(Video) ... Κρύο-->Φόρμα-->Σπίτι-->Strat-->Suhr Riot-->Traynor-->Jam.....

dvat

Μέλος
Πόντοι
36

ένα jam ηχογραφημένο προ ολίγων ημερών που ξέθαψα συμμαζεύοντας τα αρχεία μου στον υπολογιστή. Ηχογραφημένο από την καμερούλα του mac...

Σχολιάζουμε οτιδήποτε (κουβέρτες, φόρμες, ακαταστασία κλπ κλπ) αλλά κυρίως θα προτιμούσα να εστιάσουμε στον ήχο. Γενικότερα, strat με drive είναι topic που με απασχολεί τελευταία. Δεκτές προτάσεις για μαγνήτες και overdrive pedals. H κιθάρα είναι μαμά American Standard σεταρισμένη με 10άρες...

Θες να τα ακούσεις βραδιάτικα  ;D

Δεν ξέρω τι θα γράψει ο Νέστορας, αλλά εμένα μου άρεσε  ;) Μια χαρά η strat...

Και πάμε στην ταμπακιέρα: Κουβέρτα, φόρμες, ακαταστασία; Να παντρευτείς βρε αχαΐρευτε  ;D ;D ;D, να σουλουπωθείς  ;D ;)

ΥΓ: Μπράβο Μήτσο. 

άσε Τέρρυ το έχω κάνει το έγκλημα αλλά σουλούπωμα δεν είδα.. ;D ;D

Σχολιάζουμε οτιδήποτε (κουβέρτες, φόρμες, ακαταστασία κλπ κλπ) αλλά κυρίως θα προτιμούσα να εστιάσουμε στον ήχο. Γενικότερα, strat με drive είναι topic που με απασχολεί τελευταία. Δεκτές προτάσεις για μαγνήτες και overdrive pedals.
Overdrive για στρατ? Πρόσφατα πήρα το hardwire sc2 valve distortion της digitech. Πιστεύω πως αν δεν το έχεις ακούσει, θα πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία, χωρίς να σε προβληματίσει η τιμή του ή η εταιρεία. Τίγκα ''λαμπάτος'' και ''ζωντανός'' ήχος στο crunch mode, πολύ ωραίο distortion στο saturated mode, smooth και γλυκό, με την κατάλληλη ρύθμιση βέβαια: το eq του ''ακούει'' πολύ καλά, μπορείς να κάνεις πολλούς συνδιασμούς. Give it a try  ;)

Οι μαγνήτες της am.standard και am. series πάντα μου άρεσαν προσωπικά, δεν θα τους άλλαζα.

Ωραιος ο Μητσος!

Και μην ακους τιποτα.Μια χαρα τακτοποιημενα ειναι ολα.

Γειά σου ρε Δημήτρη με τις πενιές σου. Ωραίος ήχος και παίξιμο.

Με άρεζε και η κουβέρτα με τα άνθη. Αν θελήσεις να την πουλήσεις, πριν την βάλεις στις αγγελίες pm me. ;D ;D

Edit: Πιστεύω ότι θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα αν άλλαζες την σειρά στην "αλυσίδα" του τίτλου.

Κρύο-->Φόρμα-->Σπίτι-->Strat-->Suhr Riot-->Traynor-->Jam

Το σπίτι πρέπει να μπει πριν από την φόρμα. ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια μέρα πρέπει να πάρουμε μια γεννήτρια και να παίξεις σε ένα λιβάδι με τον Traynor.

Volume από το 7 και πάνω , ερε γλέντια.

Προσωπικά αν και έχω ιδία εμπειρία από το σεταπ του Μήτσου, θα πρότεινα για δοκιμή μια λαμπάτη προενίσχυση  :-*

bouzoukleri είπε:
Μια μέρα πρέπει να πάρουμε μια γεννήτρια και να παίξεις σε ένα λιβάδι με τον Traynor.

και στο εχω πει.......παρτον ασχετο απο πανω που "νομιζει" πως κατι παιζει στο βιντεο και ελατε κατω σε εμενα - εκει να δεις εντασεις  ;D ;D

on topic:

δοκιμασα προσφατα το ctc ziggy overdrive και ημουν  :o :o απιστευτος ηχος - give it a try

Lord_Goumis είπε:
Πρόσφατα πήρα το hardwire sc2 valve distortion της digitech. Πιστεύω πως αν δεν το έχεις ακούσει, θα πρέπει να του δώσεις μια ευκαιρία, χωρίς να σε προβληματίσει η τιμή του ή η εταιρεία.
δεν το έχω ακούσει είναι η αλήθεια αλλά έχω ακούσει καλά λόγια. Οπότε μάλλον πρέπει να το τσεκάρω...

