M
mauromouris
Guest
Μπορεί να το βάλει και πριν. Να γίνει Βιβλία για ντη μπαραλία ;DLedge είπε:Μπορεί ο συντάκτης του θέματος να βάλει το τελικό νι στο άρθρο του τίτλου; Ευχαριστώ
Μπορεί να το βάλει και πριν. Να γίνει Βιβλία για ντη μπαραλία ;DLedge είπε:Μπορεί ο συντάκτης του θέματος να βάλει το τελικό νι στο άρθρο του τίτλου; Ευχαριστώ
Για μένα έχει το ιδανικό βάρος.artitraveller είπε:-Contemporary Harmony, Romanticism through the 12 tone row, της Ludmila Ulehla...
Αυτό δεν είναι λίγο βαρύ για παραλία ;
pipityri είπε:Αν και είχα στο μυαλό μου βιβλία που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τη μουσική, τα βιβλία του Douglas Adams φυσικά έχουν θέση σε αυτή τη λίστα, όπως και σε κάθε άλλη-καθότι σχετίζονται με το Σύμπαν και τα Πάντα. Και φυσικά υπάρχει και ο Terry Pratchett με τον Δισκόκοσμο του, μέρος του οποίου είναι το Soul Music-πολύ γέλιο και πολλές αναφορές σε πράγματα οικεία.
[...]
Mpravo ρε Τάκη, γιατί με όλα αυτά τα Jazzzz (και atonal..... ) του Pipityri :-* τα έχω παίξει..... O0 Αισθάνομαι ότι τώρα μόλις "μπαίνω" στο άθλημα... : ??? :-[ :-XAuditoryDriving είπε:Ενα μουσικό να προσθεσω και γω, που μου το χαρισε φιλος πριν χρόνια : Riding Shotgun, γραμμένο από τον McAvoy, μεγάλο μέρος του αφορά τον Rory..
https://www.amazon.com/Riding-Shotgun-Years-Gallagher-Below/dp/0955032008