Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Ωραιά επιλογή μαγνητών :). Έκανα και γω μία super-strat την προηγούμενη εβδομάδα. Είχα στο μυαλό μου περίπου την '80s super-strat του Murray.

guitar51.JPG

guitar61.JPG

Nice! Εσυ τι μαγνήτες έβαλες? Με τόσα διακοπτάκια, να κάνουμε παρέα lol  ;D ;D ;D

Panagiotisrx7 είπε:
Nice! Εσυ τι μαγνήτες έβαλες? Με τόσα διακοπτάκια, να κάνουμε παρέα lol  ;D ;D ;D
XAXAXAΧ πρaγματικά!!!! Έβαλα 1 rockfield mafia bridge, 1 vr-1 tesla middle και 1 rockfield swc.

Πωωω Πανο αρρωστια ρε φιλε η Strat.. :o Δειχνει απιστευτα!!

Pilgrim κ η δικη σου δειχνει σουπερ φιλε  :)

Μπραβο ρε guyz.

Παιδες ειχα πολυ καιρο να μπω και θαμπωθηκα!!!

Ρε Κωτσο τι να πει κανεις... Δεν ξερω ποια ειναι πιο ωραια holo απο τις 2. Πολυ ωραιο διδυμο φιλε, μεγειες.

Παναγιωτη αυτο το σωμα που πηρες ΜΑΜΑΕΙ ΟΣΟ ΔΕ ΠΑΕΙ! Πως λεγεται και ποσο κοστισε αν επιτρεπεται? Το ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟ ΘΕΛΩ! Τρελος συνδιασμος, μπραβο για το γουστο ρε φιλε!

Pilgrim εχω την εντυπωση οτι επεσες μεσα στο Murrey concept! Μεγειες! Για πες εντυπωσεις απο Rockfield και καμια παραπανω πληροφορια για τον Tesla γιατι τον ακουω πρωτη φορα!

Παιδες μεγεια τα κιθαρονια :)

Κωστα, σουπερ η κραμερια :)

Παναγιωτη η κιθαρα ειναι ονειρο :)

Ενα τετοιο σωμα περιπου ειχα βαλει στο ματι οταν εψαχνα να φτιαξω κιθαρα απο τη warmoth. Και το συνολικο αποτελεσμα αισθητικα ειναι πολυ κοντα σ'αυτο που φανταζομουν.

Μπραβο μαν, πολυ καλογουστο project ;)

Φιλε Pilgrim, σουπερ το κιθαρακι επισης :)

Κλιπς παιδες :)

Oi rockfield, ειναι πολυ κορυφαίοι μαγνήτες. Βγάζουν μία κρυστάλλινη διαύγεια στον ήχο!!! Ο mafia είναι για metal καταστάσεις και με θυμίζει λίγο distortion απο '80ς  :D. Ο swc είναι πιο bluezo-jazz κατάσταση αλλά σε κατάσταση full gain, μπορεί να βγάλει ήχο σαν το ομώνυμο τραγούδι των megadeth από το rust in peace. Γενικά θα λέγα πολύ ευέλικτοι μαγνήτες. 'Οσο για τους tesla, είναι σχετικά νομίζω καινούρια εταιρία αλλά με πολύ ποιοτηκά προιόντα. Έψαχνα να βρω, έναν middle vintage fender αλλά δεν έβρισκα, και μετά με ήρθε φλασιά να τσεκάρω και οι tesla αν είχαν αντίστοιχο μοντέλο και έπεσα διάννα. Τσέκαρε το site http://www.teslapickups.com/.

Guys thanks for your kind words (excuse me for writing in English; but i am currently in Spain). I will make a review on the forthcoming week.

σε καμμια δεκαρια περιπου μερες θα την εχω σπιτι...kramer Stagemaster σε μαυρο χρωμα με αυτο το μανικι.. :P :P

κωστα Thanx γιατι οτι εχεις ποσταρει στο συγκεκριμενο thread ειναι πολυ χρήσιμο ( ειδικά οτι αφορα τις kramer) ;D ;D

Kramer_Stagemaster.jpg

Koυκλα! Oι archtop μετρανε οι μη δε με ενθουσιαζουν.

Και το claw inlays ειναι τελεια!

