Αρκετά συμπαθητικό, μπράβο. Και η φωνή της κοπέλας είναι αρκετά καλή. Απλά φάνηκε ότι σε ορισμένα σημεία δεν το "είχε" το κομμάτι, όχι ότι δε μπορούσε να το πει, αλλά μάλλον δεν είχε το χρόνο να το αφομοιώσει και δεν ήξερε που να πατήσει, σε δυο τρία σημεία μόνο επαναλαμβάνω.
Αν μου επιτρέπετε κάποια γενικότερα σχόλια με βάση αυτό το κλιπ.
Εγώ προσωπικά κάθε φορά που ακούω ένα κομμάτι εδώ προσπαθώ να καταλάβω ποιό είναι το δυνατό σημείο του παραγωγού, αυτό στο οποίο είναι καλός, και ποιό το απλά υποστηρικτικό μέρος της παραγωγής. Έτσι ξέρω σε ποιό σημείο θα τον κρίνω και ποιό θα αφήσω να περάσει έτσι.
Υπάρχουν παιδιά εδώ που κάνουν τέλειες παραγωγές.
Υπάρχουν όμως και παιδιά που εξειδικεύονται σε κάποιο τομέα τους, κιθάρα, μπάσο, μίξη κλπ, και τα υπόλοιπα είναι τελείως διαδικαστικά.
Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο κομμάτι φαίνεται ότι μπάσο, ντραμς και πλήκτρα έχουν τελείως υπηρεσιακό ρόλο, είναι σωστά γραμμένα αλλά χωρίς την παιχτική αντίληψη ενός μπασίστα, ενός ντραμίστα, ή ενός πληκτρά.
Φαίνεται επίσης η έλλειψη καμπινών έστω και ψηφιακών στις κιθάρες και στο μπάσο. Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι θέμα αισθητικής που μόνο από μόνος του μπορεί να το βελτιώσει κάποιος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ήχος του σόλου κάλυπτε αισθητικά τον παραγωγό του. Δε μπορεί κανείς από τους υπόλοιπους να κάνει τίποτα επ΄αυτού πιστεύω.
Φαίνεται τέλος η δίψα του παίκτη να σολάρει κάπως εφετζίδικα, για αυτό και η υπερκατανάλωση dives . ;D
Παρ΄όλα αυτά οι κιθάρες εκτός από τις παραπάνω λεπτομέρειες είναι σωστές.
Και πάνω από όλα το κομμάτι είναι δομημένο σωστά. Όπως btw σωστά δομημένο ήταν και το προηγούμενο. Όσο για το αν θυμίζει ή δε θυμίζει, έχει γραφτεί στην κλασσική φόρμα που ανεβαίνει συνεχείς τέταρτες. (Am Dm G C F H-5 E) . Πάνω σε αυτή τη φόρμα έχουν γραφτεί άπειρες κομματάρες σε όλα τα είδη της μουσικής, και πρόκειται να γραφτούν στο μέλλον άλλες τόσες, οπότε μια πάνω μια κάτω δε μας χαλά... ;D
So, you good Vartanis...