Πληρως βοηθητικος. Καλως ηρθες στην παρεα μας. Αν θες πες για το κλακ στο πατημα πιο συγκεκριμενα. Αποφευγεται με καππιον τροπο; κουβεντα να γινεται φυσικα γτ ο πωλητης δεν απαντα αλλα θα συνεχισω να ψαχνω. Πες και γνωμες για κανενα πεταλι που πιυανον ειχες εμπειρια χωρις τα μειον
Για κλακ κλουκ και διακοπτες υπαρχουν πολλα ειδη και σου εδωσαν καναδυο ιδεες παραπανω. Νομιζω και με αντιστασεις μαζευεται αλλα ας απαντησει καποιος που φτιαχνει και ψαχουλευει πεταλια.
Αν εξαιρεσουμε τα true vintage πεταλια που αναφεραμε πριν και που εχουν τη μεγιστη γλυκαδα στον ηχο με τα αρνητικα τους βεβαια, πολυ καλή επιλογη ειναι το orange ταδε που ανεφερε καποιος πριν και ειναι πεταλι απο τους αρχικους σχεδιαστες του mxr phase90. Αντε βρες το ομως. Επίσης τα bad stone small stone ehx σε vintage ή μοντερνα εκδοχη ειναι αλλος ηχος που αξιζει να ακουσεις και να δοκιμασεις. Εσχατως μου αρεσει το bad stone και αντικαθιστα ενιοτε το mxr. Το dr fazeadellic η οπως λέγεται ειναι πολυ warm και μεσαιο χωρις θορυβο αλλα δεν ξερω που βασιζεται. Bγαζει 70ίλα στον ήχο δηλαδη. To walrus lilian επισης φοβερο. Αν και ισως μου ακουγεται λιγο τεχνητο artificial.
Σιγουρα ειναι αμετρητα πεταλια το ιδιο και καλυτερα. Δυστυχως στα περισσοτερα ψηφιακα πεταλια τυπου modulation ακουω το highend και τον ψηφιακο χαρακτηρα και με ξενερωνουν λιγο. Για live βεβαια το fidelity δεν παιζεται.....
Εχω εδω και κανα 6μηνο ενα tc electronic helix phaser που διαβαζω φοβερα review αλλα δεν το εχω καν συνδεσει. Φοβαμαι το ψηφιακο footprint.. Ετσι εγινε και με τα αριστα κατα τα αλλα digitech polara και nautilus στο παρελθον. Το ιδιο πιστευω οτι ισχυει και με τα αντιστοιχα modulation πεταλια της walrus που νομιζω ταιριαζουν καλυτερα σε synth και οχι κιθαρα. YMMV που λενε και οι ξενοι στα φορουμ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: