Vigier

φίλε μου χαιρόμαστε ιδιαίτερος που ήρθες στην παρέα μας και συμμετέχεις στις συζητήσεις μας αλλά μερικά θέματα έχουν πλέον εξαντληθεί σε απίστευτο βαθμό εδώ και πολύ καιρο και καταντάνε βαρετά εως γραφικά...

εγώ να δεις με πόσους νταλαβεριζομαι καθημερινά και αν ξέρω απο κακή εξυπηρέτηση..

ο νάκας και ο νάκας και ο νάκας!!!! 8O (επιμένω :D :D )

σε πειραζω!!!

να σας πω και το καλυτερο...

στα πρακτορεια σε ενα δρομολογιο που ειχα επιασα κουβεντα με εναν οδηγο του νακα (ξερετε με το πιανα yamaha στο πλαι) του λεω "ρε φιλε, μας ξεβρακωνει που μας ξεβρακωνει ο νακας τουλαχιστον σας πληρωνει καλα?"

και η απαντηση "@ρχι : " (δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο)

Δινοντας ενα τελος στην συζητηση περι Νακα kai Vigier θα ηθελα να πω οτι εκλεισα συμφωνια για παραγγελια με τον υπευθυνο μουσικων οργανων στην Παιανια,και επειδη του ειπα οτι υπαρχουν και αλλα παιδια με παραπονα,μου ζητησε ευγενικα να επικοινωνησω με οσους ειχαν προβλημα και να τους φερω σε επαφη μαζι του.

Εαν καπoιος νομιζει οτι αδικηθηκε σε θεμα Νακα και Vigier,και σε οτιδηποτε αλλο και επιθυμει ακομα να προβει σε παραγγελια η διευκρινηση ας μου στειλει mail στο [email protected].

Ας ξεκαθαρισουν μερικα πραγματα,διοτι καλο ειναι να κανουμε ενσταση σε καταστaσεις και προσωπα αλλα οταν ερχεται η ωρα να βγαινουμε μπροστα...Να τους δειξουμε οτι εχουμε λογο και αποψη!!!!!!

πολυ απλα πες τους οτι ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!! :twisted:

...ετσι απλα :wink:

σιγα μην τους παρακαλεσεις κιολας να γινουν καλυτεροι για να τους δωσεις τα λεφτα σου..απλα ψωνιζεις απο αλλου και τελειωσε η υποθεση!!

σιγα μην τους παρακαλεσεις κιολας να γινουν καλυτεροι για να τους δωσεις τα λεφτα σου..απλα ψωνιζεις απο αλλου και τελειωσε η υποθεση!!
Έτσι είναι ακριβώς, εμένα τουλάχιστον με έχουν χάσει από πελάτη προ πολλού…

παντως σημερα που περασα απτο guitar store του νακα ηταν ευγενεστατοι και εξυπηρετικοτατοι..vigier τελος ομως..τους εχει μεινει μονο μια εκει και θα παρουν νεες σε κανα 3μηνο..

Sωστα Whitenoise,kαι εγω που την παρηγγειλα σε 3μηνες θα την παρω...2.000 εuro πηγε το μαλλι!!

και αυτη που εχουν εκει τοσο εχει,επαιξα και ηταν πολυ καλη αλλα δεν μου αρεσε το χρωμα (που δεν αλλαζει)και οτι ειχε 3 single (αλλαζει αυτο).

πολυ καλη κιθαρα ομως αλλα με βλεπω να παιρνω αυτην λιαν συντομος..

http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-186888.html?sn=28cd66a76e0739cbfe15ccf171145b52

αρρωστιααααααααααααα (την οποια βρηκα στην ελλαδα 3400)

στο guitar store του νακα στην χαριλαου τρικουπη στην αθηνα,πολυ καλο παλικαρακι ο πωλητης και χαβαλες.

και η κιθαρα πολυ καλη αλλα οχι αυτο που θελω,εξερετικη ομως δεν μπορω να πω.

η κιθαρα σου φιλε αντωνη ειναι πολυ πρωτη,αυτη μαλιστα,αλλα δεν θα αντεχα να περιμενω ενα 3μηνο :cry:

Exeiς δικιο ρε φιλαρακι...αλλα πριν μπω φανταρος,δηλαδη πριν 1μιση χρονο,ειχα τσιμπησει και μια Tom Anderson,αρα δεν την εχω χορτασει ακομα και αφου παρω την Vigier,δεν νομιζω να ξαναπαρω κιθαρα,απλα θα συνεχισω για να τελειοποιησω το rack μου....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back