- Πόντοι
- 1
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την Excalibur Industrial που είναι γύρω στα 1400- 1500Ε. Χωρίς να υπολοίπεται σε ποιότητα κατασκευής των άλλων μοντέλων, απλά δεν προσφέρει το πλήθος επιλογών των άλλων της σειράς.
Sorry goat ' date=' Fernandes ήταν... :roll:
Σου βρήκα τι θα κάνεις το υπόλοιπο της μέρας σου... :lol:
http://www.unfretted.com/loader.php?LINK=main[/quote']
Mε εκαψες ρε dexer........ :x :x :x![]()
![]()
Γραφω μαθημα βαρβατο την τεταρτη..... Ασε με να βιαβασω....![]()
Ασχετο,.......καλα εεε ο dexter το κινουμενο σχεδιο γ@#$%ει ετσι???
δεν το συζητω ειναι απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!
Ευχαριστω για το link dude!!!!
Είχα την τύχη να παίξω με μια Vigier excalibur ενός φίλου και πραγματικά είναι ακριβώς αυτό. Δεν σκευρώνει με ΤΙΠΟΤΑ. Η εν λόγω κιθάρα είχε ρυθμιστεί όλο κι όλο μια-δυο φορές από τα 80's!IraklisZS είπε:φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, δηλαδή ο λαιμός δεν θα σκευρώσει ποτέ?
Μετά από μια βόλτα από ελλάδα στο Göteborg και ξανά πίσω μέσα σε μια βδομάδα η κιθάρα είχε... "πάρει" αρκετά μπορώ να πώ. Κι εγώ ήμουν αυτής της πεποίθησης μέχρι που είδα τ'αποτελέσματα του "πέρα-δώθε"!georgekz750 είπε:Ειχα μια για μερικα χρονια.
Υπεροχη κιθαρα, αν και τελικα της αποχωριστηκα γιατι ηταν τοσο υπερβολικα "ευκολη" που εμοιαζε σαν να παιζω playstation, σε σχεση με τις strat μου. Θα προτιμουσα λιγο πιο παχυ μανικι παντως.
Σιγουρα δεν σκευρωνει (βεβαια προσεχω οσο περισσοτερο μπορω τα οργανα), αλλα επισης ειμαι πεπεισμενος οτι και οποιαδηποτε fender δεν σκευρωνει , αρα δεν το θεωρω κατι τοσο σημαντικο.
α,σαν τη βολτα που κανουν ΟΛΟΙ οι Ελληνες καθε εβδομαδα δηλαδη! ;D ;D ;DΜετά από μια βόλτα από ελλάδα στο Göteborg και ξανά πίσω μέσα σε μια βδομάδα
ΟΛΑ τα ΞΥΛΙΝΑ μπρατσα μπορει να "παρουν" αν τα μεταφερεις απο τη μια extreme κληματολογικη κατασταση στην αλλη (π.χ. Σουηδια-Ελλαδα),αν μενεις ΑΘΗΝΑ η περιπτωση να "παρει" το μπρατσο ειναι σπανια (εκτος κι αν μενεις σε υγρο σπιτι που το καλοκαιρι "στεγνωνει" η αν εχεις τις κιθαρες σου πολυ κοντα σε καλοριφερ/κλιματιστικο) και παλι ομως το truss rod να ειναι καλα....Σιγουρα δεν σκευρωνει (βεβαια προσεχω οσο περισσοτερο μπορω τα οργανα), αλλα επισης ειμαι πεπεισμενος οτι και οποιαδηποτε fender δεν σκευρωνει