Vartanis - Αχ και βαχ (Beethoven)

Χάρης Ο

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Να 'μαι παλι :D

Σε αυτο το κομματι θελω να σας δειξω την ανατροφη και την μορφωση (πιανο, Γαλλικα, μπαλετο,μαγειρικη κ.λ.π) που εχω. ;D

Οι στιχοι αναφερονται σε πραγματικη, προσωπικη μου ιστορια, παλια μεν, αλλα οχι ξεχασμενη :'(

Ο ηχος της κιθαρας οπως παντα,ξεχωριστος, αυτος που λατρεψατε και αγαπησατε. ;D

Και βεβαια παλι τραγουδαω, γιατι ΕΣΕΙΣ το ζητησατε. ;D

Και τελος, το γνωστο υφος μου, που εχει γινει σφραγιδα ποιοτητας και εμπιστοσυνης. 8)

Θα ηθελα την γνωμη σας, για αυτο που ζηταω ......οπως παντα.

Ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vartanis είπε:
Και τελος, το γνωστο υφος μου, που εχει γινει σφραγιδα ποιοτητας και εμπιστοσυνης. 8)

Θα ηθελα την γνωμη σας, για αυτο που ζηταω ......οπως παντα.
Αυτούς ξέρετε, αυτούς εμπιστεύεστε.

Ορμώμενος από το filename (betoven.mp3) θα ήθελα να επισημάνω ότι πιθανώς δεν αναφέρεσαι στον Ludwig van Beethoven αλλά στο Dirk de Betoven, το γνωστό Βέλγο μηχανικό που ανακάλυψε το μπετόν.  :)

Το τραγούδι μου άρεσε περισσότερο από τα άλλα που έχεις ανεβάσει αλλά το φάλτσο εκεί που λές "...και το Μπετόβεν..." είναι τραγικό/απάλευτο. Διόρθωσέ το κι εκεί και είσαι έτοιμος για διεθνή καριέρα. (Και στο κλασικό ρεπερτόριο) :)

Αυτό είναι ρε θεριό ανήμερο.Δάντης εφέ "κομμάτια" σε πρώιμη κατάσταση και με δόσεις....τράπεζας.Το φάλτσο με τον μπετόβεν όταν πέρασε απ το αφτί μου δεν κατάλαβα κάν τι έλεγες, τόσο πολύ το διέγραψε το μυαλο/αυτί μου.

Κιθαρόνι, μέσα σε φρυτέζα κλασσικά.

Μπράβο αγόριμ, αξιοζήλευτο.Καριερίστα με τρίχα και μουστάκι.Γουρούνι με σπουδές.Εκπολιτισμένη 80τίλα.Αντιαλλεργικό φλίτ για ιάπωνες με καρκίκο κ φαλάκρα.Αχ αχ αχ ατιμούτσικο :P

Για να γινω λιγο σαφης γιατι μαλλον το αμελησα.

Αγαπητε Χαριλαε

harilatron είπε:
......δεν αναφέρεσαι στον Ludwig van Beethoven αλλά στο Dirk de Betoven, το γνωστό Βέλγο μηχανικό που ανακάλυψε το μπετόν.
Τον πρωτο κυριο δεν τον ξερω και φυσικα αναφερομαι στον Βελγο,

που αναλαλυψε το μπετον, γιατι οπως ειναι γνωστο, χτιζω τα τραγουδια μου πανω σε γερες βασεις.Τι αλλο καλυτερο απο μπετον;

.....αλλά το φάλτσο εκεί που λές "...και το Μπετόβεν..." είναι τραγικό/απάλευτο.
Και παλι λαθος. Ειναι ΛΥΓΜΟΣ. Καθαρα και με παθος. Ειναι πονος. Αλλα τι ξερετε εσεις απο τεχνη. ???

Και τελος φιλε μου TRIGGA καταλαβαινω το ποσο ζηλευεις αυτον τον ηχο της κιθαρας, οπως ολοι αλλωστε. ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστω παντως για την προσοχη σας.

Vartanis είπε:
....

Τι αλλο καλυτερο απο μπετον;

...
Ο μπετόστοκος.

Μπορείς να γεμίζεις και τις χαραμάδες ανάμεσα στα μαύρα και τα άσπρα.  :)

Xmmmm........

