Μπορεί να γίνει... εξαρτάται από τα οπίσθια.bihlas87 είπε:Μετρησα το precision μου και ειναι 116.5. Το jazz λογω λοξων οπισθιων ειναι μακρυτερο?
Αν θες βοήθεια πες μου... ;DΑυτη ειναι, λογικα και ακριβως να ερχεται για μισο ποντο θα το στριμωξω στα τοιχωματα (της θηκης).
Εντάξει πια! Το κερδίσατε το σηματάκι...Μια χαρά θα χωράει, έτσι κι'αλλιώς η θήκη έχει λίγο περισσότερο χώρο στο headstock. Παρεμπιπτόντως, μιας και συζητάμε για μήκος, είναι περίπου 110 πόντους (οι μπασσίστες έχουν πλεονέκτημα μεγέθους), μετρώντας από το κέντρο του οργάνου.![]()
lol ;Dbloody_sunday είπε:Εντάξει πια! Το κερδίσατε το σηματάκι...;D ;D![]()
Μέχρι τώρα αυτό κάνω, απλά ας ξέρουμε κ όλες τις εναλλακτικές!Καλύτερα να το πάρεις σε μια gigbag μαζί σου παρά να τ'αφήσεις στις αποσκευές... Ειδικά όταν βλέπουν flight cases κάτι τους γυρνάει! :-X
Απ'το να τ'αφήσω ακόμα και με flight case στις αποσκευές το προτιμώ! Έλα όμως που δεν γίνεται με set neck! :-\Evilnye είπε:lol ;D
Μέχρι τώρα αυτό κάνω, απλά ας ξέρουμε κ όλες τις εναλλακτικές!
Άλλοι, το αποσυναρμολογούν και το μεταφέρουν.
Μου ακούγεται τρελός πονοκέφαλος...
Σε διαστασεις ομως, τα soft cases ειναι ιδια με τα hard cases, οποτε παλι εχεις προβλημα οταν προσπαθεις να φορτωσεις τα οργανα στο καρο.The Genius Loci είπε:Παιδιά οι καλύτερες μακράν δεν είναι ούτε οι σκληρές ούτε οι μαλακές, αλλά οι ημίσκληρες.
Μιλάμε πάντα για θήκες έτσι? 8)
Εννοώ αυτές που είναι foam-padded μέσα και με ύφασμα (καλύτερα αδιάβροχο) απ'έξω. Είναι πολύ ελαφρές, με ζώνες για την πλάτη και, κατά την γνώμη μου, προστατεύουν επαρκώς την κιθάρα/μπάσσο, από τα πάντα εκτός από τα καφριλίκια.
Όχι, εγώ μιλάω γι'αυτά που είναι στο σχήμα του μπάσσου, όχι τα ορθογώνια!Nikoubis είπε:Σε διαστασεις ομως, τα soft cases ειναι ιδια με τα hard cases, οποτε παλι εχεις προβλημα οταν προσπαθεις να φορτωσεις τα οργανα στο καρο.Padding εξαλλου εχουν και ολες οι καλες gigbags.
Ιδιου τύπου είναι.Η αρέσκεια του ήχου τους εξαρτάται από τα γούστα κάθε ατόμου.stepar10 είπε:Διαφορές στους μανήτες?
Τo basswood είναι μαλακό ξυλό με ουδετερο σχετικά ήχο.Διαφορά basswood - maple σωμα?
Είναι μικρότερα.Διαφορές vintage ταστων με κανονικά?
9/10 φορες το maple ειναι αρκετα βαρυτερο απο το basswood, γι'αυτο και σπανια χρησιμοποιειται για ολοκληρα σωματα. Η χρηση που γινεται συνηθως ειναι για top.Stoner Jackass είπε:...Τo basswood είναι μαλακό ξυλό με ουδετερο σχετικά ήχο.
Το maple είναι σκληρό και πυκνό ξύλο με πιο διαυγή πρίμο ήχο.Ειναι και ελαφρύτερο πιστεύω.
Μαι μιστέικ.Alder θα είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα.KostasP είπε:9/10 φορες το maple ειναι αρκετα βαρυτερο απο το basswood, γι'αυτο και σπανια χρησιμοποιειται για ολοκληρα σωματα. Η χρηση που γινεται συνηθως ειναι για top.
Το πρώτο.Το maple μου αρέσει από όλες τις απόψεις.Το έχω παίξει.Οι μαγνήτες είναι αξιοπρεπείς.Stoner Jackass εννοείς αυτό;
http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vm_modified_jazz_70_owt.htm
η αυτό? http://www.thomann.de/gr/fender_sq_vintage_mod_jazz_owt.htm