Οι μαγνήτες της am.standard και am. series πάντα μου άρεσαν προσωπικά, δεν θα τους άλλαζα.
Σε γενικές γραμμές μου αρέσουν και εμένα. Μερικές φορές, νομίζω ότι μου φαίνονται λίγο 'πλαστικοί'  όμως, ενώ περιμένω να ακούσω 'συρματίλα'...

gvour, fusiongtr thank u guys....( Πότε θα πιούμε καμιά μπύρα με την ευκαιρία ?) ;)

Με άρεζε και η κουβέρτα με τα άνθη. Αν θελήσεις να την πουλήσεις, πριν την βάλεις στις αγγελίες pm me. ;D ;D
αδύνατον!!! Δεν πωλείται με τίποτα...  ;D ;D

Edit: Πιστεύω ότι θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα αν άλλαζες την σειρά στην "αλυσίδα" του τίτλου.

Κρύο-->Φόρμα-->Σπίτι-->Strat-->Suhr Riot-->Traynor-->Jam

Το σπίτι πρέπει να μπει πριν από την φόρμα. ;D ;D
χαχαχα  ;D ;D ;D γαμάτο... Σωστός ο παίχτης ... Βρήκα και ένα take πολύ πιο fusionάτο, θα σου άρεσε περισσότερο...

bouzoukleri είπε:

Προσωπικά αν και έχω ιδία εμπειρία από το σεταπ του Μήτσου, θα πρότεινα για δοκιμή μια λαμπάτη προενίσχυση  :-*
όντως ο Traynor λυσσάει αν τον ανοίξεις... Εδώ ήταν περίπου στο 1 το master και στο 2,5 το volume στο clean channel.

Το μεγάλο πρόβλημα που είχα είναι ότι όταν έπαιζα σε ένταση που άκουγα το backing, χανόταν τελείως στην ηχογράφηση η κιθάρα. Οπότε δυνάμωνα και δεν άκουγα καθόλου το backing track.. Τέσπα.. Ο Traynor μαζί με τον Deluxe Reverb, είναι από τα προσωπικά favourites....

Όσο για λαμπάτη προενίσχυση, ξέρεις... ;)

και στο εχω πει.......παρτον ασχετο απο πανω που "νομιζει" πως κατι παιζει στο βιντεο και ελατε κατω σε εμενα - εκει να δεις εντασεις  ;D ;D
αμήν και πότε... ;D ;D

on topic:

δοκιμασα προσφατα το ctc ziggy overdrive και ημουν  :o :o απιστευτος ηχος - give it a try
δεν το γνωρίζω. Φυσικά και θα το τσεκάρω...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν ξέρω τι θα γράψει ο Νέστορας, αλλά εμένα μου άρεσε  ;) Μια χαρά η strat...   
O Nέστορας δεν μπορεί να γράψει κακά λόγια για strat. Eδώ βέβαια είναι εξωτερική λήψη και ο ήχος χτυπήματος της πένας στις χορδές είναι λίγο ενοχλητικός. Θεωρώ ότι στην American Standard οι μαγνήτες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε η κιθάρα να παίζει καλά με drive. Δηλ. πιθανόν να μην είναι ότι καλύτερο για Shadows αλλά γι' αυτό που θες να παρουσιάσεις είναι μια χαρά.

Για το παίξιμο ξέρεις ότι είσαι πολύ καλός (αν και παρασύρεσαι εδώ σε ατοπήματα) οπότε θα επικεντρωθώ στα θέματα αταξίας που δεν μου είναι καθόλου άγνωστα, ειδικά όταν μπαίνω στο δωμάτιο τον κοριτσιών μου τις πρωινές ώρες. :D

Nestoras είπε:
Eδώ βέβαια είναι εξωτερική λήψη και ο ήχος χτυπήματος της πένας στις χορδές είναι λίγο ενοχλητικός.
.. πολύ θα έλεγα, όχι λίγο  ;D ;D

Θεωρώ ότι στην American Standard οι μαγνήτες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε η κιθάρα να παίζει καλά με drive.
κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι και εγώ, Νέστορα. Νομίζω ότι συμφωνώ... Μαγνήτες δίχως 'έντονη' προσωπικότητα, σχεδιασμένοι ώστε να συνεργάζονται ικανοποιητικά με τα περισσότερα πετάλια...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back