίο καιρό αυτό βλέπω να γίνεται όλο και πιο συχνά εδώ.
ωραια ειναι αυτη η επιφων... ειδα οτι σηκωνει και μεχρι 280 βατ ενυσχητη η λαθος καταλαβα.... εγω που εχω εναν κατοσταρι κομπο θα μπορει να συνδεθει με αυτην την επιφων η πρεπει να κοιταξω και τα ομ ? και κατι ακομα , απο ποια εξοδο του κομπο θα συνδθει με την καμπινα ? το send μηπως ?bihlas87 είπε:http://www.dv247.com/guitars/epiphone-so-cal-412sl-4x12-guitar-cab--37456
με eminence lady luck, δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε θέμα value for money![]()
Κατ'αρχήν το "ρε φίλε" δεν σου το επιτρέπω.aris 17561 είπε:ρε φιλε μην ψηνεσε γαι διαφωνια... που ειδες εσυ στο παραπανω μηνημα μου να την προτεινω ? ημαρτον δηλαδη ποσο δυσκολη μπορει να ειναι η επικοινωνια μεταξυ των ανθρωπων ? πολυ απλα ελληνικα γραφω και λεω οτι αφου ειναι fender του που....η , καλη θα ειναι και γραφω παρακατω ΙΣΩΣ Ο ΦΙΛΟς ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. το ισως εκφραζει πιθανοτητα , ενδεχωμενο . δηλαδη ειπα...
ισως δηλαδη...
ας υπαρξει ενα ενδεχωμενο ο φιλος παραπανω να εξετασει οχι να παρει ,
δεν ειπα παρε ειναι φοβερη ειπα απλως εξετασε φιλε μου και αυτην που ειναι φτηνη ισως να ειναι καλη . ισως , καμια προταση , μονο ισως ειπα...
on topic και παλι λοιπον τι πρεπει να κοιταμε απο νουμερα στην επιλογη καμπινας ? ισως αν μαθουμε αυτο να μπορεσουμε να ψαξουμε πιο ανετα στον τομαν...
για οποιον αναρωτηθει πως αφου δεν ξερω τι ειναι τα ομ και τα βατ προτεινα παραπανω την harley benton απαντω οτι απλα μπηκα στο τομαν και ειδα οτι αυτην προτινει ο τομαν ως καλη αγορα για την συγκεκριμενη κεφαλη και ειπα να την στειλω για να ξεκινησει καπως η κουβεντα..
παμε παραπανω λοιπον....
zack είπε:παιδια ηρεμηστε peaceεδω ειμαστε για να ανταλλαζουμε αποψεις οχι για να διαφωνουμε.....τωρα οσον αφορα τις καμπινες που μου δειξατε θέλω να ξέρω στην κατηγορία 200-500 ευρω ποια είναι η καλύτερη για clean γιατι ολον τον ήχο μου τον φτιάχνω με πεταλια......κατι οφφ τοπικ κοιταξτε τιμη της tsl100 σε θωμα και dv247
![]()
δε μπορει,ολο και καποιο ποστ θα υπαρχει να τα λεει ολα...aris 17561 είπε:ποιον mesa εχεισ ? το κανεισ ανταλλαγη με ενα κομπο 30 βατ μαρσαλ ;D ;D ;D ;D
πλακιτσα... εννοειται... βρε παιδια δεν μου λετε και εμενα τι πρπει να κοιταμε κατα το ψαξιμο καμπινας ? σχτικα με τα βατ και τα ομ λαω . μην βαλω και καμια φωτια εδω περα... επισης τι αλλο κοιταμε? απο ηχεια και τετοια εννοω...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dfreerock1974 είπε:συγνωμη ρε ζακ,
εχεις τουιν,μεσα,εξω,θα παρεις τιεσελ και κοιτας καμπινα 4χ12 με 200ευρω ???
Παρε παιδακι μου εκει μια καλη μαρσαλ να τελειωνεις,γιατι παλι ανικανοποιητο
σε βλεπω...
Α!τα πεταλια πετα τα...αμαρτια ειναι...