Επειδη εχουν αρχισει να μαζευονται αρκετα πεταλια εψαχνα για pedalboard και επεσα τυχαια πανω σε αυτα και αρχισα να τα ζαχαρωνω .Αληθεια τα ξερει κανεις ?Πως σας φαινονται? http://blackbirdpedalboards.com/
Εδω εχει καποιες τιμες http://blackbirdpedalboards.com/ τωρα το ποσο θα πανε... :-[SlapGas είπε:These are custom pedalboards my dear.
Ωραία και λειτουργικά, αλλά ετοιμάσου να τα σκάσεις.
Σωστο και αυτο.Πιστευεις πως θα μπορουσα να φτιαξω κατι παρομοιο αν δωσω τις διαστασεις για ξυλα σε καποια επιχειρηση που γνωριζω που εμπορευεται ξυλεια ???G.K. the Greek είπε:Γιατι να ψαχνεις custom λυση οταν υπαρχουν τοσες επιλογες στην αγορα? βλ. Pedaltrain
Και επισης οταν μπορεις με μηδενικο κοστος να φτιαξεις μια δικια σου (αν πιανουν λιιιιγο τα χερια σου)?
οτι και να φτιαξεις θα ζυγιζει 300 κιλα και θα σε κοψει η μεση σου....Πιστευεις πως θα μπορουσα να φτιαξω κατι παρομοιο αν δωσω τις διαστασεις για ξυλα σε καποια επιχειρηση που γνωριζω που εμπορευεται ξυλεια
Παρε ενα pedaltrain να βρεις την υγεια σου και ασε τα μαυροπουλια & τα ασπροπουλια... ;D
οτι και να φτιαξεις θα ζυγιζει 300 κιλα και θα σε κοψει η μεση σου....
[/quote Αυτο φοβαμαι και γι αυτο ειμαι επιφυλακτικος με τις ιδιοκατασκευες ;D
Θα κάνεις μπράτσα(+1 για την εικόνα της μπάντας 8) ) και επίσης αν ποτέSuperfunk είπε:οτι και να φτιαξεις θα ζυγιζει 300 κιλα και θα σε κοψει η μεση σου....
Ενταξει οσο να ειναι το βαρος παιζει βασικο ρολο για εμενα και μονο το οτι θα βαλω 2 blackstar επανω ειναι ενα θεμα .Σηκωνω που σηκωνω βαρη με τη δουλεια αρκει. ;DG.K. the Greek είπε:Για μενα το μεγαλυτερο μειονεκτημα δεν ειναι το βαρος... Ποοοοσο να φτασει τα 10 κιλα?
Ασε που ποσες φορες θα το μεταφερεις? Μια-δυο το πολυ φορες μεσα στη βδομαδα και σε κανενα λαιβ.
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα των Do It Yourself λυσεων ειναι οτι δεν εχεις θηκη για αυτα. Και αναγκαζεσαι να βρισκεις πεταμενες βαλιτσες, τσαντες κτλ.
Για αυτο η καλυτερη (για μενα λυση) ειναι η Pedaltrain. Περνας απο κατω τα καλωδια απο τα κενα που εχει, μπορεις να χωρεσεις απο κατω power supply, εχει χαμηλωμενο κατω μερος, ειναι πουπουλο και εχει και θηκη, ειτε softcase-ειτε hardcase.
Αρκετα ενδιαφεροντα πιστευω με καποιο απο την νεα σειρα τους Pedal Pad™ AXS Road Buddy θα ειμαι οκ 8 πεταλια θα βαλω επανω (για την ωρα) θα τα ψαξω thanks materouchlass είπε:Τσεκαρε τα Pedalpad MPS Pedalbards ( http://www.pedalpad.com/Pedal-Pad-Pedal-Boards-Standard.htm ).Δες τα διαφορα ''μοντελα'' στο store της ιστιοσελιδας.Προσωπικα εχω μεινει ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος!Ειχα τη medium size κ τωρα αφου την πουλησα περιμενω την XL.
Η κατω σειρα των panels μπορει να ''κατεβει'' επιπεδο διευκολυνοντας ετσι το ποδι να μην χαλαει τις ρυθμισεις των πεταλιων που βρισκονται σε αυτη οταν θελησεις να ενεργοποιησεις καποιο πεταλι τις πανω σειρας.Τα περισσοτερα pedalboards δεν το εχουν αυτο...Επισης τα καλωδια κρυβονται κατω απο τα panels κ ειναι αισθητικα πιο ομορφο.Τελος εχουν κ τροφοδοτικο το οποιο κ αυτο χωραει κατω απο τα panels αηνοντας μονο ενα καλωδιο για τη μπριζα.!Βεβαια αν εχεις τροφοδοτικο παραγγελνεις μια non powered
Ίσως γιατί πολλές custom είναι ΠΟΛΥ πιο ωραίες και - για όσους αναζητούν κάτι τέτοιο - φετίχ από τις απλά χρηστικές λύσεις τύπου Pedaltrain?G.K. the Greek είπε:Γιατι να ψαχνεις custom λυση οταν υπαρχουν τοσες επιλογες στην αγορα?
??? Αληθεια τα χρησιμοποιεις ολα π.χ. βλεπω 2 small stone ???Bασικα δεν ειμαι των πολλων πεταλιων παντα με 2-3 επαιζα wah,booster/overdrive,delay αντε το πολυ πολυ και κανα compressor πελαγωνω με πολλα πεταλια στα ποδια μου τωρα ας πουμε μου χρειαζονται περισσοτερα θα προσπαθησω να το ελεγξω θελω να πιστευω Παντως χαρας το κουραγιο σουMinoru είπε:+1000
για του λόγου το αληθές η γλυκειά μου κόλαση...
ναι οντως κάποια στιγμή όταν συνειδητοποίησα οτι ήταν αρκετά τα πετάλια πελάγωσα λίγο άλλα όλα μια συνήθεια είναι τελικάpanosprog είπε:??? Αληθεια τα χρησιμοποιεις ολα π.χ. βλεπω 2 small stone ???Bασικα δεν ειμαι των πολλων πεταλιων παντα με 2-3 επαιζα wah,booster/overdrive,delay αντε το πολυ πολυ και κανα compressor πελαγωνω με πολλα πεταλια στα ποδια μου τωρα ας πουμε μου χρειαζονται περισσοτερα θα προσπαθησω να το ελεγξω θελω να πιστευω Παντως χαρας το κουραγιο σου