Vintage 80's Super Strats Teaser Thread 2

επαιζε με τους bikini απο οτι θυμαμαι , απιστευτος παιχτης ( temesvari varsanap το τραγουδι )

Η μοναδικη φορα που ακουσα sustainer μαγνητη και ηθελα αμεσως να παω να τον αγορασω !

Σωστος ναι,ετσι νομιζω  :)

Εμενα με ιντριγκαρει οτιδηποτε μπορει να με βοηθησει να "βγαλω" εναν κουλ ηχο ξερεις,καπως ετσι εβλεπα παντα το Floyd Rose.

Hθελα παντα να δοκιμασω κιθαρα με Sustainer,ξερεις ολο αυτο με το Harmonic feedback κτλ.

Για να δουμε  :)

δεν εχω ακουσει απο κοντα ουτε το παλιο αμερικανικο jacksons sustainer ουτε το sustainiac . στα βιντεο που ακουσα το αποτελεσμα ειναι πολυ οργανικο και ειναι σαν να παιζεις διπλα απο ενισχυτη .

Αντιθετα με το sustainer της fernandez που εχω παιξει , το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οπως στα βιντεο. σαν ενα ζαλισμενο κουνουπι  ;D , πολυ ψευτικο .

scofield είπε:
φοβερη ειναι,με ωραιο γκραφικ,αλλα για να την παρω τοσο που την εχει πρεπει να πουλησω το αμαξι μου... ??? ???
XAXA πραγματικά

Kostas-5150 είπε:
Kramer MADE in USA.. ;D

Μπραβο μπραβο!!! Το κορυφαιο μανικι εβερ κατα την γνωμη μου.

Το πηγε ο Eddie στον Εrnie Ball οταν σχεδιαζαν την sign.Music Man κ του ειπε "αυτο το μανικι θελω,καντο copy paste"

κωστα να σε ρωτησω κατι με αφορμη το σχολιο σου, επειδη ψαχνω τετοιο μανικι για να το βαλω σε μια παρτκαστερ που σκεφτομαι να φτιαξω. ποιες ειναι οι διαστασεις του και ξερεις αν π.χ. παρειγγελνα κατι τετοιο στην warmoth αν θα ηταν εξισου καλο σαν της Krammer.

Y.Γ. Ολες οι κραμερ που εχεις δειξει εχουν το ιδιο μανικι?

απο προσωπικη επωδυνη εμπειρια

Τα μπρατσα των evh ειναι πιο φαρδυα στο heel . δεν ταιριαζουν με τιποτα σε σωμα fender και σε σωμα warmoth με 2 - 3/16 .

Των κραμερ το μανικι ειναι αισθητα λιγοτερα παχυ απο οτι ενα αντιστοιχο των evh.

Μπορεις να παραγγειλεις ενα μανικι απο warmoth η καλυτερα απο musikraft και να το παρεις με τα specs σου

δηλαδη

heel 2-3/16

nut 1-5/8 ,αρα που πηγαινει το κλασσικο r2 locking nut

Radius παλι το κλασσικο 12 ( αν βαλεις floyd οπως φανταζομαι θα βαλεις πρεπει να επιλεξεις 10 εως 12 radius για να μην μπλεξεις με πατεντες)

Back profile assymetrical 0,815 -0,940 που και για μενα ειναι το ιδανικο πραγματικα 

κτλ κτλ

αλλα πανω απο ολα να ξερεις το heel και τις ακριβεις του διαστασεις

Ksekourdistos είπε:
καλα η κλιμακα να ναι 25,5' εννοειται  ;D
δεν ειναι απολυτο αυτο.

H swan εχει 24,75 και το μανικι της ειναι  super.

κώστα serial B22707 χωρις να αναγράφεται american στο headstock ειναι japan μοντελο η οχι?

scofield είπε:
κώστα serial B22707 χωρις να αναγράφεται american στο headstock ειναι japan μοντελο η οχι?
Εαν εχει pointy headstock τοτε ειναι στην καλυτερη περπτωση Ιαπωνικο μοντελο εαν ομως εχει το classic Headstock σαν κ την Star του Stinky ειναι Αμερικανικο.

ValteR είπε:
ρε σεις αυτη εδω λεει τιποτα ? επειδη ειμαι λιγακι ασχετος, απο τιμες. http://cgi.ebay.com/KRAMER-MONSTERS-OF-ROCK-ELECTRIC-GUITAR-RARE_W0QQitemZ260571137604QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item3cab400644
H Monsters Of Rock Baretta βγηκε σε 12 κομματια το 1988 προς τιμην των Van Halen οι οποιοι ηταν Headliners στο συγκεκριμενο φεστιβαλ εκεινη την χρονια.Ο Eddie εδωσε την ιδεα στον Benardi κ στον Klein.

Η κιθαρα ειναι μια Baretta IΙ με το γνωστο Full Bound Claw inlays μανικι κ το σουπερ κουλ graphic απο την αφισα κ τα flyers εκεινου του φεστιβαλ.

Επισης κ οι 12 κιθαρες εχουν τις υπογραφες ολων των μελων του συγκροτηματος (VH)

Η κιθαρα δηλαδη απο την "γεννηση" της ηταν πανακριβη κ συλλεκτικη,βεβαια ισως κυκλοφορουν κ αντιγραφα..οποτε προσοχη,πρεπει να υπαρχει η υπογραφη του Dennis Klein στο graphic αλλα κ το πιστοποιητικο απο το εργοστασιο.

Για 2K$ αξιζει,αλλα οχι παραπανω,με 3Κ$ παιρνεις Ripley,2 Swan,2 Custom Stageys Mach I κτλ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Focus 6K μια χαρα κιθαρα,εως κ 400$-450$ ειναι καλα μιας κ εχει σπανιο χρωμα.

Oπου βλεπεις F=Focus=Japan model=Μια χαααρα οργανα σε κατι παραπανω απο μια χαρα τιμη :)

Kostas-5150 είπε:
Focus 6K μια χαρα κιθαρα,εως κ 400$-450$ ειναι καλα μιας κ εχει σπανιο χρωμα.

Oπου βλεπεις F=Focus=Japan model=Μια χαααρα οργανα σε κατι παραπανω απο μια χαρα τιμη :)
thanx!αλλα η πρόταση για την sustainer (απο μερους μου),ισχυει ακομη!οταν την παρεις περιμενουμε post σου για φωτο!!! ;D ;D ;D ;D

scofield είπε:
thanx!αλλα η πρόταση για την sustainer (απο μερους μου),ισχυει ακομη!οταν την παρεις περιμενουμε post σου για φωτο!!! ;D ;D ;D ;D
Πιστευω θα'ναι εδω σε λιγοτερο απο 20 ημερες,θα δεις φωτο    ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back