Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

2 σελιδες πριν! Εισαι αρχοντας!

Iδου το αποκτημα. Να ναι καλα ο Κωστας που την αποχωρηστηκε και ο Blackie που θα κανει αυριο τον κουριερα για να μου ρθει Σαλονικα. Παιδες χιλια ευχαριστω ειλικρινα!

Nα σαι καλα ρε φιλε! Σου χρωσταω!

Αν χρειαστεις ποτε τιποτα απο Σαλονικα η οτι αλλο μπορω να βοηθησω εδω ειμαι!

blackie είπε:
Για μενα τιποτα ε... :'(

Εγω φταιω... :-\

Επρεπε να την ειχα αφησει τη γειωση ξεκολλητη... ;D
Χαχαχα  ;D Γερασιμε κατ'αρχην σε ευχαριστω εγω φιλε  :)
Θα σου εκανε χουνερι Κωστα αλλα δεν σε πετυχε στο τηλ  :D Πλακα ξερεις.

Καλα που δε με πετυχε δηλαδη! Δεν ειμαι για τετοια θα σπαγε η καρδια μου...

Ρε φιλε κριμα που ειστε μερικα χιλιομετρα μακρια! Να πιναμε κανα καφε να γνωριστουμε και απο κοντα...

Stinky είπε:
Καλα που δε με πετυχε δηλαδη! Δεν ειμαι για τετοια θα σπαγε η καρδια μου...

Ρε φιλε κριμα που ειστε μερικα χιλιομετρα μακρια! Να πιναμε κανα καφε να γνωριστουμε και απο κοντα...
Nαι οντως..Εαν κατεβεις για Big four(Metallica,Megadeth,Slayer,Anthrax) κατι μπορει να γινει  :)

Mπα δεν ειμαι για Big Four...Πολλα τα λεφτα, και θα προτιμησω να παω Βουλγαρια για Venom και AC/DC. Παιζω και με Metalucifer Γερμανια και ειμαι ταπι και ψυχρεμος :P

Η συμπτωσαρα ειναι οτι μαζι μας παιζει και η καινουρια μπαντα του Alan Davey απο Hawkwind που λεγεται Gunslinger! Σημαδειακο?

Stinky είπε:
Scofield αν η κιθαρα που εχεις αβαταρ ειναι δικια σου και δεν εχεις βαλει φωτο εισαι απαραδεκτος! ;D
οχι φιλε μου,δυστηχως μακαρι να ηταν...... :P :P :P :P,για την ιστορια ειναι μια customized kramer....εγω περιμενω ακομη την stagemaster...αντε να δουμε! ;D ;D

Panagiotisrx7 είπε:
Έτοιμη η Warmoth...σε αναμονή της Kramer. Sorry για την ποιότητα, αλλά είναι από κινητό οι photos (είναι πολύ πιο ωραία από κοντά!!!  ;D )

Απιστευτη!!! Μεγειες... Ειναι εξολοκληρου warmoth;; ποσο κοστισε περιπου αν επιτρεπεται  ???

Τα βασικά, Warmoth ναι. Parts έπαιξαν και από αλλού.

Κόστος 2++++

Το σώμα που είχε ρωτήσει ένας φίλος πρίν κάτι σελίδες είναι ~750$+ αν θυμάμαι καλά.

Ευχαριστώ

Ωραιος! ...ή μαλλον, πολυ ωραιος!

2 thumbs up (συνονοματε) Παναγιωτη.

1 για τις κιθαρες, και 1 για το παιξιμο.

ωραιος κ απο μενα!!ωραιος ηχος....ποσταρετε παιδες να ακουμε κ μεις λιγο να ξεχαρμανιαζουμε.. :P :P :P

Εισαι ωραιος Παναγιωτη! Πολυ σωστος ηχος και ωραιο παιξιμο!

Αντε ποσταρε καμια φωτο την Κραμερ!

Κιθάρες --> POD2 --> Lexicon Omega --> Nuendo

Τα drums είναι τα Addictive, νομίζω το 90's rock ή hard rock kit (κάτι τέτοιο τέλος πάντων) fine tuned by me. Το μπάσο ήταν Trilogy 4 string modern full range.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back