Βιβλία για σαξόφωνο

georgym

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι για βιβλία που να περιέχουν μελωδίες διάφορες (τζαζ, ποπ, ροκ κλπ) για άλτο σαξόφωνο και να συνοδεύονται με cd όπου να παίζει ορχήστρα για τη συνοδεία της μελωδίας. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ και καλή χρονιά...

Καλησπέρα σε όλους

Ενδιαφέρομαι για βιβλία που να περιέχουν μελωδίες διάφορες (τζαζ, ποπ, ροκ κλπ) για άλτο σαξόφωνο και να συνοδεύονται με cd όπου να παίζει ορχήστρα για τη συνοδεία της μελωδίας. Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε με. Ευχαριστώ και καλή χρονιά...
Κι εγώ αυτό ψάχνω...καλή χρονιά! :)

Έχω εγώ κάποια βιβλία που μπορώ να σας προτείνω με πολλές και ωραίες μελωδίες απο γνωστά τραγούδια όμως δεν έχουν το cd με τη συνοδεία της μελωδίας...αν θέλετε μπορώ να σας στείλω τα τραγούδια που έχουν και αν σας αρέσει κάτι το σκανάρω και σας το στέλνω...

Καλησπέρα σε όλους

I seira tou Jamey Aebersold einai oti kalitero.

Oi seires tou Hal Leonard einai mia kali deuteri epilogi.

Trending...

Νέα θέματα

Back