Για να το λες, κατι παραπανω θα ξερεις. ;)

Πολυ πρωτοτυπη η ριμα του Μπαχ με το αχ βαχ...Πως την σκεφτηκες ρε συ?

neeq είπε:
Πολυ πρωτοτυπη η ριμα του Μπαχ με το αχ βαχ...Πως την σκεφτηκες ρε συ?
Κοιταζοντας ενα πινακα του Νταλι. ;)

Vartanis είπε:
Έμαθα από έγκυρη πηγή ότι θα περιληφθεί σαν βασικό preset στην επόμενη έκδοση της Tonelab!!!

elavd είπε:
Έμαθα από έγκυρη πηγή ότι θα περιληφθεί σαν βασικό preset στην επόμενη έκδοση της Tonelab!!!
Και μετά θα γυριστεί εκείνη η ταινία (που θα μείνει στην ιστορία) όπου ο Superfunk θα την καίει με ζιπέλαιο.

(Vartani σε πειράζω)

Τι να κανουμε ρε παιδια.Ετσι ειναι. ;)

Ζηλευετε, αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι. ;D

harilatron είπε:
(Vartani σε πειράζω)
Γιατι;

Σου εκανα τιποτα; ;D

Vartanis είπε:
Τι να κανουμε ρε παιδια.Ετσι ειναι. ;)

Ζηλευετε, αλλα δυστυχως δεν μπορω να κανω κατι. ;D
Να αλλάξεις φρυτέζα.Αλλιως δεν σε αποδεχόμαστε ως ώριμη πατάτα παραγωγής μας.Μπορείς επιτέλους να ανθίσεις σαν ώριμος κύκνος στα καταφούξια νερά του νόιζ και να αφήσεις πίσω σου την πετρελαιοκυλιδωμένη λαδοπατάτα, προτηγανιά απο μπαρμπαVartani.

Vartani φίλε μου μήπως είσαι εσύ υπεύθυνος για όλα εκείνα τα soundtrack των ελληνικών ταινιών των 80's??? ;Άκουγα τα τελειωτικό refrain κ μου ερχόταν μια εικόνα στο μυαλό με τον Ψάλτη πάνω σε μηχανή να τραγουδά κ ταυτόχρονα να πεφτουν οι τίτλοι τέλους...

Οχι σοβαρά πολυ 80τίλα! Μ'άρεσε περισσότερο απ'ολα όσα έχεις γράψει... Πολύ εύθυμο κομμάτι. Το πως βγάζεις τόση ψηφιακίλα στην κιθάρα παραμένει μυστήριο...

karvelas.jpg

Άντε, και ροκ όπερα την επόμενη φορά... ;D Βρες και μία Αννούλα να τραγουδάει γιατί...  ::)

Aπίστευτο! 'Eνα κοκτέιλ DNA των Μηλιώκα, Γαρδέλη, Καρβέλα βγάζει πόδια, χέρια, παίρνει ένα μικρόφωνο και τραγουδάει μια ωδή στο... DS-1 και στην "καρέκλα"!! Σούπερ καλτ, δώσε κι άλλα!!!

harilatron είπε:
Και μετά θα γυριστεί εκείνη η ταινία (που θα μείνει στην ιστορία) όπου ο Superfunk θα την καίει με ζιπέλαιο.
Τι ζιπέλαιο και ημίμετρα... ιδού ο Superfunk, κυρίες και κύριοι, έτσι όπως δεν τον έχετε ξαναδεί... μετά από 247 πρόστιμα για ηχορύπανση, δεν έχει πια λεφτά να τα πληρώσει και πετάνε το βιος του στο δρόμο... τρισκατάρατες, ακατανόμαστες, Koch, Mάρκους... κι έτσι... μια λύση μόνο υπάρχει:

http://www.youtube.com/watch?v=kCuCy5TBGso

Αααααχ μου μύρισε Γιοκαρίνης και το φχαριστήθηκα....

Άξιος!

Πάρε ένα καλό πετάλ΄για την κιθάρα επει και γόντως....

;D αρκετα καλο και απο στιχο πονεμενος και δυνατος ,ολοι εχουν ζησει κατι αναλογο......αλλα ο ηχος της κιθαρας ειναι το κατι αλλο....zoom forever ;)....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα