βελτιωση βρωμικου ηχου

metallica21

Νέο μέλος
Πόντοι
6
γεια σας!εχω εναν marshall mg15fx..ξερω οτι δεν ειναι κ ο καλυτερος ενισχυτης του κοσμου......παρολ αυτα με τον καθαρο ηχο ειμαι μια χαρα!εκει που μου την εχει δωσει ειναι στο overdrive και το distorsion.εκει υπαρχει πολυ λασπη στον ηχο...δεν υπαρχει καθολου καλο definition...ηθελα λοιπον να ρωτησω αν με καποιο πεταλακι πανω στο καθαρο καναλι του ενισχυτη βελτιωθει αυτη η κατασταση στον βρωμικο ηχο...ευχαριστω

φιλαρακι δεν ειναι αυτος ο 15 fx..οσοι τον εχουν θα καταλαβαινουν τι εννοω...εγω απλα ρωταω αν θα υπαρξει βελτιωση με καποιο πεταλακι

δλδ καλυτερα να αλλαξω ενισχυτη απ οτι καταλαβα...καμια προταση εκει στα 15watt?

Φίλε μου λίγο δύσκολο το βλέπω...

Ο πρώτος μου ενισχυτής ήταν ένας Marshall MG30. Έβαλα μπροστά από το καθαρό αλλά και από το βρώμικο κανάλι το Ibanez TS808 αλλά δεν άκουσα καμιά τρομερή διαφορά.

Εγώ θα σου πρότεινα να μαζεύεις χρήματα για να πάρεις στο μέλλον έναν καλύτερο ενισχυτή.  ;)

αν θες καλό βρώμικο ήχο κυνήγησε ενισχυτές με 12άρι μεγάφωνο

για μένα η καλύτερη επιλογή σου με διαφορά είναι ο peavey vypyr 30w

metallica21 είπε:
φιλαρακι δεν ειναι αυτος ο 15 fx..οσοι τον εχουν θα καταλαβαινουν τι εννοω...εγω απλα ρωταω αν θα υπαρξει βελτιωση με καποιο πεταλακι
ναι φιλαράκι,το ξέρω ότι αυτός δεν είναι ο ενισχυτής σου

σου έστειλα ένα βίντεο να δεις τι μπορεί να κάνει κάποιος που σκαμπάζει 5 πράγματα έστω και μ' έναν 15άρη

το θέμα είναι όμως εσύ τι θες να κάνεις

να ηχογραφήσεις;

να παίζεις;

τι ακριβώς;

όσο περισσότερο λεπτομερής γίνεις τόσο ευκολότερα θα σου πούμε κι εμείς την άποψή μας

metallica21 είπε:
1. δλδ καλυτερα να αλλαξω ενισχυτη απ οτι καταλαβα...

2. καμια προταση εκει στα 15watt?
1. Σου φαίνεται καλύτερο να πάρεις ένα πετάλι που κοστίζει όσο ο ενισχυτής σου (μην σου πω και ακριβότερα)? ;)

2. Υπάρχουν πιο έμπειροι από μένα πάνω σ' αυτό. :D

επειδη αυτον τον πηρα περιπου στα τυφλα και μετα διαβασα παντου τα χειροτερα λογια γι αυτο ζηταω βοηθεια.δεν ζηταω κατι τρομερο αλλα με αυτη την φασαρια απο αυτον τον marshall εχω αγανακτησει.καποιος μου το ανεφερε σαν definition η  note seperation που εχουν καποιοι ενισχυτες ωστε να μην υπαρχει αυτη η λασπη... ωστοσω δεν παυει να με ενδιαφερει και ο καθαρος ηχος..και αφου δεν μπορω να τον βελτιωσω σε αυτον τον ενισχυτη ζηταω προτασεις για να μην την πατησω παλι!!!

Μέχρι πόσο να πηγαίνει το "μαλλί"? :D

metallica21 είπε:
και αφου δεν μπορω να τον βελτιωσω σε αυτον τον ενισχυτη ζηταω προτασεις για να μην την πατησω παλι!!!
προτάσεις που ΔΕΝ περιλαμβάνουν αλλαγή ενισχυτή μην τις ακούσεις

ρε παιδια πως την πατησα ετσι με αυτον τον ενισχυτη...αφου τον πηρα οπου και να τον αναφερω κουναν το κεφαλι τους ολοι!!

ρε παιδιά,σοβαρά τώρα...

πιστεύετε ότι αν αρχίσουμε να του προτείνουμε ο καθένας μας κι από έναν ενισχυτή θα τον βοηθήσουμε τον άνθρωπο?

επιμένω να μας πεις κάποια πράγματα παραπάνω

παντως παιδια σας ευχαριστω πολυ!θα προσπαθησω να ακουσω τους ενισχυτες που μου γραφετε αν δεν εχω τετοιες γνωριμιες.....

μπορεισ να αγορασεις ηλεκτρικο μπαγλαμα, τοτε σιγουρα δεν θα εχεισ λασπη  ;D

θελω να πω πως για να εχεισ μια σοβαρή απάντηση πρεπεισ να δωσεις λεπτομέρειες ,με τι κιθάρα παίζεις (βασικό?)

τι μουσική παίζεις, που το πας ρε παιδί μου ...

απ' 'οτι καταλαβα ο συγκεκριμένος ενισχυτής ειναι ψηφιακός, οπότε προβλημα , δεν θα νιωθει και πολύ καλα με το πεταλακι, αν ήταν απλά τρανζιστορατος (XΩΡΙΣ fx) θα ήταν προτιμότερο.

ψαχτην λιγο τη φάση, (αλλά... brian may), μερικες φορές πρέπει να σκεφτομαστε out of the box, π.χ. το ενισχυτή τον εχεισ στο πάτωμα ? δοκιμασε να τον βαλεις πιο ψηλά  στο ύψος των αυτιων ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back