βελονα πικαπ

kvolt

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Καλησπερα εχω ενα jvc ql f6 με αλλαγμενα hi end καλωδια στον βραχιονα και μεχρι τον ενισχυτη.

Σκεφτομουν να αλλαξω την μαμα κεφαλη κ βελονα με μια stanton 680 η 890fs. Προοριζεται καθαρα για οικιακη χρηση. Ακουω γνωμες κ συμβουλες.

kvolt είπε:
Σκεφτομουν να αλλαξω την μαμα κεφαλη κ βελονα με μια stanton 680 η 890fs. 
Όχι βρε αδερφέ !!!

Έχεις ωραίο (και αναβαθμισμένο) πικάπ (Japanese DD rules !  ;D) και θα πας να του βάλεις dj βελόνες ? Έλεος !!

H original βελόνα είναι αυτή http://www.ebay.com/itm/JVC-DTZ1S-DTZ4S-LA21-LF41-MD1025Z-QLA5-Stylus-Needle-/220350696547 αλλά ΔΕΝ χρειάζεται να πας εκεί.

Καταρχήν δεν πας μόνο για βελόνα αλλά για κεφαλή.

Tι budget έχεις;

Το phono stage σου (αν ξέρεις βέβαια) μπορεί να προενισχύσει moving coil κεφαλές ή μόνο moving magnet ?

H "πασπαρτού" κεφαλή που χρησιμοποιώ σε αυτά τα πικάπ είναι η Denon DL-110 η οποία είναι Moving Coil υψηλής εξόδου αλλά η οποία δυστυχώς τελευταία έχει "τσιμπήσει" και δύσκολα την βρίσκεις κάτω από €150.

Πες budget και προενισχυτή phono που έχεις και κάτι θα βρούμε....

Λοιπον αρχοντα θα σου πω τι παιζει. Εχω εναν jvc ax-90v που εχει εισοδο phono και κουμπι επιλογης στο πανελ μπροστα για mm βελονα  η mc βελονα. Οποτε ειμαι ανοιχτος κ στα δυο. Γυρω στα διακοσια δεν ειναι καλα;  απλα  θελει κ κεφαλι το μηχανακι. Ακουω προτασουλες...

ok τσιμπησα την dl 110 της denon. καταπληκτικο εργαλειο... ανεβηκε πολυ το πικ απ μου... καμια προτασουλα για ηχειακι υπαρχει ? εχω δυο jbl 8350. να βρω κατι σε κολωνα η σε βιβλιοθηκης???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back