Καλά του jam είναι και γ :-X :-Xω τα πετάλια αλλά δεν έχει με πρίμα,μεσαία,μπάσα(απ'όσο ξέρω) αλλά δεν είναι και για την εποχή(κρίση)αν και τα αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους.Adamo είπε:με τα vintage δεν τα παω καλα αλλα νομιζω οτι to carl martin plexitone ειναι απο τα καλυτερα πεταλια για πλεξι ηχους και εχει eq πανω δικο του
2 σκαλες drive και booster δικο του.καινουριο 240 το δα καπου στις αγγελιες με 150
Μετα,για τα αυτια μου παντα,πας σε double trouble της visual sound που η καινουρια τους σειρα απλα ΣΠΕΡΝΕΙ απο οποια πλευρα και αν το δεις.
Και τελος αν θες κατι,σαφως πιο ακριβο μεν.αλλα και σιγουρο κοιτας τα tubedreamer του jam
Σε μέταλλοπέταλο για να βγει ήχος παίζοντας πάντα με τα eq είναι triple wreck distortion pedal,αλλά πανάκριβο.Adamo είπε:δεν ξερω αν αξιζουν παντα τα λεφτα τους αλλα οκ..εχει πολυ μεγαλες τιμες η αληθεια ειναι.Δες αυτα που σου ειπα να δεις τι σου ταιριαζει καλυτερα.Τωρα για το eq που λες οτι δεν εχει εχω καταληξει να πιστευω,μετα απο λιγη πειρα σε σοβαρο εξοπλισμο κα πεταλακια,οτι αν δεν σε καλυπτει ο ενισχυτης σε eq τοτε θες πεταλι eq στην λουπα.Τα πεταλια εχουν ,τα περισσοτερα,ενα χρωματισμο ειτε με tone ειτε χωρις και η σ αρεσει η οχι.Αν το θες σωνει και ντε αλλα θες αλλο σταμπιλαρισμα συχνοτητων τοτε πρεπει να ειναι γενικο.Πχ το metal muff που ειανι τρομερο πεταλι ειδικα για τα λεφτα του βγαζει καποιους ηχους αν παιξεις με το eq αλλα ειναι παντα χρωματισμος metal muff.Αν δεν σου κανει το χρωμα και οι συχνοτητες τοτε μαλλον δεν σου αρεσει το πεταλι.Κατα την γνωμη μου
Eυχαριστώ!kkmspm είπε:κατι τετοιο που ειναι και τζαμπα????
joyo american sound
δες και τα california και british που εχουν διαφορετικο χρωμα αν σου κανουν
βεβαια ειναι προενυσχηση και οχι καθαρο drive οποτε το βαζεις στη λουπα...
Ήθελα το marshall guv'nor 1.alderbody είπε:τι καθεσαι και σκας για τιμες?
Αφου εισαι του DIY, φτιαξε ενα απο τα σχεδια των ROGroove.
Αλλα για να ψαχνεις εσυ full tonestack μου μυριζει κατι αλλο.
...τι ενισχυτη εχεις?
Το άκουσα στο κλιπ και έμεινα μ :-X :-Xκας.alderbody είπε:απο ROG εχω φτιαξει πολλα projects και σχεδον ολα επαιζαν καταπληκτικα.
το κορυφαιο για μενα (το οποιο ποτε δεν εφυγε το pedal chain μου) ειναι το thor.
http://www.runoffgroove.com/thor.html
![]()
αυτα δεν ειναι προβληματα για τους DIYers...kbasilis είπε:Έχω όμως ένα κόλημα με τα Eq.
Μπορεί στα καθαρά μου π.χ. τα EQ να είναι όλα 12 η ώρα και στο drive να θέλω π.χ. λίγα μεσαία και πολλά πρίμα και μπάσα που μόνο με ένα tone στο πετάλι δεν γίνεται αυτό.
οχι ολα.Θα βρω τα υλικά από μαγαζί?
κακωςΓιατί από το διαδύκτιο δεν ψωνίζω.
αυτο ειναι για να γινει σωστο biasing στα jFETs.Κάτω αριστερά λέει Adjust for 4.5V at drain of FETs τί γίνεται με αυτό?
DIY = (και) υπομονηΗ πλακέτα είναι τελείως αυτόδυάτριτη και δεν ξέρω πόσο υπομονή θα έχω ώστε να μην κάνω κάποιο λάθος,χωρίς το tonestack έχει και layout και είναι λίγο καλύτερα και χωρίς αυτό γίνεται απλά θέλει υπομονή και δεν ξέρω αν θα την έχω,δηλ μπορεί να βιαστώ και να γίνει το φάουλ.
ειναι οντως πολυ amp-like πεταλι.Το guv'nor το είχα στο μυαλό μου ότι θα έχω 70s και jcm800 περίπου ήχους αλλάζοντας ρυθμίσεις στα EQ εννοείται,με αυτό θα τα έχω αυτά?Δώσε μια γνώμη γιατί ο ήχος είναι κάτσε καλά φέρνει πολύ σε ενισχυτή.
Έχω φτιάξει τρία ή μάλλον 4 απλά δεν δούλευε και ακόμα δεν έπιασα να δω τι έχει.alderbody είπε:Αν εισαι νεος στο ...επαγγελμα, κανε κατι πιο ευκολο για προπονηση.