Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

Τhanx guyz για τα comments. :D :D :D

Costas-Grinder είπε:
Μεγάλε μου που την βρήκες αυτήν; Θέλω να πάρω μια παρόμοια στην κορούλα μου για τα 2α γεννέθλιά της! Έχεις καμιά καλή ιδέα; Εγώ μπάνιζα μια Hello Kitty κοριτσάκι γαρ  :)
Φίλε μου την έφερε ένας πολύ καλός φίλος Πολωνός πριν 2 χρόνια.

Είναι custom made απο Πολωνό luthier (δεν ειναι ο Ran).

"Δεθηκε" πριν κανα 2ωρο.

Μου εφαγε λιγη ωρα να ανοιξω λιγακι την τρυπα του pot ωστε να χωρεσει αυτο που ειχα περισσεμα,κατ'αλλα ολα πηγαν ρολοι  :)

Θελει βεβαια Fret dress για να δειξει αυτα που μπορει μιας κ το μανικι ειναι NOS κ δεν ειχε μπει ποτε πανω σε σωμα αλλα ακομη κ ετσι η κιθαρα..can fn' shred  :)

Μαγνητη εβαλα εναν αρχαιο Bill Lawrence 500XL,το τρεμολο ειναι οριτζιναλ Floyd κ τα κλειδια Grovers.
Κουκλάρα. Ο Bill Lawrence τρομερός, τον έχω στη Stealth.

Αν αποφασίσεις να το δώσεις παρε τηλ. μη το βάζεις αγγελία. :D

πρωι πρωι χαζευοντας στο ιντερνετ επεσα πανω σ΄αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=zaNAiQAwciM

κ επαθα πλακα...η Βανδη που την βρήκε την Κramer????ειναι αμερικανικη?κ γω που ψαχνω να βρω δυσκολευομαι να βρω... ??? ???

Του Τόνυ θα είναι...

Panagiotisrx7 είπε:
Who is Tony?
Tony Kontaxakis

Μέλος εδώ, παλιός πολύ καλός κιθαρίστας κουμπάρος της Βανδή (Καρβέλας στα 80ς κλπ)

Κάφτης.....

Tονυ ρε μπαγασα εγω μονο την Stagey ηξερα οτι εχεις  :D Ποτε την πηρες την Baretta? Μαματη φιλε  :)

την ειχα δωσει στη Δεσποινα πριν 5 χρονια για το show στο rex και ενας γνωστος σχεδιαστης την γεμισε με swarovski(ξερετε χαντρες σαν τα amplified t-shirts)

λεω να την ξαναμαζευω σιγα-σιγα

Παιδες ηρθε..

Η πλακα ειναι οτι παιζει ετσι οπως δειχνει..  

Εχω παθει σοκ.. Oλες οι φωτο ειναι τραβηγμενες χωρις φλας! :o

DSC02732.jpg

DSC02724.jpg

DSC02725.jpg

DSC02737.jpg

DSC02740.jpg

DSC02738.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Kostas-5150 είπε:
Παιδες ηρθε..

Η πλακα ειναι οτι παιζει ετσι οπως δειχνει..  

Εχω παθει σοκ.. Oλες οι φωτο ειναι τραβηγμενες χωρις φλας! :o

DSC02732.jpg

DSC02724.jpg

DSC02725.jpg

DSC02737.jpg

DSC02740.jpg

DSC02738.jpg
ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΥΩ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.... :P :P :Pκώστα η κιθάρα ειναι γ*******,μεγεια!! :P :P

Ποοοοο, απλά κορυφαία  :D :D. Μεγειά και καλόπαιχτη  :)

Κούκλα Κώστα, καλόπαιχτη....αλλά μου φαίνεται οτι η συλλογή σου γίνεται κάπως μονότονη, αν θες να ξαλαφρώσουμε... ;D

Ανέβασε κάνα κλίπ με τη sustainer  :D

Eυχαριστω παιδια ειλικρινα  :)

Εχω φαει κολλημα με το Sustainer system,θα προσπαθησω αυριο μεθαυριο να ανεβασω κανα βιντεακι.

Να κανονισουμε οσοι θελετε καμια συναντηση σε στουντιο,να παιξουμε,να τα πουμε κτλ  :)

Xαχαχα οχι ρέ'συ.

Υπαρχουν τυποι εδω που δεν εχουν χωρο ουτε για να περπατησουν στο σπιτι απο τις κιθαρες.. :D Παταρια,αποθηκες,παντου  :)

Δεν ξερω δεν μπορω να τις εχω στην ντουλαπα ρε γμτ..

Ηδη σκεφτομαι να τις περιορισω στις 3  :-\

ΥΓ Ασε γιατι υπαρχει τωρα στο ebay κατι που δεν μ'αφηνει να ηρεμησω..μια Mason Bernard..Oι κιθαρες που εφτιαχνε ο Bernie Rico οταν εφυγε απο την εταιρια του το '90.. Εφτιαξε μολις 303.. :-\

DSC02504.jpg

Έτοιμη η Warmoth...σε αναμονή της Kramer. Sorry για την ποιότητα, αλλά είναι από κινητό οι photos (είναι πολύ πιο ωραία από κοντά!!!  ;D )

Panagiotisrx7 είπε:
Έτοιμη η Warmoth...σε αναμονή της Kramer. Sorry για την ποιότητα, αλλά είναι από κινητό οι photos (είναι πολύ πιο ωραία από κοντά!!!  ;D )

Μπράβο μάστορα, φοβερή την έκανες!!!!!! Καλόπαιχτη!!! Τι μαγνήτες 'εβαλες πάνω γιατί δεν μπορώ να διακρίνω καλά

Thanks man^^^

Bridge - Dimarzio Andy Timmons

Mid -  Seymour Duncan Duckbucker

Neck - Dimarzio Air Norton S

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back