- Πόντοι
- 18
Πολυ καλη η τιμη φιλε μου εαν η κιθαρα ειναι οπως την περιγραφει 

Μεγάλε μου που την βρήκες αυτήν; Θέλω να πάρω μια παρόμοια στην κορούλα μου για τα 2α γεννέθλιά της! Έχεις καμιά καλή ιδέα; Εγώ μπάνιζα μια Hello Kitty κοριτσάκι γαρRegent είπε:Ρε πάρτε τα κουβαδάκια σας και πάτε σε άλλη παραλία. ;D
Αυτή είναι η καλύτερη superstrat ever.
Alder, maple, Di Marzio Area 67.
![]()
PS. o Rock Star στη φωτό είναι ο κανακάρης μου, οπότε προσέξτε τι θα πείτε. ;D
Εχει τον 500Τ της Gibson,δεν μου αρεσει κ πολυ..Πολλα πριμα,μεσαια ετσι κ ετσι κ λιγα μπασα.Panagiotisrx7 είπε:Κώστα γνωρίζεις σε αυτήν τη κιθάρα ποιός ήταν ο original μαγνήτης της;
Ποοο, πραγματικά κάνει μπαμ ότι δεν είναι krammer.....ότι να'ναι >Kostas-5150 είπε:Παιδες απλα μια προειδοποιηση - Επειδη πολλοι χαζευετε στο Αγγλικο eBay μην τυχον κ μπει κανεις στον πειρασμο να "χτυπησει" αυτη την "Baretta"(εδω γελαμε)
http://cgi.ebay.co.uk/KRAMER-BARETTA-1986-BLACK-EBONY-Neptune-NJ-USA_W0QQitemZ120548784335QQcmdZViewItemQQptZUK_Musical_Instruments_Guitars_CV?hash=item1c114478cf
Ειναι Striker αγνωστου ταυτοτητας κ λοιπων στοιχειων - Προσεξτε το λογκο στο χεντστοκ,χαχαχα εχει κολλησει απο πανω ενα Kramer AmericanΔειτε πως φαινεται.. Βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο ετσι >
Αλλο σωμα,αλλα parts,αλλα,αλλα..