Εγω δυστηχως αποχωριζομαι μαλλον την Nightswan μου για τα ματια μιας αλλης και μενω με τη Voyager :'(

Eλπιζω να βρει κανα καλο σπιτι!

Stinky είπε:
Koυκλα! Oι archtop μετρανε οι μη δε με ενθουσιαζουν.

Και το claw inlays ειναι τελεια!

Εγω δυστηχως αποχωριζομαι μαλλον την Nightswan μου για τα ματια μιας αλλης και μενω με τη Voyager :'(

Eλπιζω να βρει κανα καλο σπιτι!
θενκς φιλε μου!αμα σας προλαβαινα κ σενα κ τον κωστα θα αγοραζα κ την δικια σου κ την gunslinger του κωστη,αλλα εμεινα προς το παρον ταπι (πληρωσα κ κατι δανεια αυτην την βδομαδα).ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ που δινεις αυτο το εργαλειο που εχεις...κρατα την βρε φιλε ειναι κριμα τετοιες κιθαρες ΔΕΝ ξαναβρισκονται/// :( :(

Ειναι φοβερο οργανο και δεν θα το δωσω για να παρω κατι της σειρας...

Θα παρω κατι ανταξιο του παντα στο superstrat υφος που αγαπαμε!

80'ς. Γιατι ετσι μας αρεσει!  :P

Stinky είπε:
Ειναι φοβερο οργανο και δεν θα το δωσω για να παρω κατι της σειρας...

Θα παρω κατι ανταξιο του παντα στο superstrat υφος που αγαπαμε!

80'ς. Γιατι ετσι μας αρεσει!  :P
ωραιος ( γιατι ετσι μας αρεσει= ολα τα $$$),χα,χα

αν ειναι να παρεις ακομη πιο εργαλειο απ αυτο ,τοτε οκ,go for it! ;) ;) ;)

Panagiotisrx7  και  ThePilgrim απλά φοβερές. Σοφή επιλογή οι Rockfield. ;)

scofield, οτι και να σου πω είναι λίγο.  :P

Stinky κάτσε να δω τι θα πάρεις, για να στα "χώσω" που πουλάς τη Swan. ;D ;D ;D

Regent είπε:
Panagiotisrx7  και  ThePilgrim απλά φοβερές. Σοφή επιλογή οι Rockfield. ;)

scofield, οτι και να σου πω είναι λίγο.  :P

Stinky κάτσε να δω τι θα πάρεις, για να στα "χώσω" που πουλάς τη Swan. ;D ;D ;D
thanx Regent!οταν την παραλαβω με το καλο θα ανεβασω φωτο! ;)

Ήρθε και η Krammer...να δω για ποια θα πρωτογράψω...

Το βράδυ photos.

Κώστα, μάλλον θα χρειαστώ τα φώτα σου για ορισμένα πράγματα  ;D ;D ;D

Iδου το αποκτημα. Να ναι καλα ο Κωστας που την αποχωρηστηκε και ο Blackie που θα κανει αυριο τον κουριερα για να μου ρθει Σαλονικα. Παιδες χιλια ευχαριστω ειλικρινα!

as.jpg

Η swan ειναι οργαναρα. Το πιστευω απολυτα. Απλα δεν μου καθησε καλα το μανικι στο χερι. Προτιμω το maple. Αλλα σε ομορφια η Slinge την κανει μεροκαματο ανα πασα ωρα και στιγμη.

Χθες αγορασα απο τον συμφορουμιτη Manos_EVH και τον Cornford Roadhouse και ανυπομονω να δω πως θα δεσουν!

Παναγιωτη μεγειες ρε φιλε! Περιμενω φωτογραφιες και εντυπωσεις!

Λοιπον ξεκιναμε  :) -

Στο τραπεζι του "πονου"  :D Ξεκιναει το πακεταρισμα.

DSC02798.jpg

Εδω 2 φωτο που δειχνουν λιγο απο το σεταρισμα

DSC02805.jpg

DSC02807.jpg

Κοιταξτε ποιοτητα,Brass block κ Brass μονωση στο cavity.

DSC02802.jpg

Aluminum covers

DSC02804.jpg

To πακεταρισμα..

DSC02815.jpg

Ετοιμη  :)

DSC02818.jpg

ΥΓ Πανο οτι θες στειλε μην

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back